Temiz kurulum hocam acaba titanium backup surumu eskiydi ondan olabilirmi bazen boyle oluyorBen titanium ile gereksizlerin hepsini kaldırdım hiç böyle bir sorun olmadı
Romu temiz yüklediğinden eminmisin(format system ve format sdcard0)

oğuzhan format data filan yapmıyor musunuz ? Bir de şu kernel i pm atar mısınız demiştim deneyeceğim riski göze alıp
Temiz kurulum hocam acaba titanium backup surumu eskiydi ondan olabilirmi bazen boyle oluyor![]()
Hallettim hocamWipe data yapınca zaten cwm satırlarını okuyabilirsiniz data alanı,cache alanı formatlanıyor dolayısıyla 2. Kere tekrar format data yapmaya gerek yok aynı şekilde wipe cache yapmayada gerek yok wipe data hepsini tek işlemle yapıyor ama format system ve format sdcard0 yapmıyor bu sebepten system ve sdcard0'ıda formatlamak gerekiyor. Kernele gelirsek dosya şuan elimde yok ama Hakan(lafactorial) kardeşimle gerekli uyarıyı yapıp kerneli paylaşmayı düşünüyoruz beklemede kalın
Dediğim gibi titanium bende gayet iyi sorunsuz çalışıyor ben hep titanium'u playstore'dan indiriyorum(bu sebepten en güncelini kullanıyorum) sende bu şekilde güncel versiyonu playstore'dan indirip kullanırsan sorun olmayacaktır
Arkadaslar bana cm11 icin transparan statusbar link atabilirmisiniz ama modlu olmasin sadece trasparan statusbar istiyorum)
Saol hocamMod yada herhangi bir diğer şeye ihtiyaç yok Ayarlar > performans > force high end graphics seçeneğini işaretle ve telefonu yeniden başlat
Deneyenler çalıştığını söylüyor ben denemedim ama kardeş. Art işine birşey diyemem ama nova çalışmadığı için art da ben dalvik kullanıyorum.ART da mı Dalvikte mi Kullansam karar veremedim. ART da sanki daha yavaş gibi ama herkez ART da kullanıo .Bu arada Hurtsky'in Yeni v1.3 ünü deneyen var mı.? Başlangiçta kalıyor mu?
Deneyenler çalıştığını söylüyor ben denemedim ama kardeş. Art işine birşey diyemem ama nova çalışmadığı için art da ben dalvik kullanıyorum.
Arkadaslar bu romu yapmak icin adimlari yazar misiniz gappsi falan yabanciyim yardimci olur musunuzKurulumu anlatilmamisda en son guncellemelerle anlatirsaniz sevinirim
arkadaşlar bana birisi bu cm 11 de bildirim bar ını nasıl değiştireceğimi söyler mi acaba ?
Sayın arkadaşlar ayarlar /performans a nasıl ulaşılıyor.Bilgi verirseniz sevinirim.Mod yada herhangi bir diğer şeye ihtiyaç yok Ayarlar > performans > force high end graphics seçeneğini işaretle ve telefonu yeniden başlat