evet ya internette bulamadım nedir bu ion rom açıklarmısınız
çok sağol hocam peki şu anda yüklemeye değermi
Hocam bu güncel cwm için link atabilirmisiniz xda da bulamadım nasıl indircem cepten giriyorum da link atabilirseniz size zahmetqKuruluyor ben kurdum bugun gayet başarılı olmuş
Hocam bu güncel cwm için link atabilirmisiniz xda da bulamadım nasıl indircem cepten giriyorum da link atabilirseniz size zahmetq
Ekran kilidi animasyonlari falan multimod la degistirebilirsinTelefon Hakkında > Derleme numarası' na 5 kere baş çıkıyor muş; öyle okudum.Ben bişey sormak istiyorum da bi bilen cevaplarsa sevinirim : CM11 i yükledim. Şarj 10.1 den daha iyi . fakat CM9 dan iyi değil.
CM9 kullanıyorum şu an geri döndüm.
CM11'in Bildirim Çubuğunu alıp CM9'a Koyabilirmiyiz ?
Ekran Kilidi Animasyonlarını Nasıl Değiştirebilirim ? Mesela Bazı CM10.1'lerde değişik.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum verdiğin linkden indirip odinle kurmaya çalışıyorum ama recovery modu actığım da beyaz ekranda kalıyo telefon nerde hata yapıyorum acaba ya tar dosyasını onepackage bölümüne koymuyomuyuz ya da zip li dosya var onu flaşlıyomuyuz dün gece baya uğraştım ama olmadıTelefon Hakkında > Derleme numarası' na 5 kere baş çıkıyor muş; öyle okudum.Ben bişey sormak istiyorum da bi bilen cevaplarsa sevinirim : CM11 i yükledim. Şarj 10.1 den daha iyi . fakat CM9 dan iyi değil.
CM9 kullanıyorum şu an geri döndüm.
CM11'in Bildirim Çubuğunu alıp CM9'a Koyabilirmiyiz ?
Ekran Kilidi Animasyonlarını Nasıl Değiştirebilirim ? Mesela Bazı CM10.1'lerde değişik.

Dostum verdiğin linkden indirip odinle kurmaya çalışıyorum ama recovery modu actığım da beyaz ekranda kalıyo telefon nerde hata yapıyorum acaba ya tar dosyasını onepackage bölümüne koymuyomuyuz ya da zip li dosya var onu flaşlıyomuyuz dün gece baya uğraştım ama olmadı![]()
Multimod nedir kardes biraz açabilirmisin ? Nerden bulabilirim ? Rom mu bu ? yoksa cwmden mi yükleniyor ? Veya Apk mi ?Ekran kilidi animasyonlari falan multimod la degistirebilirsin
Odin İle Flashlar'ken :One Package-Auto Reboot-Protects OPS-Reset Time(Sec)[300]- İşaretli olacak.
Ops buttonundan Ancora.ops'u One Package buttonundan da sonu zip ile biten dosyayı "***.zip " seçiceksin. ve starta basıcaksın. bukadar. Telefonu download modunda açtıktan sonra odine gir . En soldaki ComPortmapping yeri sarı yanması lazım.
Multimod nedir kardes biraz açabilirmisin ? Nerden bulabilirim ? Rom mu bu ? yoksa cwmden mi yüklenior ? Veya Apk mi ?
Evet hocam benim bildiğim de tar.md5 dosyası onepackage bölümüne koyulacak da aynen yapıyorum olmuyo iki gündür uğraşıyorum olmadıhayır odinle flashlarken sonu tar.md5 olan dosyaya ihtiyacımız var sonu zipli olan dosyayı odinle flashlamaya çalışırsan telefonu brick bile edebilirsin
Terminal emülatörle nasıl olduğunu bilmiyorum cwm var cihazda da güncelleyemedim bir türlüHocam terminal emulatorle cmw yi kut yrni surumunu de flashlayarak kurmayi dene
Terminal emülatörle nasıl olduğunu bilmiyorum cwm var cihazda da güncelleyemedim bir türlü
Çok teşekkürler hocam deniyorum sağolunilk önce aşağıdan recovery i indir
sonra zip dosyasının içindeki recovery.img dosyasını sd kart ana dizinine kopyala
daha sonra terminal emülatörü açın ve i,lk önce
aşağıdaki komutunu girin
su
daha sonrada aşağıdaki komutu girin
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13
not:dikkat edin mmcblk0p13 kodundaki 0 sıfırdır(rakam) o harfi değil!!!
daha sonra exit komutunu girerek terminal emülatörden çıkın daha sonra telefonu tümden kapatın ve recovery moduna girin(kontrol için)