[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
dosya kaldırma da bence es dosya yön. kullanın titaniumdan daha hızlı hem dosya uygulamasınız olur hemde sistem uyg kaldırma uygulamanız olur.

• Beğen
Tepkiler: themotto

T.serdar

Üye
Ben titanium ile gereksizlerin hepsini kaldırdım hiç böyle bir sorun olmadı
Romu temiz yüklediğinden eminmisin(format system ve format sdcard0)
Temiz kurulum hocam acaba titanium backup surumu eskiydi ondan olabilirmi bazen boyle oluyor :)

sir mordred

sir mordred

Üye
oğuzhan format data filan yapmıyor musunuz ? Bir de şu kernel i pm atar mısınız demiştim deneyeceğim riski göze alıp

Wipe data yapınca zaten cwm satırlarını okuyabilirsiniz data alanı,cache alanı formatlanıyor dolayısıyla 2. Kere tekrar format data yapmaya gerek yok aynı şekilde wipe cache yapmayada gerek yok wipe data hepsini tek işlemle yapıyor ama format system ve format sdcard0 yapmıyor bu sebepten system ve sdcard0'ıda formatlamak gerekiyor. Kernele gelirsek dosya şuan elimde yok ama Hakan(lafactorial) kardeşimle gerekli uyarıyı yapıp kerneli paylaşmayı düşünüyoruz beklemede kalın
Temiz kurulum hocam acaba titanium backup surumu eskiydi ondan olabilirmi bazen boyle oluyor :)

Dediğim gibi titanium bende gayet iyi sorunsuz çalışıyor ben hep titanium'u playstore'dan indiriyorum(bu sebepten en güncelini kullanıyorum) sende bu şekilde güncel versiyonu playstore'dan indirip kullanırsan sorun olmayacaktır

T.serdar

Üye
Wipe data yapınca zaten cwm satırlarını okuyabilirsiniz data alanı,cache alanı formatlanıyor dolayısıyla 2. Kere tekrar format data yapmaya gerek yok aynı şekilde wipe cache yapmayada gerek yok wipe data hepsini tek işlemle yapıyor ama format system ve format sdcard0 yapmıyor bu sebepten system ve sdcard0'ıda formatlamak gerekiyor. Kernele gelirsek dosya şuan elimde yok ama Hakan(lafactorial) kardeşimle gerekli uyarıyı yapıp kerneli paylaşmayı düşünüyoruz beklemede kalın

Dediğim gibi titanium bende gayet iyi sorunsuz çalışıyor ben hep titanium'u playstore'dan indiriyorum(bu sebepten en güncelini kullanıyorum) sende bu şekilde güncel versiyonu playstore'dan indirip kullanırsan sorun olmayacaktır
Hallettim hocam

T.serdar

Üye
Arkadaslar bana cm11 icin transparan statusbar link atabilirmisiniz ama modlu olmasin sadece trasparan statusbar istiyorum :))

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar bana cm11 icin transparan statusbar link atabilirmisiniz ama modlu olmasin sadece trasparan statusbar istiyorum :))

Mod yada herhangi bir diğer şeye ihtiyaç yok Ayarlar > performans > force high end graphics seçeneğini işaretle ve telefonu yeniden başlat

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

T.serdar

Üye
Cm11 en son surumu yukledim khan1,7 kernel yukledim ve cok guzel oldu stabil su an icin ara sira donukluklar olmuyor degil :))

themotto

themotto

Üye
ben sade cm11 son sürüm kullanıyorum. Donma yaşamadım, bilmiyorum belki çok ağır bir uygulama vs kullanmadığımdandır :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
ART da mı Dalvikte mi Kullansam karar veremedim. ART da sanki daha yavaş gibi ama herkez ART da kullanıo .Bu arada Hurtsky'in Yeni v1.3 ünü deneyen var mı.? Başlangiçta kalıyor mu?

themotto

themotto

Üye
ART da mı Dalvikte mi Kullansam karar veremedim. ART da sanki daha yavaş gibi ama herkez ART da kullanıo .Bu arada Hurtsky'in Yeni v1.3 ünü deneyen var mı.? Başlangiçta kalıyor mu?
Deneyenler çalıştığını söylüyor ben denemedim ama kardeş. Art işine birşey diyemem ama nova çalışmadığı için art da ben dalvik kullanıyorum.

aJHier

aJHier

Üye
Deneyenler çalıştığını söylüyor ben denemedim ama kardeş. Art işine birşey diyemem ama nova çalışmadığı için art da ben dalvik kullanıyorum.

Nova çalıştıyor ART . ben uzun bir süre Nova Prime Kullandım ART'da

• Beğen
Tepkiler: themotto
themotto

themotto

Üye
Valal ben ne zaman denesem hata aldım ( nova durduruldu diyip kapatıyor. ) son güncelleme ile denemedim ama eksikliğini de hissetmiyorum zaten :) Yinede bilgi için teşekkür ederim kardeşim

• Beğen
Tepkiler: aJHier
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Gerekli izinleri vererek mi kurdun flaslama ilemi jurdun

oguzhan8686

Üye
Arkadaslar bu romu yapmak icin adimlari yazar misiniz gappsi falan yabanciyim yardimci olur musunuzKurulumu anlatilmamisda en son guncellemelerle anlatirsaniz sevinirim

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar bu romu yapmak icin adimlari yazar misiniz gappsi falan yabanciyim yardimci olur musunuzKurulumu anlatilmamisda en son guncellemelerle anlatirsaniz sevinirim

"Cm11 hataları" konusunun 1.mesajında nasıl kurulacağı var

drag10

drag10

Üye
arkadaşlar bana birisi bu cm 11 de bildirim bar ını nasıl değiştireceğimi söyler mi acaba ?

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar bana birisi bu cm 11 de bildirim bar ını nasıl değiştireceğimi söyler mi acaba ?

ayarlar > performans > force high end graphics işaretle ve telefonu yeniden başlat

drag10

drag10

Üye
Ayiptir sormasi da ne alaka ben bildirim cubugunu degistrmeyi sordm tesekkirler

met2534

Üye
Mod yada herhangi bir diğer şeye ihtiyaç yok Ayarlar > performans > force high end graphics seçeneğini işaretle ve telefonu yeniden başlat
Sayın arkadaşlar ayarlar /performans a nasıl ulaşılıyor.Bilgi verirseniz sevinirim.

Üst Alt