[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
hocam ya multi windows niye yapmıyor arco bize dark çok güzel yapmış ya birde varya şu network diye bir özellik var oda ayrı bir hava katmış arkadaşlar çatlıyor ya adamda s4 var :D onalara kitkat geldi hava atamıyok :D
Network ozelligi nedir hocam

bayfeat

bayfeat

Üye
Bu konudaki rom dimi ?
burdan kardeş
neywork özelliğide mobil veriyi dijital olarak ekranda üst kısımda gösteriyor kb/sn baglantı indirme hızını gösteriyor

T.serdar

Üye
burdan kardeş
neywork özelliğide mobil veriyi dijital olarak ekranda üst kısımda gösteriyor kb/sn baglantı indirme hızını gösteriyor
Saol kardes

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

T.serdar

Üye
En iyi cm11 romu hangisi arkadaslar rom deneyenler cevap verebilirlermi?

aJHier

aJHier

Üye
yeni sürümü deneyen ?

bayfeat

bayfeat

Üye
  • Beğen
Tepkiler: T.serdar
genco15

genco15

Üye
roma güncelleme geldi beyler

• Beğen
Tepkiler: T.serdar
Bysalih41

Bysalih41

Üye
bu rom

drag10

drag10

Üye
arkadaşlar bu yeni sürümü illa cwm den mi yüklemek gerekiyor telefondan cyanogen mod güncellemelerinden yüklemıyor mu

alieroglu04

alieroglu04

Üye
arkadaşlar bu yeni sürümü illa cwm den mi yüklemek gerekiyor telefondan cyanogen mod güncellemelerinden yüklemıyor mu
Kardeşim maalesef ordan yüklenmiyor. En temizi cwm den yüklemek.

artistsefa

artistsefa

Üye
Merhaba bazı uygulamaları yükleyemiyorum yeterli hafıza yok diyor 16 gb kart var ve 5gb boşyer var hafıza kartını sd kart olarak kullaniyorum yine olmuyor nasıl düzeltebilirim galaxy w cm11 kullanıyorum build.prop tanmı düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim karnel yükleme sorunu yaşıyordum sayenizde düzeltim ilginiz için cok teşekkür ederim umarım yardımcı olursunuz birde oyunlarda kasıyor mc3 mc4 nfs most wanted yüklü iyi akşamlar

aJHier

aJHier

Üye
Yeni versiyonu deneyenler nasıl Oldugunu söyleyebilir mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni versiyonu deneyenler nasıl Oldugunu söyleyebilir mi?

Şuan son sürüm tarihli cm11 kurulu telefondan mesaj atıyorum. Sms ve arama ile ilgili sorunlar tamamiyle çözülmüş diğer küçük hatalar devam ediyor

tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
şu ana kadar her şey yolunda. ilk başta göze çarpan ana ekrana koyulan uygulama kısayolu yeniden başlama esnasında eski haline geri dönmüyor.

T.serdar

Üye
Son sürüm cm11 kurdum ama gereksiz uygulamalari titanium backupla kaldiramiyorum acaba nedendir bilen varmi?

sir mordred

sir mordred

Üye
Son sürüm cm11 kurdum ama gereksiz uygulamalari titanium backupla kaldiramiyorum acaba nedendir bilen varmi?

Ben titanium ile gereksizlerin hepsini kaldırdım hiç böyle bir sorun olmadı
Romu temiz yüklediğinden eminmisin(format system ve format sdcard0)

stackbyte

stackbyte

Üye
Ben titanium ile gereksizlerin hepsini kaldırdım hiç böyle bir sorun olmadı
Romu temiz yüklediğinden eminmisin(format system ve format sdcard0)

oğuzhan format data filan yapmıyor musunuz ? Bir de şu kernel i pm atar mısınız demiştim deneyeceğim riski göze alıp

Üst Alt