[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Sayın arkadaşlar ayarlar /performans a nasıl ulaşılıyor.Bilgi verirseniz sevinirim.

telefon hakkında > derleme numarasına 7 kez tıkla daha sonra geri çık performans menüsünü göreceksin
Ayiptir sormasi da ne alaka ben bildirim cubugunu degistrmeyi sordm tesekkirler

bildirim çubuğu dediğin üstten çektiğin statusbar değilde ne çok merak ettim?

• Beğen
Tepkiler: themotto

themotto

themotto

Üye
Sayın arkadaşlar ayarlar /performans a nasıl ulaşılıyor.Bilgi verirseniz sevinirim.
ayarlar>telefon hakkında>derleme numarasına 7 kere çöktür, sonra geri gel , performans orda :)
telefon hakkında > derleme numarasına 7 kez tıkla daha sonra geri çık performans menüsünü göreceksin

bildirim çubuğu dediğin üstten çektiğin statusbar değilde ne çok merak ettim?
ahaha çok güldüm ya :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

T.serdar

Üye

T.serdar

Üye

drag10

drag10

Üye
Ustten cektigimizi soyluyorum iste

genco15

genco15

Üye
Tema olarak cm 11 miui v5 tavsiye ederim ozellikle arama butonu cok hos blackmrktda bulabilirsiniz

metawolf

metawolf

Üye
teşekkür ederim.3 gündür kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım.daha önce hiç rom yüklememiştim ama artık yavaşlığından gına geldi şimdi gayet hızlı oldu.yeni telefon almama gerek kalmadı

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
huso1905

huso1905

Üye
Arkadaslar kaldirdigimizda sorun olmayacak sistem uygulamalari neler.. Bu com ile baslayanlari ve digerlerinden

burak_909

burak_909

Üye
beyler hurtsky kernel mi khan mı? hangisini önerirsiniz? haa birde gapps mi pagaaps mi?

T.serdar

Üye
beyler hurtsky kernel mi khan mı? hangisini önerirsiniz? haa birde gapps mi pagaaps mi?
Hocam gapps olacak dun cikmis olan khan kerneli yukledim antutudan 7116 aldi hurtsky denemedim ama khandan memnunum su an icin

• Beğen
Tepkiler: burak_909
themotto

themotto

Üye
bende khan kullanıyorum. Önceki sürümde de khan kullanıyordum memnunum :)

• Beğen
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşım ben de khan kernel kullanıyorum hurtsky kerneli yükledim ama telefon çok yavaşladı niyeyse artık bilmiyorum. Khan kernel iyidir.

• Beğen

T.serdar

Üye
salih hocam su konudaki gibi theme launcher statusbar portlayabilirmisin hocam

alieroglu04

alieroglu04

Üye
salih hocam su konudaki gibi theme launcher statusbar portlayabilirmisin hocam
Kardeşim play store de çıktı istersen bi bak bakalım.

T.serdar

Üye
Kardeşim play store de çıktı istersen bi bak bakalım.
Saolasin hocam yukledim oldu ama xda deki gibi degil yinede süper birsey bu tavsiye ederim çok iyi duruyor :)

scope_123

Üye
Apk si var mi bu launcher in

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Apk si var mi bu launcher in
Buyur kardeşim

Kardeş bu arada bu launcher değil temadır. Cm yüklü romlardan temayı yükleyip Ayarlar>Temalardan yüklediğin temayı seçebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: en-sel

Üst Alt