[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bkliyoruz hocam
Bu rom suan kullanilabilir mi sarj sikintisi yoksa tabi

aJHier

aJHier

Üye
İON Rom tam olarak ne oluyor ?

cadde19

cadde19

Üye
evet ya internette bulamadım nedir bu ion rom açıklarmısınız

sir mordred

sir mordred

Üye
evet ya internette bulamadım nedir bu ion rom açıklarmısınız

ION google tarafından android 4.0 ics ile çıkarılan bir yenilik bu yenilik ile telefonda bütün sürücüler güncellenebiliyor ama bizim cihaz android 4.0 almadığı için xda'daki yetenekli ustamız arne coucheron(arco68) ION'u kernele entegre etti böylelikle adreno sürücüleri güncelleyebildi adreno sürücülerinin güncellenmesi ile oyunlarda daha fazla fps alabileceğiz ayrıca ilerde eğer biri yaparsa bluetooth 4.0 LE (yani bluetooth low power mod yani az enerji harcayan bluetooth) entegre edilebilir belki arco entegre eder bilmiyorum ayrıca ION için cihazımızın yeniden doğuşu diyebilirim(mesela ION'u yakında galiba cm11 roma entegre edecekler böylelikle şuan cm11 kullananların bildiği internet tarayıcısında gezerken çok yavaşlık ve takılmalar(lag) ION'u cm11 e entegre ettiklerinde çözülecek ve internet tarayıcısında yağ gibi akan bir deneyim edineceğiz)

cadde19

cadde19

Üye
çok sağol hocam peki şu anda yüklemeye değermi

sir mordred

sir mordred

Üye
çok sağol hocam peki şu anda yüklemeye değermi

kesinlikle deneyin ha beğenmedinizmi romu yüklemeden önce aldığınız nandroid yedeği tekrar kurarsınız herşey eskisi gibi olur

en-sel

en-sel

Üye
Kuruluyor ben kurdum bugun gayet başarılı olmuş
Hocam bu güncel cwm için link atabilirmisiniz xda da bulamadım nasıl indircem cepten giriyorum da link atabilirseniz size zahmetq

firstline

firstline

Üye
beyler cm11de art ayarlarına nasıl ulaşıcam geliştirici seçenekleri yok

onwake

onwake

Üye
Telefon Hakkında > Derleme numarası' na 5 kere baş çıkıyor muş; öyle okudum.Ben bişey sormak istiyorum da bi bilen cevaplarsa sevinirim : CM11 i yükledim. Şarj 10.1 den daha iyi . fakat CM9 dan iyi değil.
CM9 kullanıyorum şu an geri döndüm.
CM11'in Bildirim Çubuğunu alıp CM9'a Koyabilirmiyiz ?
Ekran Kilidi Animasyonlarını Nasıl Değiştirebilirim ? Mesela Bazı CM10.1'lerde değişik.
Hocam bu güncel cwm için link atabilirmisiniz xda da bulamadım nasıl indircem cepten giriyorum da link atabilirseniz size zahmetq

hasaneness

hasaneness

Üye
Telefon Hakkında > Derleme numarası' na 5 kere baş çıkıyor muş; öyle okudum.Ben bişey sormak istiyorum da bi bilen cevaplarsa sevinirim : CM11 i yükledim. Şarj 10.1 den daha iyi . fakat CM9 dan iyi değil.
Ekran Kilidi Animasyonlarını Nasıl Değiştirebilirim ? Mesela Bazı CM10.1'lerde değişik.

