Bu kerneli deneyen oldumu
Bu sefer bir değişiklik yapıp kerneli xda dan önce burada paylaşmak istedim...Yeni konu açmadım denemek isteyen buyursun arkadaşlar....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim her konunun altına yazmana gerek yok. Arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır biraz araştırırsanda bulursun.Arkadaşlar goo.im den romu indirirken bi yerden sonra duruyor ve bu sorunu tek ben yaşamıyorum format attım windows 8 kurdum nafile başka bir yerden upload edebilir misiniz ?
Sorun değil kardeşim her zaman yardım ederiz.araştırdım fakat hep 20140413 çıktı kardeşim yardımın içinde eyvallah

Yeni temalar fln nasil yeni surumu yukledim ama daha gecis yapmadim sarj nasil ve gecisler?hocam birde new theme engine de yeni paket nasıl eklenir
Saol kardesimnew theme engine eklenmis lpa yok yükleyeli daha 30 dk oldu fakat geçişlerde sıkıntı yok kurulumda hiç donmadı akıcı

Play storeden cm11 temaları ve ikon paketlerini indirip uygulayabilirsin. Yazı tipini, ses paketlerini ve açılış animasyonu paketlerini ben de bulamadım.hocam birde new theme engine de yeni paket nasıl eklenir
Geçişlerde sıkıntı yok şarj konusunda da diğer cm11 sürümleriyle aynı gibi geldi bana.Yeni temalar fln nasil yeni surumu yukledim ama daha gecis yapmadim sarj nasil ve gecisler?
Su an one of a kind v32 + hurtsky rev9 kullaniyorum 5 gundur gram kasma olmadi ve oyun performansi mukemmel sarj cok uzun sure dayaniyor 3-4 saat ellemessen sarj gitmiyor wifi aciksa %3 gidiyor sarj ve 1 gunu geciyor bile tek sikinti whatsapp sesli mesaj sorunu ve oyunlarda fln durum cubugunu cekebilsek asagiya dogru cok iyi olcak sirf bu 2-3 nedenden dolayi 4.4.2 ye gecmek istiyorum ama bunuda birakamiyorumPlay storeden cm11 temaları ve ikon paketlerini indirip uygulayabilirsin. Yazı tipini, ses paketlerini ve açılış animasyonu paketlerini ben de bulamadım.
Geçişlerde sıkıntı yok şarj konusunda da diğer cm11 sürümleriyle aynı gibi geldi bana.

Yeniden temiz yükle romu tavsiyem cm10.1i yukleSelam kardeşim kolay gelsin ben cm 11 05,21 ve 05.28 güncelleme geldikten sonra internetten hiçbir video izleyemiyorum açmıyor çok donuyor oyunların hepsini sildim bir oyun var real foot ball 2013 başka yok 16 gb hafıza kartı var khan karnel yüklü batarya çok ısınıyor bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler cevabınızı bekliyorum telefon galaxy w cyanogenmod 11
05.28 yüklü