[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

manizoni

manizoni

Üye
arkadaslar bu nasul yukleniyor cwm den wipe data felan o sekilde nasil yukleniyor

genco15

genco15

Üye
Xda da paranoidrom paylasilmis nasil acaba deneyen.var mi? Yeni konu acmak yerine burdan sormam istedim:-)

bilen19

bilen19

Üye
Hocam bir kaç kez baktım ancak yanlışgormuyorsam konu 7. Aya dayaniyor ya biri soru sormus atmis uste :)
Artık 4.2.2 4.3 biri guncelleme atsin ya anlamiyorum arco hic guncellemicek mi bir bilgisi olan var miŞu rom şimdi gözüme ilişti arkadaşlar şimdi indiriyorum nacizane tavsiyem kendi acimdan denemeye deger diye dusunuyorum. Yaşasın 4.0.4 den kurtulamayışımız :@

HAM ZA

HAM ZA

Üye
selamün aleyküm kardeşler biliyorum pek yeri değil ama konu kirliliği yaratmamak adına naçizane bi sorum var galaxy wonder telefonum var ve subway surfers temple run 2 gibi oyunlarda bile yarım saniyelik bi kasma yaşıyorum oyun oynanmaz hale geldi resmen. bunun için hangi romu kullanmalıyım ? eğer bi çözümü yoksa telefonu değiştirmek zorunda kalıcam

tarık_07

Üye
Şuan hangi romu kullanıyosun dostum?

manizoni

manizoni

Üye
Daha önce hiç custom rom yükledinmi? Sen şuan hangi rom kullanıyosun?
Custom rom derken neyi kasttetin ben touchwi3 one of a kind felan yükledimde öyle mi yükleyiniyor budaBirde çok aşırı şarj yiyor bu rom
es file dosya yöneticisi ile bu şekilde giriyor hafıza kartına
kardesim ekran görüntüsü nasıl alıyorsun bu romdabirde bu romda performance ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor

tarık_07

Üye
bana mı dedin ?
gb s3 romunu kullaniyorum denemedigim rom kalmadi subway surfers bile kasiyor
Cm9 final sürümünü yükleyip, hursky rev10 kerneli yükle roma. Ayarlar performans kısmından, İşlemci yöneticisi:Lulzactive, I/O schduler:sio yap. Bellek yönetimi zram devredışı alttaki ikisine tik işareti koy aktifleştir, 16 bit şeffaflık aktif yap, yüzey titrektiklerini düzelt disable yap. Seeder yükle birde. Dediğin oyunda kasma olacağını zannetmiyorum bu şekilde.

tarık_07

Üye
Custom rom derken neyi kasttetin ben touchwi3 one of a kind felan yükledimde öyle mi yükleyiniyor budaBirde çok aşırı şarj yiyor bu rom
kardesim ekran görüntüsü nasıl alıyorsun bu romdabirde bu romda performance ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor
Evet one of a kind yüklediğin gibi yükleniyor.

anık

Üye
Hocam Rom Un durumu Nasıl:)Hocam Rom Un durumu Nasıl:)

manizoni

manizoni

Üye
kardesim ekran görüntüsü nasıl alıyorsun bu romda

ozakin70

ozakin70

Üye
manizoni

manizoni

Üye
Bu niye bu kadar şarj yiyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şarj sorunu kronik bir sorun ben forumda söylüyorumda skine takan olmuyor adamlara diyorum 3.4x kernelde şarj sorunu var 3.0x zaten yeterli bizim için bide üstüne ion kattılar bakalım nasıl bir şey çıkcak ortaya hadidjapri kamera ile ses sorunu kalmış çözünce paylaşcak ionu

sir mordred

sir mordred

Üye
şarj sorunu kronik bir sorun ben forumda söylüyorumda skine takan olmuyor adamlara diyorum 3.4x kernelde şarj sorunu var 3.0x zaten yeterli bizim için bide üstüne ion kattılar bakalım nasıl bir şey çıkcak ortaya hadidjapri kamera ile ses sorunu kalmış çözünce paylaşcak ionu

öyle deme her yeni kernel sürümü performans artışı ve bug fixes lar içerir ayrıca unutma android 4.2 jelly bean 3.4.x kernelle geldi hatta yeni çıkan kitkatın 3.10 kernelle geleceği söyleniyodu(google galiba androidle olan uyumsuzluk sorunlarını çözemedi ama kendi fikrimce bir sonraki android versiyonu bu kernel sürümüyle gelecek) ama gelmedi 3.4 ile devam etti google

teknik olarak vsync ve etkili triple bufferingi kullanabilmemiz için 3.4.x kernel şart çünkü bu özellikler 3.0 x kernelde etkili çalışmıyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ama bizim cihaz için pek artısı olmaz malum donanım belli

reflex

reflex

Üye
gapps ı s4 mini me yüklesem sorun çıkmaz dimi art uyumlu lazım banada

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
son durum nedir? paranoid android ya da cm şöyle stabil bi kitkat gelmedi mi acaba?

Üst Alt