[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
rom cok hızlı kendini hemen hissettiriyor ama şarj su gibi akıyor bu kadar performansada normal

hocam imkanınız varsa şimdi antutu ile sonuçlar alıp paylaşırmısınız? rica etsemarkadaşlar bu romu kurup ART ı denemek isteyen varsa vereeğim linkteki 4.4.2 gappsını indirip kursunlar

işte link:

@blackcat67 konuna eklermisin rica etsem :)

aJHier

aJHier

Üye
Ben denemek istiyorumda daha hızlı mı olcak yavas mı yoksa ? daha fazla mı sarj yiyecek?

birde uygulamalar art destekli olması gerekiyor sanırım

hasaneness

hasaneness

Üye
Basit bir soru olacak ama biri bana Art nedir aciklayabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
antutu 6484

aryscat

aryscat

Üye
vold.fstab yok. bu hafıza yer değiştirmeyi nasıl yapabiliriz. bilginiz varmı gençler??

aJHier

aJHier

Üye
kurdum. kesinlikle performansı 10.1 kadar iyi degil. ayrıca minik takılmalar var.
cm10.1 e geri döndüm

stackbyte

stackbyte

Üye
sayfalar arası geçiş yaparken az lag var herkes aynı sorundan şikayetci xda da yazmışlarkullananlar yorum yazabilir mi kullanım nasıl ram miktarı filan bilgilendirirse iyi olur arkadaşlar

manizoni

manizoni

Üye
Her zamanki gibi Şarj su gibi akıyor...

sir mordred

sir mordred

Üye
sayfalar arası geçiş yaparken az lag var herkes aynı sorundan şikayetci xda da yazmışlarkullananlar yorum yazabilir mi kullanım nasıl ram miktarı filan bilgilendirirse iyi olur arkadaşlar

bu romla birlikte build.prob dan low ram=true seçeneğini false yaparsanız statüs bar transparent(saydam) olur bilginize ama low ram seçeneğini true yaparsanız ramda 30-40 mb lık a

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
4.1.2 de şarj iyi aslında 1 gün 5 saat kullandım ama cm9 gibi hiç biri olmuyor cm9 da uygulamalar inmiyor google playde bazı uygulamalara jb sınırı gelmiş :(

sir mordred

sir mordred

Üye
Her zamanki gibi Şarj su gibi akıyor...

samsungun 2.3 gingerbread android sürümünde bıraktığı bu düşük özellikli telefonda androidin en yeni sürümü 4.4 kitkat çalıştırıyorsun unutma bu yüzden şarjın su gibi akması normal :)

stackbyte

stackbyte

Üye
su gibi derken bu kadar çok mu gidiyor ya :(

genco15

genco15

Üye
Bu sarj sorunu benim de cok canımı sıkıyor yuksek mah batarya alsammi bilemedim satma sansim var teli

manizoni

manizoni

Üye
samsungun 2.3 gingerbread android sürümünde bıraktığı bu düşük özellikli telefonda androidin en yeni sürümü 4.4 kitkat çalıştırıyorsun unutma bu yüzden şarjın su gibi akması normal :)
En düşük özellikli Derken ? Sen diger telefonlara bakmayı hiç düsünmedin heralde!

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hiçbiriniz çözemediniz herhalde samsung un galaxy w yi bırakmasının sebebi parçalar arasında optimizasyon sorunu. Optimizasyon tam sağlanmadığı için normal CM romlarda bile geliştirmek zor oluyor. Bide buna touchwiz eklenince ROM iyice can alıcı noktaya geliyor. Normal Romlarda bile görürsünüz kasmalar var. Samsung bu cihazda ileriyi düşünmedi. O yüzden ROM alamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
efe kavas

efe kavas

Üye
arkadaşlar bu romda hafıza kartını dahili belleğe dönüştürmek istiyorum ama vold.vstab dosyasını bulamıyorum.

manizoni

manizoni

Üye
Bundaki yüz tanıma kilidini CM 9 a aktarabiliyozmu?

stackbyte

stackbyte

Üye
Cm9 da zaten var kendi yüz kilidi

Üst Alt