Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni Pist Dışına Alalim Hadi Yol al Konu benim Konum yazmani Istemiyorum hadi hadi
Nerde Veled beni bulur ya bi Musleysa denen Sahis Simdide sen Ciktin sayiylami Gonderiyolar sizi anlamiyorum
Seni Pist Dışına Alalim Hadi Yol al Konu benim Konum yazmani Istemiyorum hadi hadi
Nerde Veled beni bulur ya bi Musleysa denen Sahis Simdide sen Ciktin sayiylami Gonderiyolar sizi anlamiyorum
boşver kardeşim sen bunu kişilik arıyor kendine,, boş insan gereksiz varlık üzme tatlı canını dik tut patlıcanını diyorum[emoji23]
alperen262014
Üye
Arkaplandaki uygulamaları göremiyorum yardımcı olurmusunuz?
cnr_cnr_00
Üye
Merhaba, ROM genel olarak güzel hızlı çalışıyor. Görev yöneticisi fix'i var mıdır. Teşekkürler.
Son düzenleme:
NIGHTS WATCH
Üye
Rom güzel ama pil tüketimi fazla, greenify kullanmama rağmen çözemedim. Xda da bir arkadaş çok pil tüketiyor diye yazmış.
erk_1907
Üye
Her şey güzel gibi screen mirroring, wifi dreckt gibi özellikleri deneyemedim. Ana ekranda iken home tuşuna uzun süre basıldığında arka plandaki uygulamaları açmıyor Hyper rom un ayarlarından denediğimde hata veriyor.