[ROM][CM 10.1][S5 TOUCHWİZ] [12.05.2014] STABİL DEĞİL

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
Sirf bu yuzden bu romlari kullanmak istemiyorum.. Yoksa cok hosuma gidiyor.. Cm9larda status bar kaldirilabiliyor bu romlarda olmuyor mu yada 4.2 2 ustu romlarda cm9 tarzi statusbar olan rom varmi bildiginiz.. 4.1.2 de olur yeterki sarji iyi gitsin.. Tskkrler simdiden..
4.1.2 de olur ama üstünde olmaz. 4.1.2 için s3 tarzı bildirim çubuğu diye arat bulursun.

• Beğen
Tepkiler: obaspinar

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

obaspinar

obaspinar

Üye
:rica:[/QUOTE
Birsey daha sormak istiyorum galaxy w romlari neden ace 2 den portlanmiyo ozellik olarak pek bir fark yok galiba ram ve islemci olarak cok fark yok degil mi .. Ace 2 ye 4.1.2 geldi bize tik yok sadece value pack .. Pek anlamam portlama islerinden ama bi fikrimi soyleyim diye dusundum..
Birsey daha sormak istiyorum galaxy w romlari neden ace 2 den portlanmiyo ozellik olarak pek bir fark yok galiba ram ve islemci olarak cok fark yok degil mi .. Ace 2 ye 4.1.2 geldi bize tik yok sadece value pack .. Pek anlamam portlama islerinden ama bi fikrimi soyleyim diye dusundum..

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ozellik olarak cok fark var benzer ozellikleri cok sadece

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
wonder tek çekirdek işlemcili olduğu için (samsung un bahanesi bu) ice cream sandwich 4.0 bile verilmedi. ace 2 ise ghz bizden az da olsa düşük fakat 2 çekirdekli olduğu için samsung jelly bean güncellemesi verdi en büyük farklılık burdan geliyor zaten o yüzden imkansız.

obaspinar

obaspinar

Üye
wonder tek çekirdek işlemcili olduğu için (samsung un bahanesi bu) ice cream sandwich 4.0 bile verilmedi. ace 2 ise ghz bizden az da olsa düşük fakat 2 çekirdekli olduğu için samsung jelly bean güncellemesi verdi en büyük farklılık burdan geliyor zaten o yüzden imkansız.
Bisey daha sorabilir miyim??
Remics-jb adinda 4.1.2 tw5 rom yukledim fakat rootlu degil nasil root yaparim acaba bilginiz varmi acaba konuyla alakali..

+Furkan

+Furkan

Üye
Pardon usta operanın suçu :D

clgnkral

clgnkral

Üye
Stabil sürümü ne zaman çıkacak hocam

chucky8626

chucky8626

Üye
Kardes ben bu romun v3 versiyonunu kullaniyorum o da
Cm9..

v4 henuz stabil degil kurduktan 5 dk sonra kaldirdim .d Ayrica arkadaslar v3 u siddetle tavsiye ediyorum.hem gorsellik hem.perf acisindan..3 aydir rom degistiriyorm hep buna geri donuyorm :) ikisini ayni anda bulabileceginiz baska bi rom daha yok ;)

Son düzenleme:
clgnkral

clgnkral

Üye
Hocam stabil sürüm ne zaman çıkacak haberiniz var mı?

rsmblz

Üye
Kardes ben bu romun v3 versiyonunu kullaniyorum o da
Cm9..

v4 henuz stabil degil kurduktan 5 dk sonra kaldirdim .d Ayrica arkadaslar v3 u siddetle tavsiye ediyorum.hem gorsellik hem.perf acisindan..3 aydir rom degistiriyorm hep buna geri donuyorm :) ikisini ayni anda bulabileceginiz baska bi rom daha yok ;)
v3 ü nasıl kuracağız

Son düzenleme:
metinmikail

metinmikail

Üye
kardeşim cm10 da ki yeşil kamera sorunu bundada varmı

rsmblz

Üye
V3: YENİLİKLER:

-Yeni S5 tema
-Yeni S5 launcher
-S5 temasında uygulamalar