[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
Arkadas anlatmis umarim olmustur:)

en-sel

en-sel

Üye
Arkadas anlatmis umarim olmustur:)
yaptım ama değişiklik olmadı ya allah allah bidaha denim
ilk önce aşağıdan recovery i indir

sonra zip dosyasının içindeki recovery.img dosyasını sd kart ana dizinine kopyala

daha sonra terminal emülatörü açın ve i,lk önce

aşağıdaki komutunu girin

su

daha sonrada aşağıdaki komutu girin

dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13

not:dikkat edin mmcblk0p13 kodundaki 0 sıfırdır(rakam) o harfi değil!!!

daha sonra exit komutunu girerek terminal emülatörden çıkın daha sonra telefonu tümden kapatın ve recovery moduna girin(kontrol için)
yok hocam aynen yapıyorum hiç bi değişiklik yok hala 6,0,1,2oldu ama hocam gene siyah ekranda kaldı cihaz :( artık eski cwm sürümünü tekrar kurmam gerekecek. Anlamadığım 6,0,1,2 yi yüklüyor aynı şekilde ama 6,0,4,5 i yüklediğim zaman recovery açınca siyah ekranda kalıyo cihaz da açılmıyo anlamış değilim... odinle orjinal romu yüklüyorum onda da samsung animasyonunda takılıp kalıyor...

sir mordred

sir mordred

Üye
yaptım ama değişiklik olmadı ya allah allah bidaha denim
yok hocam aynen yapıyorum hiç bi değişiklik yok hala 6,0,1,2oldu ama hocam gene siyah ekranda kaldı cihaz :( artık eski cwm sürümünü tekrar kurmam gerekecek. Anlamadığım 6,0,1,2 yi yüklüyor aynı şekilde ama 6,0,4,5 i yüklediğim zaman recovery açınca siyah ekranda kalıyo cihaz da açılmıyo anlamış değilim... odinle orjinal romu yüklüyorum onda da samsung animasyonunda takılıp kalıyor...

o zaman 6.0.4.5 i odinle kurmayı dene ama googleden odin 4.44 versiyonunu indir ve arconun aşağıdaki konusundan 6.0.4.5 tar.md5 dosyasını ve ancora.ops u indir

en-sel

en-sel

Üye
o zaman 6.0.4.5 i odinle kurmayı dene ama googleden odin 4.44 versiyonunu indir ve arconun aşağıdaki konusundan 6.0.4.5 tar.md5 dosyasını ve ancora.ops u indir

Tesekkürler denicem onuda :)

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar bu romu kullananlar bana pm den ulaşabilirlermi acaba?

genco15

genco15

Üye
Ben kullanorum touchwizv11 taban aynisi yardimci olur mu ozel mesaj calismadi birdan yazdim:)

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Beyler bana piyasanim en sorunsuz en stabil sarj ve performans acisindan iyi olan ve en cok istedigimde s3 launcher ı yada s4 launcher ı olmasi bana onerebileceginiz rom varmi acaba lutfen yardim edin?

cadde19

cadde19

Üye
bu zamana kadar kullandığım en uzun soluklu tom arkadaş doğru söylüyor

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Bumu kullandim fakat performans vakimindan cok ta iyi degil .sizler hangi rom kullaniyorsunuz

aJHier

aJHier

Üye
monster v16 kullanıyrm. iyi suan .oyunlarda kasma vs yok

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
KONU GÜNCELLENMİŞTİR İLK SAYFAYA BAKIN ARCONUN PAYLAŞMIŞ OLDUĞU İON TABANLI ROM EKLENDİ.....

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
genco15

genco15

Üye
Xda arco onemli uyari diye Bazo tn sy yazmis sorunsuz art uyumlu gaps vs gelene kadar bekleyim ben:)

sir mordred

sir mordred

Üye
Xda arco onemli uyari diye Bazo tn sy yazmis sorunsuz art uyumlu gaps vs gelene kadar bekleyim ben:)

romda sorun yok kardeşim ART ı kullanmak istiyorsan xdada herhangi bir gapps dosyası(ART uyumlu) işini görür (ADC team'in art uyumlu gapps dosyası var

genco15

genco15

Üye
Once gapsi kur felan dio ayrinti cok n iyisi biraz beklemek :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Once gapsi kur felan dio ayrinti cok n iyisi biraz beklemek :)

onuda nerden çıkardın :) eski romlarda olduğu gibi ilk önce wipe işlemleri daha sonra romu kur daha sonrada gapps ı kur daha sonrada reboot et bitsin gitsin

ama cwm nin 6.0.4.5 olması lazım ve rom yüklenmeden önce full wipe yapılması lazım(diğer adıyla pristine install nasıl yapıldığı önceki gönderilerimde var)

ben bu romu yüklemeyi planlıyorum çünkü arco'ya samsungdan bile daha çok güveniyorum çünkü arco bu cihazı enine boyuna tanıyan tek adamakıllı geliştirici yaptığı romlarda kusursuza yakın oluyo

aJHier

aJHier

Üye
acaba performansı nasıl

Efendi52

Efendi52

Üye
cwm 6.0.4.5 te yükleyemiyorum hata veriyor nedense

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
rom cok hızlı kendini hemen hissettiriyor ama şarj su gibi akıyor bu kadar performansada normal

Üst Alt