Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu ile daha ilgilenemeyeceğim isteyen yeni konu açsın ordan devam etsin hepinize kolay gelsin.
bilen19
Üye
Zip'i indirip direk flahslasan tamamdir hocam
samsungkullanıcısı
Üye
İndirme adresi göremedim dosyanın indirme linkini yazarsaniz sevinirim birde de ekran görüntüsünü yollar mısıniz hiç göremedim de
bilen19
Üye
Eger bahsettigin cwm ise 24 sayfada site linki mevcut samsung kullanicisi. Orada bizim tel modeli ( galaxy wonder ancora ) yaziyor modellerin arasinda. Oradan girip zip'liyi indirip flashlasan tamamdir.
samsungkullanıcısı
Üye
bilen19 pwki romu kullanıyor musun ? şarj süresi nasıl performansı nasıl ve en önemli sorum şu : Launcher varmı mesela s3 gibi görüntüsü olabilir mi ?
Hocam söylediğin romu anlayamadim hangisi , ancak ben cm10.1 son sürümünü kullaniyorum arco guncellemesede kac aydir. Neyi denesem tekrar ona dönüyorum Memnunum valla
stackbyte
Üye
bilen19 ram kullanımı nasıl 10.1 de ben kurdum uygulamarda sorun çıktı ama :S
samsungkullanıcısı
Üye
kullandığın romu tam olarak söylermisin ? veya link verebilir misin ?
ram kullanımı : şu an baktım 112 mb boş. birçok telde bulunan gereksiz uygulamaları sildim.greenify seeder falan var çok rahatlatıyor rami oyunların falan kasmasını
ram kullanımı : şu an baktım 112 mb boş. birçok telde bulunan gereksiz uygulamaları sildim.greenify seeder falan var çok rahatlatıyor rami oyunların falan kasmasını
buyrun bu
kardeşim romu rahatlıkla kurabilir sonucu kendi gözlerinle görebilirsin )ama bu romu kurmadan önce cwm'den nandroid yedek al ha bu romu beyenmedinmi şarjı çok mu gidiyo bazı hatalarımı var yedeğini cwm'den geri yüklersin her şey eskisi gibi olur
emin ol herşey eskisi gibi olur çünkü nandroid herşeyi bayt bayt yedekliyo
genco15
Üye
Hocam buna cok ihtiyacm vat eminin baskalarininda bence bi konuyla anlatmalisin
bilen19
Üye
Ya acarim ben simdi ancak acip kopyala yapistir yada internet ile turkceye çevir sonra onunuze getir yapmak istemiyorum, bilen biri elbet vardir acan biride insallah ingilizce bilen biri olur
Roma gelince memnunum ve alistim neyi denersem deneyeyim buna dönüyorum.
Ancak geliştiricisi ' Arco ' uzun zamandir gelistirmiyor. Bildigim kadariyla s3mini aldi. Ancak yinede bizim roma finali yayinlayacak diye biliyorum.
genco15
Üye
Hmm tmm bekleyelim o zaman
sir mordred
Üye
evet arkadaşlar sir arne (arco68) yine yaptı yapacağını bizim cihaz için ION rom çıktı hepimize hayırlı olsun