[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 ( 20140521 -UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Yaptım zaten ve birde galaxy w cyanogenmod açılış logosu geliyor programlara girip çıkarken donduğu zaman video yu nasıl izleyebilirim build.prop mu düzenlemek gerekiryoutube dan bile izleyemiyorumSorun devam ediyor

şuan denedim sorunsuz video izlenebiliyor(youtube denedim)

kurulum yapmadan önce wipe data/factory reset'e ek olarak format system ve format sdcard0 işlemlerini yaptın değilmi?

aJHier

aJHier

Üye
Whatsapp'da sorun mu var Suan?
yoksa Son sürümde mi bir hata var?

artistsefa

artistsefa

Üye
Sorunu düzelttim ama batarya cok ısınıyor khan karneli yüklemedim busefer yine kasıyor ısınıyor

proxima171

Üye
Arkadaşlar update 2 de 7800 küsür antutu puanı alırken 4 de 5600 civarı alıyorum. Sizde de böyle mi acaba ?

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar update 2 de 7800 küsür antutu puanı alırken 4 de 5600 civarı alıyorum. Sizde de böyle mi acaba ?

0323 e geri dönüyorum şuan... En performanslı oydu

performansı sadece antutu'ya göre mi değerlendiriyosun?
antutu her zaman dediğim gibi kararsız bir benchmark uygulaması
cm11'de en son güncelleme ile: (06/16 tarihli sürümden bahsediyorum)
-ram 35 mb arttı 340 --> 375 (bu miktar custom kerneller ile 398 mb'a kadar çıktı)
-kernel tabanı en güncel olan CAF tabanlı kk2.7 branş kernele güncellendi.
-kitkat tabanlı adreno sürücüleri eklendi
-TRİM desteği eklendi
-diğer birçok güncelleme(linux kernel versiyonu,media libleri vs..)

ben hatırlıyorum cm11'de overclock ile 6500 civarı almıştım bir keresinde (halbuki 8000 8500 almam gerekirken) bu da benchmark'ın ne kadar unstable olduğu gösteriyor
eğer telefon yağ gibi kayıyorsa bu yeterlidir bence

hayırlı akşamlar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, hasaneness ve 2 diğerleri
artistsefa

artistsefa

Üye
Son güncellemeyi sıfırdan yükledim batarya çok ısınıyor telefon yavaşlıyor kasıyor sadece iki oyun yüklü rf 2013 pes 2012 ne yapmam gerekiyor teşşekkürler

proxima171

Üye
Son güncellemeyi sıfırdan yükledim batarya çok ısınıyor telefon yavaşlıyor kasıyor sadece iki oyun yüklü rf 2013 pes 2012 ne yapmam gerekiyor teşşekkürler
Aynısı bende de oldu, update 2 ye döndüm.

Üst Alt