[ROM][CM 10.1][S5 TOUCHWİZ] [12.05.2014] STABİL DEĞİL

Sponsorlu Bağlantılar

clgnkral

clgnkral

Üye
salih hocam üzerinde çalışman çok daha iyi olur rom gayet güzel.
antutu:
Bu arada line, whatsapp, cookie run yüklü telefona. greenify yok hiçbir program uyutulmuyor.

Son düzenleme:

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tmm kardesim tsklr

gwonder_13

gwonder_13

Üye
v3te şarj performans nasıl kullanan arkadaşlar yorum atarsa sewnrm şmdden teşekkür edrm ilgilenen arkadaşlara :)

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 kullandiysan tahmin edebilirsin.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
ewt kullandm hocam ama oyun performans bazı cmlerde değişiyor o yüzden sordum

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
sadece subway oynadım 5000 küsür puan yapana kadar oynamıştım yüzde 5 şarjı gitmişti. Bence ideal.

cadde19

cadde19

Üye
şarj için herhangi profil ayarı var mı ve yarıca buna honeyx 7up kernel ve supremacy script yüklesek mi acaba bilen var mı

Son düzenleme:

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
şarj için herhangi profil ayarı var mı ve yarıca buna honeyx 7up kernel ve supremacy script yüklesek mi acaba bilen var mı
scritp ve kernelin etkisi muhakkak olur. Şarj performansı istiyorsan işlemciyi powersave yapacaksın en düşük 61 mhz en yüksek 1 mhz ya da 1.2 mhz yap normali de olabilir. Ama biraz da performans istiyorum dersen intreactive sio/row yap.

cadde19

cadde19

Üye
anladım kardeş benim performans falan işim olmaz sosyal ağlarda akıyorum sadece şarj önemli benim için bu ayarları mı tavsiye ediyorsun

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
evet bu ayarları tavsiye ediyorum istersen script ve kernel ile bu ayarları denersen daha iyi olabilir.

cadde19

cadde19

Üye
Tamam kardeşim yalnız honeyx 7up kernel İ yüklenince Wifi çalışmıyor varmı şarj için bir kernel

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
şarj ağırlıklı honeyx7up tan başka kernel bilmiyorum cm9da da hiç bu kerneli kullanmadığım için bilmiyorum fakat cm10 da honxy7up kernelini kullanabilirsin onda wifi sorunsuz çalışıyor.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeşim android sürümü kaç ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Son düzenleme:

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
V4 en gec bir hafta icersinde cikiyor yenilikler aciklanmis fakat link yok

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeşim konuyla alakalı diil ama konu açamadım burda soruyum dedim duvar kağıdı yaparken resim kırpıyoruzya işte kırpma programını sistemden silmişim nasıl yaparım bi bilgin varmı

Üst Alt