Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
scritp ve kernelin etkisi muhakkak olur. Şarj performansı istiyorsan işlemciyi powersave yapacaksın en düşük 61 mhz en yüksek 1 mhz ya da 1.2 mhz yap normali de olabilir. Ama biraz da performans istiyorum dersen intreactive sio/row yap.
cadde19
Üye
anladım kardeş benim performans falan işim olmaz sosyal ağlarda akıyorum sadece şarj önemli benim için bu ayarları mı tavsiye ediyorsun
scope_123
Üye
Konu Sahibi
evet bu ayarları tavsiye ediyorum istersen script ve kernel ile bu ayarları denersen daha iyi olabilir.
cadde19
Üye
Tamam kardeşim yalnız honeyx 7up kernel İ yüklenince Wifi çalışmıyor varmı şarj için bir kernel
scope_123
Üye
Konu Sahibi
şarj ağırlıklı honeyx7up tan başka kernel bilmiyorum cm9da da hiç bu kerneli kullanmadığım için bilmiyorum fakat cm10 da honxy7up kernelini kullanabilirsin onda wifi sorunsuz çalışıyor.
kardeşim konuyla alakalı diil ama konu açamadım burda soruyum dedim duvar kağıdı yaparken resim kırpıyoruzya işte kırpma programını sistemden silmişim nasıl yaparım bi bilgin varmı