[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

anık

Üye
Hocam Sizin Omni Rom Ne Oldu :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sanırım dokunmatiği aşamadı arkadaş

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiği aşamadım malesef daha uğraşmıyorum ion rom gelecek sizlere ben cihazı değiştirdim

tarık_07

Üye
İon romu kim yapıyor peki? Hangi marka model cihaz aldınız?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 ion rom adc takımı geliştiriyor galaxy wonder için bir yapı paylaşacaklarmış bu hafta içi yada noel dedikleri günde bir süpriz yapacaklar

eMReSK26

Üye
arkadaşlar merhaba.
şu an cm10.1 beta1 kullanıyorum. bu romu nasıl kurabilirim?
cwm'den gerekli işlemleri yaptıktan sonra diğer romlar gibi kurmaya çalışıyorum ancak hata alıyorum.
cwm 6.0.1.9 kullanıyorum.
arada bana da bi yardımcı olun lütfen :)

bilen19

bilen19

Üye
İnsallah hepimizin sevineceği guzel bir surpriz olurEmre bence yukledikten sonra geri sileceksin cm10.1 beta1 e doneceksin. Bende paso boyle yapiyorum.

eMReSK26

Üye
Üstad bi çok rom denedim ve dediğin gibi yaptım ancak sadece denemek istedim. KitKat hoş geliyor kulağa :) Yedeğim var, ordan dönerim beğenmezsem. CWM 6.0.4.5 kurdum, sanırım şimdi olabilir.

tarık_07

Üye
Üstad bi çok rom denedim ve dediğin gibi yaptım ancak sadece denemek istedim. KitKat hoş geliyor kulağa :) Yedeğim var, ordan dönerim beğenmezsem. CWM 6.0.4.5 kurdum, sanırım şimdi olabilir.
6.0.4.5 cwm ile yükleniyor diye biliyorum bi dene.

• Beğen
Tepkiler: bilen19
bilen19

bilen19

Üye
aynen cwm ile güncellemiştim bende ayrıca philz : cwm ye yeni bir çığır katmış o yüklü.

Dediğin gibi kulağa hoş geliyor ;) ancak bir de güncelleme gelse şu işler biraz daha hızlı olsa çok iyi olurdu ama tabi adamlar uğraşiyo orada, bekara karı boşamak kolay :))

tarık_07

Üye
aynen cwm ile güncellemiştim bende ayrıca philz : cwm ye yeni bir çığır katmış o yüklü.

Dediğin gibi kulağa hoş geliyor ;) ancak bir de güncelleme gelse şu işler biraz daha hızlı olsa çok iyi olurdu ama tabi adamlar uğraşiyo orada, bekara karı boşamak kolay :))
Cwm'ye ne çığırı açmışlar.:-) Yılbaşında sürpriz yaparlar belki çıkar bizim rom.

anık

Üye
galaxy s3 ion rom adc takımı geliştiriyor galaxy wonder için bir yapı paylaşacaklarmış bu hafta içi yada noel dedikleri günde bir süpriz yapacaklar

Yapma Hocam Ya Omni Rom daha Güzel Bırakmasaydın

hasaneness

hasaneness

Üye
Dostlar ben birçok rom yükledim ve şuana kadar internetsiz radyo dinlemenin mümkün olmadığını gördüm. Mümkün mü?

Podcast

Üye
Spirit FM Unlocked yüklersen mümkün kardeşim google arat apk sını çok rahat bulursun at tele yükle tamamdır

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
bilen19

bilen19

Üye
Cwm'ye ne çığırı açmışlar.:-) Yılbaşında sürpriz yaparlar belki çıkar bizim rom.
:)) cigir kelimesi cok iddiali oldu farkindayim ayri bir hava katmislar korkunc havasindan uzaklasilmis diyim :)) saati ayarlayabiliyorsun parlakligi ayarlayip cwmde kaybedecegin sarj oranini 0a indirebiliyorsun, ekran acik kalma suresi falan birsuru sey ya anlatilmiyor ki :))Anlatilmiyorsa belgele diyorum kendime hatta bugun guncellenmis :)) resimler mevcut bizim cihazin ismide samsung listesinde bulunuyor.

genco15

genco15

Üye
:)) cigir kelimesi cok iddiali oldu farkindayim ayri bir hava katmislar korkunc havasindan uzaklasilmis diyim :)) saati ayarlayabiliyorsun parlakligi ayarlayip cwmde kaybedecegin sarj oranini 0a indirebiliyorsun, ekran acik kalma suresi falan birsuru sey ya anlatilmiyor ki :))Anlatilmiyorsa belgele diyorum kendime hatta bugun guncellenmis :)) resimler mevcut bizim cihazin ismide samsung listesinde bulunuyor.
Hocam resimlerden baya güzel olduğu anlasiliyor hemen kurabilior muyuz

zemcom

Üye
Kuruluyor ben kurdum bugun gayet başarılı olmuş

genco15

genco15

Üye
Direk cmw den de kurulabiliyor ozellistirme imkani sunmus arkadas ama bence eski tema daha iyi:-)

Üst Alt