Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 4.1 kullanıyorum.Karar veremedim buna geçsem mi diye
firstline
Üye
beyler 4.4 kullanıyorum ama uygulama ekranı ayarlarını bulamadım bilen varsa yardım edebilir mi
hasaneness
Üye
G-wonder romundan gectim gercekten performansi harika antutudan 6223 puan aldi sarji hakkinda bisey diyemiyecegim daha denemedim bide stabil olmayan bisey goremedim suanlik hersey yolunda tesekkurler arco68
G-wonder romundan gectim gercekten performansi harika antutudan 6223 puan aldi sarji hakkinda bisey diyemiyecegim daha denemedim bide stabil olmayan bisey goremedim suanlik hersey yolunda tesekkurler arco68
Daha ne diyim cm9 cm10.1 beta 2 nin performansindam bile iyi gozukuyor sarjida iyiyse daha ne olsun gorsellik falan cok hosuma gitti kesinlikle denemnizi isterim cwmden backup alin bi bakin begenmezseniz yine gecersiniz
Daha ne diyim cm9 cm10.1 beta 2 nin performansindam bile iyi gozukuyor sarjida iyiyse daha ne olsun gorsellik falan cok hosuma gitti kesinlikle denemnizi isterim cwmden backup alin bi bakin begenmezseniz yine gecersiniz
uygulama ekranı ayarları nerden biliyor musun?
(satır-sütun ayarları)
stackbyte
Üye
şarj hakkında da bilgilendir bende kuracağım paşam bir de bunu arco boş vaktinde destekleyecek mi bu şekilde mı kalacak destek olmayacak mı
firstline
Üye
şarj cm9a göre kıyaslanırsa epey kötü kalır. belki de ben 24 saat mobil veri kullandığım için olabilir 4-5 saat whatsapp de konuştum 1 saatten fazla da telefon görüşmesi 13-14 saat yetti
hasaneness
Üye
Tamamdir kaptan haberdar ederim yarin arconun boyle basibos birakicagini dusunmuyorum destekler diye dusunuyorum ama kesin bi bilgim yok ayrica dostum bilmiyorum bulursan soylerim
stackbyte
Üye
normalde zaten wifi ve mobil data çok yiyor S4 lerinde o şekilde wifi sömürüyor
hasaneness
Üye
2450 mah lik batarya buldum nette de fakat yasta kucuk evdekilerde siparis vermeme izin vermez alamiyorum o yuzden batarya bakalim tanidik ariyorum sarjdan yakinanlarda alabilirler
stackbyte
Üye
bende alacağım niyetine girdim bakalım gerçi işim gereği sürekli şarj sıkıntısı olmuyor ama
hasaneness
Üye
İyi hayirlisi usta bende bi tanidik bulayimda getittireyim firstline dostum masaustundeyken menu tusuna bas ayarlar var direk launcher ayarlarina giriyo bide oraya bak istersen
cadde19
Üye
valla bana bugün geldi 2450 mah kullanmaya başladım bakalım
İlk 3 şarjı ederken, gece telefon kapalı şekilde bırakıp 6 8 saat aralığında gibi şarj ediniz. Elinize ulaşan bataryanın içindwki tamamen bitinceye kadar kullanıp öyle şarj ediniz. İyi forumlar.
cadde19
Üye
eyvallah hocam ben geldiğinde %10 du direk taktım şarja birde kapatma şansım yok kapatınca alarm çalmaz diye kapatamıyorum açık şarja taksam problem olurmu
eyvallah hocam ben geldiğinde %10 du direk taktım şarja birde kapatma şansım yok kapatınca alarm çalmaz diye kapatamıyorum açık şarja taksam problem olurmu
İçindekini tamamen bitirip telefonu açmaya calışıp açılamayana kadar bitirip öyle şarj etseydiniz keşke. Açık şarj edin fakat, tam dolu dediğinde açıkken telefon kapatın bırakın kapalıda biraz daha şarj olsun, tam doldu gözüktüğünde şarjdan çekin. İyi performans alırsınız.