[ROM][CM 10.1][S5 TOUCHWİZ] [12.05.2014] STABİL DEĞİL

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Romu kurmadan zipten cikar systemn app den apkyi al kursugun romun icindeki system app icine root explorer ile at

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8, bayfeat ve sir mordred

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi link eklendi.

kvpicete

Üye
HİÇ İNDİRMEYİN BİLE BİR SÜRÜ HATA VAR . DURUM ÇUBUĞU YOK . EKRAN ARKAPLANI DEĞİŞTİRİLMİYO .GALERİYİ AÇINCA HARİCİ DEPOLAMA YOK HATASI VERİYO TELEFON HAFIZASINDAKİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYO.

+Furkan

+Furkan

Üye
Romu deneyenler

Performans sarj oyun ne durumda bi acıklama yaparsanız iyi olur

sir mordred

sir mordred

Üye
HİÇ İNDİRMEYİN BİLE BİR SÜRÜ HATA VAR . DURUM ÇUBUĞU YOK . EKRAN ARKAPLANI DEĞİŞTİRİLMİYO .GALERİYİ AÇINCA HARİCİ DEPOLAMA YOK HATASI VERİYO TELEFON HAFIZASINDAKİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYO.

romu temiz yüklemezsen dediğin gibi birçok sorunla karşılaşırsın

sir mordred

sir mordred

Üye
ROMU TEMİZ YÜKLEDİM HERŞEYİS SİLDİM ZATEN XDADAKİ KONUDADA AYNI DURUM

-

hmm romu temiz yüklemene rağmen bu sorunlar varsa demek ki romdan kaynaklı sorunlar
fakat anlamadığım bu kadar bug olan bir rom xda'da nasıl popüler :)

kvpicete

Üye
hmm romu temiz yüklemene rağmen bu sorunlar varsa demek ki romdan kaynaklı sorunlar
fakat anlamadığım bu kadar bug olan bir rom xda'da nasıl popüler :)

VALLA ONU BENDE ANLAMADIM . AMA v3 Güzel Ondandır.

clgnkral

clgnkral

Üye
ben v3ü kullanıyorum ilk başlarda iyiydi daha sonralarda bug fazlalaştı galeride fotolara bakarken geri çıkıyor ama rom kötü olmadığı için kullanıyorum. yeni rom arayışındayım öneriniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: +Furkan
+Furkan

+Furkan

Üye
ben v3ü kullanıyorum ilk başlarda iyiydi daha sonralarda bug fazlalaştı galeride fotolara bakarken geri çıkıyor ama rom kötü olmadığı için kullanıyorum. yeni rom arayışındayım öneriniz var mı?

G-wonder GLadiatOR wonderlight wonderest bu 4 u cok stabil bide bysalih hocamın 4.2.2 romu var oda super

• Beğen
Tepkiler: clgnkral
clgnkral

clgnkral

Üye
g-wonder akıcı değil, gladiator romda da bazı hatalar var, salih hocamın bütün romlarını biliyorum güzel romlar yapıyor ama daha tam istediğim gibi bi rom bulamadım. tabi elimizde ki telde wonder beklentilerimiz yüksek olmamalı :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve +Furkan
+Furkan

+Furkan

Üye
G wonder bendede akıcı degil emre hocam aciklama yapti re sdswap yap daha akici olucaktir dedi simdi linkten indirmeye calisiyorum indirince onu resdswap yapp deniycem eer gene akici olmazsa smoothie ics var xda da onu kullanicam artık :)

clgnkral

clgnkral

Üye
wonderest bakacam bi olmadı smoothie deniyecem bakalım güzel bişey bulana kadar devam 1 aydır rom atmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: +Furkan
+Furkan

+Furkan

Üye
wonderest v4 kullan bro romun icine entegre edilmis xperia launcher sil ve onun yerine (sana kalmis) s4 launcher yukle fena bi rom olur :)

Bakma bende yaparmda pc olmadigi icin her seyi telefondan yapmam gerekiyo oda cok uzun surer diye useniyorum :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
V4 hatali arkadaslar systemui de sorun var henuz stabil degil

obaspinar

obaspinar

Üye
Arkadaslar yeri burasi degil ama ozur dileyerek bisey sormak istiyorum.. 4.4.2 romlardaki status bari cm9lardaki gibi nasil yapariz. Yardimci olursaniz cok sevinirim.. s4 gibi degil de s3 deki gibi kullanmak istiyorum cunki bizim romlardaki cok cins oluyo tam s4 deki gibi degil

scope_123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yeri burasi degil ama ozur dileyerek bisey sormak istiyorum.. 4.4.2 romlardaki status bari cm9lardaki gibi nasil yapariz. Yardimci olursaniz cok sevinirim.. s4 gibi degil de s3 deki gibi kullanmak istiyorum cunki bizim romlardaki cok cins oluyo tam s4 deki gibi degil
s3 ten sonra bildirim ekranı artık istediğin şekilde olmuyor.s3 e 4.3 güncellemesi gelmeden önce bahsettiğin gibiydi fakat yeni sürümler çıkınca değiştirdiler. S3 S4 S5 sahipleri 2 farklı şekilde kullanabiliyor fakat biz kullanamayız çünkü wonder a o tarz bildirim ekranı yapılmış değil.

• Beğen
Tepkiler: obaspinar ve sir mordred
obaspinar

obaspinar

Üye
s3 ten sonra bildirim ekranı artık istediğin şekilde olmuyor.s3 e 4.3 güncellemesi gelmeden önce bahsettiğin gibiydi fakat yeni sürümler çıkınca değiştirdiler. S3 S4 S5 sahipleri 2 farklı şekilde kullanabiliyor fakat biz kullanamayız çünkü wonder a o tarz bildirim ekranı yapılmış değil.

Sirf bu yuzden bu romlari kullanmak istemiyorum.. Yoksa cok hosuma gidiyor.. Cm9larda status bar kaldirilabiliyor bu romlarda olmuyor mu yada 4.2 2 ustu romlarda cm9 tarzi statusbar olan rom varmi bildiginiz.. 4.1.2 de olur yeterki sarji iyi gitsin.. Tskkrler simdiden..

Üst Alt