Ekran kilidi animasyonlari falan multimod la degistirebilirsin

en-sel

en-sel

Üye

Dostum verdiğin linkden indirip odinle kurmaya çalışıyorum ama recovery modu actığım da beyaz ekranda kalıyo telefon nerde hata yapıyorum acaba ya tar dosyasını onepackage bölümüne koymuyomuyuz ya da zip li dosya var onu flaşlıyomuyuz dün gece baya uğraştım ama olmadı :(

onwake

onwake

Üye
Dostum verdiğin linkden indirip odinle kurmaya çalışıyorum ama recovery modu actığım da beyaz ekranda kalıyo telefon nerde hata yapıyorum acaba ya tar dosyasını onepackage bölümüne koymuyomuyuz ya da zip li dosya var onu flaşlıyomuyuz dün gece baya uğraştım ama olmadı :(

Odin İle Flashlar'ken :One Package-Auto Reboot-Protects OPS-Reset Time(Sec)[300]- İşaretli olacak.
Ops buttonundan Ancora.ops'u One Package buttonundan da sonu zip ile biten dosyayı "***.zip " seçiceksin. ve starta basıcaksın. bukadar. Telefonu download modunda açtıktan sonra odine gir . En soldaki ComPortmapping yeri sarı yanması lazım.
Ekran kilidi animasyonlari falan multimod la degistirebilirsin
Multimod nedir kardes biraz açabilirmisin ? Nerden bulabilirim ? Rom mu bu ? yoksa cwmden mi yükleniyor ? Veya Apk mi ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Odin İle Flashlar'ken :One Package-Auto Reboot-Protects OPS-Reset Time(Sec)[300]- İşaretli olacak.
Ops buttonundan Ancora.ops'u One Package buttonundan da sonu zip ile biten dosyayı "***.zip " seçiceksin. ve starta basıcaksın. bukadar. Telefonu download modunda açtıktan sonra odine gir . En soldaki ComPortmapping yeri sarı yanması lazım.
Multimod nedir kardes biraz açabilirmisin ? Nerden bulabilirim ? Rom mu bu ? yoksa cwmden mi yüklenior ? Veya Apk mi ?

hayır odinle flashlarken sonu tar.md5 olan dosyaya ihtiyacımız var sonu zipli olan dosyayı odinle flashlamaya çalışırsan telefonu brick bile edebilirsin

en-sel

en-sel

Üye
hayır odinle flashlarken sonu tar.md5 olan dosyaya ihtiyacımız var sonu zipli olan dosyayı odinle flashlamaya çalışırsan telefonu brick bile edebilirsin
Evet hocam benim bildiğim de tar.md5 dosyası onepackage bölümüne koyulacak da aynen yapıyorum olmuyo iki gündür uğraşıyorum olmadı

genco15

genco15

Üye
Hocam terminal emulatorle cmw yi kut yrni surumunu de flashlayarak kurmayi dene

en-sel

en-sel

Üye
hasaneness

hasaneness

Üye
Multimod recent app ve bildirim ekrani degisiyo hatta animasyonlarda degisiyor uygulamalar arasi gecis yaparken falan xdada mevcut screnshot larida var zaten ben sevemedim ama nedense bi alisamadim

sir mordred

sir mordred

Üye
Terminal emülatörle nasıl olduğunu bilmiyorum cwm var cihazda da güncelleyemedim bir türlü

ilk önce aşağıdan recovery i indir

sonra zip dosyasının içindeki recovery.img dosyasını sd kart ana dizinine kopyala

daha sonra terminal emülatörü açın ve i,lk önce

aşağıdaki komutunu girin

su

daha sonrada aşağıdaki komutu girin

dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13

not:dikkat edin mmcblk0p13 kodundaki 0 sıfırdır(rakam) o harfi değil!!!

daha sonra exit komutunu girerek terminal emülatörden çıkın daha sonra telefonu tümden kapatın ve recovery moduna girin(kontrol için)

en-sel

en-sel

Üye
ilk önce aşağıdan recovery i indir

sonra zip dosyasının içindeki recovery.img dosyasını sd kart ana dizinine kopyala

daha sonra terminal emülatörü açın ve i,lk önce

aşağıdaki komutunu girin

su

daha sonrada aşağıdaki komutu girin

dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13

not:dikkat edin mmcblk0p13 kodundaki 0 sıfırdır(rakam) o harfi değil!!!

daha sonra exit komutunu girerek terminal emülatörden çıkın daha sonra telefonu tümden kapatın ve recovery moduna girin(kontrol için)
Çok teşekkürler hocam deniyorum sağolun :)

Üst Alt