[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

WMuharremW

Üye
Kardeslerim darkcm en iyi performansla antutu puanı paylasabilir misiniz?

lafactorial

lafactorial

Üye
Kardeslerim darkcm en iyi performansla antutu puanı paylasabilir misiniz?
Hocam bu antutu takıntınızı anlayabilmiş değilim çünkü çok değişkenlik gösteren bi olay.Şöyle ki; aynı konfigürasyonla peş peşe birkaç test yapın hep farklı çıkıyor yani pek bi geçerliliği yok...

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
themotto

themotto

Üye
kardeş xda'da bir kullanıcının skoru

darcm khan kernel 1.7
art sio interactive @1.8 OC ile

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam bu antutu takıntınızı anlayabilmiş değilim çünkü çok değişkenlik gösteren bi olay.Şöyle ki; aynı konfigürasyonla peş peşe birkaç test yapın hep farklı çıkıyor yani pek bi geçerliliği yok...

Kesinlikle katılıyorum antutu skorları değişkenlik gösterir bu sebepten benim için bir ölçüt değildir arkadaşlar eğer kullandığınız rom yağ gibi kayıyorsa bu kafidir

• Beğen
Tepkiler: aJHier
stackbyte

stackbyte

Üye
oğuzhan bana pm den şu kerneli atar mısın bir de ayarı at deneyeceğim bende brick olacak mı bakalım darkcm kullanıyorum şu an fark eder mi ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni sürüm çıktı hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Yeni sürüm çıktı hayırlı olsun :)
nerde hani hani :D özelikleri ne hocam ? hocam xda bir değişiklik yok ne yenilendi rommu anlamadım ben ya :D neye güncellendi ne çıktı anlayamadım kusra bakma heycanlandım :D

bayfeat

bayfeat

Üye
hocam ya multi windows niye yapmıyor arco bize dark çok güzel yapmış ya birde varya şu network diye bir özellik var oda ayrı bir hava katmış arkadaşlar çatlıyor ya adamda s4 var :D onalara kitkat geldi hava atamıyok :D

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam ya multi windows niye yapmıyor arco bize dark çok güzel yapmış ya birde varya şu network diye bir özellik var oda ayrı bir hava katmış arkadaşlar çatlıyor ya adamda s4 var :D onalara kitkat geldi hava atamıyok :D

Maalesef arco sadece cyanogenmodu bizim cihaza portluyor(uyumlu hale getiriyor,hatalarını çözüyor) bu sebepten multiwindow gibi özellikleri eklemiyor(rom zaten saf cm) ama eğer cm takımı multiwindow 'u eklerler ise o zaman otomatikman multiwindow'u almış oluruz birde network dediğin özelliği daha da açarmısın tam olarak ne bilmiyorum

• Beğen

T.serdar

Üye
Darkin romunda multi window mu var romda neler var bahsedermisin

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
Maalesef arco sadece cyanogenmodu bizim cihaza portluyor(uyumlu hale getiriyor,hatalarını çözüyor) bu sebepten multiwindow gibi özellikleri eklemiyor(rom zaten saf cm) ama eğer cm takımı multiwindow 'u eklerler ise o zaman otomatikman multiwindow'u almış oluruz birde network dediğin özelliği daha da açarmısın tam olarak ne bilmiyorum
ustamne biliyonmu mobil veriyi açıyoruz ya baglatı hızımızı indirilen dosyayı saniye saniye kaç kb/sn onarak gösteriyor çok şekil duruyor :) ya söylesen hani böyle bir özellik gelebilirmi diye ne bilim hocam çıtlatsan kulaklarına :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
gti8150

gti8150

Üye
arkadaslar konu disi ama samsung galaxy note nasil bir tel is gorur mu

bayfeat

bayfeat

Üye
Darkin romunda multi window mu var romda neler var bahsedermisin
RAm bar var kardeş display var multi windows var birde networ bar var çok şekil valla :) sorunsuzda çalışıyor kardeş hepsi denemeni tavsiye ederim :) yorumlara foto ekleyemiyorum yoksa eklerdim kardeş. :)

T.serdar

Üye
RAm bar var kardeş display var multi windows var birde networ bar var çok şekil valla :) sorunsuzda çalışıyor kardeş hepsi denemeni tavsiye ederim :)
Saol kardesim internet gezintisi nasil performans nasil laglar varmi?

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
Saol kardesim internet gezintisi nasil performans nasil laglar varmi?
günlük kullanım için güzel herhangibi bir sorunla karşılaşmadım ram çok kullanıyor kardeş ama hiç kasma olmadı bende bilgine oyun denemedim hiç... :)

T.serdar

Üye
günlük kullanım için güzel herhangibi bir sorunla karşılaşmadım ram çok kullanıyor kardeş ama hiç kasma olmadı bende bilgine oyun denemedim hiç... :)
Bu konudaki rom dimi ?

• Beğen
gti8150

gti8150

Üye
yeni versiyon cikti xdaya bakin arkadaslar :)

T.serdar

Üye
Arkadaslar en iyi cm11 romu modlu olabilir hangisi

Üst Alt