HİÇ İNDİRMEYİN BİLE BİR SÜRÜ HATA VAR . DURUM ÇUBUĞU YOK . EKRAN ARKAPLANI DEĞİŞTİRİLMİYO .GALERİYİ AÇINCA HARİCİ DEPOLAMA YOK HATASI VERİYO TELEFON HAFIZASINDAKİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYO.
romu temiz yüklemezsen dediğin gibi birçok sorunla karşılaşırsın
ROMU TEMİZ YÜKLEDİM HERŞEYİS SİLDİM ZATEN XDADAKİ KONUDADA AYNI DURUM
-

hmm romu temiz yüklemene rağmen bu sorunlar varsa demek ki romdan kaynaklı sorunlar
fakat anlamadığım bu kadar bug olan bir rom xda'da nasıl popüler![]()
ben v3ü kullanıyorum ilk başlarda iyiydi daha sonralarda bug fazlalaştı galeride fotolara bakarken geri çıkıyor ama rom kötü olmadığı için kullanıyorum. yeni rom arayışındayım öneriniz var mı?
Nerde atarmisin linkiKonu güncellendi link eklendi.

1. sayfaya gidersen link ekliNerde atarmisin linki![]()

s3 ten sonra bildirim ekranı artık istediğin şekilde olmuyor.s3 e 4.3 güncellemesi gelmeden önce bahsettiğin gibiydi fakat yeni sürümler çıkınca değiştirdiler. S3 S4 S5 sahipleri 2 farklı şekilde kullanabiliyor fakat biz kullanamayız çünkü wonder a o tarz bildirim ekranı yapılmış değil.Arkadaslar yeri burasi degil ama ozur dileyerek bisey sormak istiyorum.. 4.4.2 romlardaki status bari cm9lardaki gibi nasil yapariz. Yardimci olursaniz cok sevinirim.. s4 gibi degil de s3 deki gibi kullanmak istiyorum cunki bizim romlardaki cok cins oluyo tam s4 deki gibi degil
s3 ten sonra bildirim ekranı artık istediğin şekilde olmuyor.s3 e 4.3 güncellemesi gelmeden önce bahsettiğin gibiydi fakat yeni sürümler çıkınca değiştirdiler. S3 S4 S5 sahipleri 2 farklı şekilde kullanabiliyor fakat biz kullanamayız çünkü wonder a o tarz bildirim ekranı yapılmış değil.
s3 ten sonra bildirim ekranı artık istediğin şekilde olmuyor.s3 e 4.3 güncellemesi gelmeden önce bahsettiğin gibiydi fakat yeni sürümler çıkınca değiştirdiler. S3 S4 S5 sahipleri 2 farklı şekilde kullanabiliyor fakat biz kullanamayız çünkü wonder a o tarz bildirim ekranı yapılmış değil.