lafactorial
Üye
Sıfırdan kuruyorsun CM11 tabanlı başka bir rom bu.Cm11 in üstüne mi kuruyoruz bunu bi link atabilir misin dostum?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sıfırdan kuruyorsun CM11 tabanlı başka bir rom bu.Cm11 in üstüne mi kuruyoruz bunu bi link atabilir misin dostum?
Hocam bu antutu takıntınızı anlayabilmiş değilim çünkü çok değişkenlik gösteren bi olay.Şöyle ki; aynı konfigürasyonla peş peşe birkaç test yapın hep farklı çıkıyor yani pek bi geçerliliği yok...Kardeslerim darkcm en iyi performansla antutu puanı paylasabilir misiniz?
Hocam bu antutu takıntınızı anlayabilmiş değilim çünkü çok değişkenlik gösteren bi olay.Şöyle ki; aynı konfigürasyonla peş peşe birkaç test yapın hep farklı çıkıyor yani pek bi geçerliliği yok...
nerde hani haniYeni sürüm çıktı hayırlı olsun![]()
özelikleri ne hocam ? hocam xda bir değişiklik yok ne yenilendi rommu anlamadım ben ya
neye güncellendi ne çıktı anlayamadım kusra bakma heycanlandım 
nerde hani haniözelikleri ne hocam ?

hocam ya multi windows niye yapmıyor arco bize dark çok güzel yapmış ya birde varya şu network diye bir özellik var oda ayrı bir hava katmış arkadaşlar çatlıyor ya adamda s4 varonalara kitkat geldi hava atamıyok
![]()
Darkin romunda multi window mu var romda neler var bahsedermisinhocam ya multi windows niye yapmıyor arco bize dark çok güzel yapmış ya birde varya şu network diye bir özellik var oda ayrı bir hava katmış arkadaşlar çatlıyor ya adamda s4 varonalara kitkat geldi hava atamıyok
![]()
ustamne biliyonmu mobil veriyi açıyoruz ya baglatı hızımızı indirilen dosyayı saniye saniye kaç kb/sn onarak gösteriyor çok şekil duruyorMaalesef arco sadece cyanogenmodu bizim cihaza portluyor(uyumlu hale getiriyor,hatalarını çözüyor) bu sebepten multiwindow gibi özellikleri eklemiyor(rom zaten saf cm) ama eğer cm takımı multiwindow 'u eklerler ise o zaman otomatikman multiwindow'u almış oluruz birde network dediğin özelliği daha da açarmısın tam olarak ne bilmiyorum
ya söylesen hani böyle bir özellik gelebilirmi diye ne bilim hocam çıtlatsan kulaklarına 
RAm bar var kardeş display var multi windows var birde networ bar var çok şekil vallaDarkin romunda multi window mu var romda neler var bahsedermisin
sorunsuzda çalışıyor kardeş hepsi denemeni tavsiye ederim
yorumlara foto ekleyemiyorum yoksa eklerdim kardeş. 
Saol kardesim internet gezintisi nasil performans nasil laglar varmi?RAm bar var kardeş display var multi windows var birde networ bar var çok şekil vallasorunsuzda çalışıyor kardeş hepsi denemeni tavsiye ederim
![]()
günlük kullanım için güzel herhangibi bir sorunla karşılaşmadım ram çok kullanıyor kardeş ama hiç kasma olmadı bende bilgine oyun denemedim hiç...Saol kardesim internet gezintisi nasil performans nasil laglar varmi?

Bu konudaki rom dimi ?günlük kullanım için güzel herhangibi bir sorunla karşılaşmadım ram çok kullanıyor kardeş ama hiç kasma olmadı bende bilgine oyun denemedim hiç...![]()