[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Buyur kardeşim

Kardeş bu arada bu launcher değil temadır. Cm yüklü romlardan temayı yükleyip Ayarlar>Temalardan yüklediğin temayı seçebilirsin.
Eyvallah bende bulmustum bir yerde fakat farkli dosya turunse koymus koyan kimse bu iyi oldu. Malum yeni cikti heryerde bulunmuyor. :)

themotto

themotto

Üye
ya bu tema çok hoş oldu :) SAolsun @T.serdar kardeşim yolladı bu gün bende yükledim :)

T.serdar

Üye

T.serdar

Üye
Gercekten hos duruyor kesin denemelisinz :)

alattinctn

alattinctn

Üye
şimdi son versiyonda hangi hatalar var acaba birisi bilgi verebilir mi .teşekkürler

alattinctn

alattinctn

Üye
usb bağlantı sorunu falanda yok değilmi çünkü hafıza kartı okuyucusu yok bende :)

alattinctn

alattinctn

Üye
tamamdır hocam çok saolasın :)

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

emrah166

Üye
Benimki tam boyle olmadi neden acaba?

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
S5 temasını yükledim baya güzeldi. Başka bildiğiniz temalar varsa yazıp linkleseniz süper olurdu. Niye geçmiş zamanda konuşuyosam. :D

alieroglu04

alieroglu04

Üye
alattinctn

alattinctn

Üye
S5 temasını yükledim baya güzeldi. Başka bildiğiniz temalar varsa yazıp linkleseniz süper olurdu. Niye geçmiş zamanda konuşuyosam. :D
BLACKMARTta var baya ordan indirebilirsin
blackmart=

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
sir mordred

sir mordred

Üye
Xda'daki son durumla ilgili birkaç kötü haber:
-nexus kernel portlama işi maalesef yarıda kaldı geliştirici maalesef zamanının olmadığını söyledi
-ubuntu touch işletim sistemi portlama işinde derleme hataları çözüldü rom image dosyası oluşturuldu fakat boot gerçekleşmedi yani telefon açılmadı
-official cm galiba hiçbir zaman bizim cihaz için gerçekleşmeyecek çünkü cm takımı legacy(eski) cihazlar için(bizim cihaz bu kategoriye giriyor) gerekli kod değişiklerini cm depolarına kaynaştırmıyor bu sebepten official cm maalesef olmayacak gibi duruyor(inşallah yanılırım)
-official cm olmayacağı için ve arcoda şuan aşırı yoğun olduğu için(wonder'dan farklı olarak 4 cihaza daha destek veriyor) maalesef cm11cm11 arconun bize vereceği son cm romu olabilir(inşallah yanılırım ama durum öyle gözüküyor hatta arco cm11 için bile "this is completly unsupported i'll build when i found some free time" demişti türkçesi "bu rom çalışmasını tamamiyle desteklemeyeceğim boş zaman bulursam derleyecem" ha ama bu wonder'ın cm12 görmeyeceği anlamına gelmez xda'daki diğer geliştiriciler cm12'yide wonder'a portlarlar ama hiçbiri arco kadar bilgili değil bu sebepten hata çözümleri pek olmaz yani hatalarla dolu bir cm12 olur

Bu sebeplerdendirki wonder gittikçe ölüyor :( imkanınız varsa yeni telefon almaya bakın herkese iyi akşamlar...

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

T.serdar

Üye
Xda'daki son durumla ilgili birkaç kötü haber:
-nexus kernel portlama işi maalesef yarıda kaldı geliştirici maalesef zamanının olmadığını söyledi
-ubuntu touch işletim sistemi portlama işinde derleme hataları çözüldü rom image dosyası oluşturuldu fakat boot gerçekleşmedi yani telefon açılmadı
-official cm galiba hiçbir zaman bizim cihaz için gerçekleşmeyecek çünkü cm takımı legacy(eski) cihazlar için(bizim cihaz bu kategoriye giriyor) gerekli kod değişiklerini cm depolarına kaynaştırmıyor bu sebepten official cm maalesef olmayacak gibi duruyor(inşallah yanılırım)
-official cm olmayacağı için ve arcoda şuan aşırı yoğun olduğu için(wonder'dan farklı olarak 4 cihaza daha destek veriyor) maalesef cm11cm11 arconun bize vereceği son cm romu olabilir(inşallah yanılırım ama durum öyle gözüküyor hatta arco cm11 için bile "this is completly unsupported i'll build when i found some free time" demişti türkçesi "bu rom çalışmasını tamamiyle desteklemeyeceğim boş zaman bulursam derleyecem" ha ama bu wonder'ın cm12 görmeyeceği anlamına gelmez xda'daki diğer geliştiriciler cm12'yide wonder'a portlarlar ama hiçbiri arco kadar bilgili değil bu sebepten hata çözümleri pek olmaz yani hatalarla dolu bir cm12 olur

Bu sebeplerdendirki wonder gittikçe ölüyor :( imkanınız varsa yeni telefon almaya bakın herkese iyi akşamlar...
Hocam kötü haber bu :(

themotto

themotto

Üye
Nisan 15 wonder biter benim için :D O yüzden sorun yok ( ne kadar da bencil bir yorum oldu bu :) )

Şaka bir yana arco olmadan yüklemeye değer bir cm12 sanmıyorum ki çıksın. Bence yolun sonu cm11 dir arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Mücteba

Mücteba

Üye
ben de 1 ay sonra s4 mini alyorum gelistiricisi de belli zaten (arco) :D

Üst Alt