[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
sir mordred

sir mordred

Üye
Khan kernelde ne kadardi hocam ve internet gezintisi nasil? Bide senin ronda antutu 7400 civari fln ne ekledin hocam

Antutuya bu kadar çok takılmayın arkadaşlar antutu gerçek sonucu göstermiyor çünkü test yapıldığı an o kadar çok anlık değişken parametre var ki bu da sonucun her ölçümde farklı çıkmasına neden oluyor ama eğer o kadar takıyosan hurtsky kernel+saf cm11 sadece 1.8'e oc yaparak 8000+ puan almıştım bilgine..

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

oguzhan8686

Üye
beyler romu kurdum restore işibaşarılı oldu yazdı sonra reboot ettim telefon açılmıyor samsung yazısında kalıyor 5 dk sonra reset atıyor gene kalıyor napmam lazım

alieroglu04

alieroglu04

Üye
beyler romu kurdum restore işibaşarılı oldu yazdı sonra reboot ettim telefon açılmıyor samsung yazısında kalıyor 5 dk sonra reset atıyor gene kalıyor napmam lazım
kardeş cwm den wipe data - wiphe cache yapman lazım

oguzhan8686

Üye
Yaptim onuda deninenleri sirayla yaptim samsung wonder yazisi siyah ekranda kaliyo baslamiyor telefon

clgnkral

clgnkral

Üye
Yaptim onuda deninenleri sirayla yaptim samsung wonder yazisi siyah ekranda kaliyo baslamiyor telefon
cwm'nin son sürümünü yükledin mi eğer yüklü olduğu halde olduysa odinle stock roma dön sonra bütün işlemleri doğru yaptığına emin ol ve romu tekrar indir yükle

oguzhan8686

Üye
Su anda stack roma dondum root cwm rom islemlerini tekrar yapicam ayni hatayi yasarsam yine soylerim ama restore isleminde bi dosya birseyler yaziyordu omu not alayim bu sefer

clgnkral

clgnkral

Üye
indirdiğin zipi çıkart ismini değiştirmeden sd cardın ana dizinine (1.70lık kısıma) at sonra bütün işlemleri yap

oguzhan8686

Üye
Format sd card0 yapmayi dusunuyordum kalintilar silinsin diye yapmiyim mi

clgnkral

clgnkral

Üye
Yapabilirsin temiz kurulum daha iyi olur ama bi salih hocama danış çünkü cwmdeki backup silinebilir tam fikrim yok

sir mordred

sir mordred

Üye
indirdiğin zipi çıkart ismini değiştirmeden sd cardın ana dizinine (1.70lık kısıma) at sonra bütün işlemleri yap

Backup'ı sd karta atmadan yaparsanız kurulumdan önce format sdcard0 default yaparak romu daha temiz kurabilirsiniz bunu için backup'ı external sd'ye(yani harici olarak taktığın8z sd karta) atarsınız daha sonra restore from sdcard1 seçeneğinden romu kurarsınız
Format sd card0 yapmayi dusunuyordum kalintilar silinsin diye yapmiyim mi

Cevabı bi önceki mesajımda var

• Beğen
Tepkiler: clgnkral
clgnkral

clgnkral

Üye
Backup'ı sd karta atmadan yaparsanız kurulumdan önce format sdcard0 default yaparak romu daha temiz kurabilirsiniz bunu için backup'ı external sd'ye(yani harici olarak taktığın8z sd karta) atarsınız daha sonra restore from sdcard1 seçeneğinden romu kurarsınız
Aynen @sir mordred hocamın dediğini yap önce sdcard0 ı formatla sdcard1 de cwm olsun sonrasında backup yaparsın

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

oguzhan8686

Üye
tamam öyle deneyim bi sagolun yardımlarınız içinilk önce format atıp sonra wip data falan yapayım degil mi

sir mordred

sir mordred

Üye
tamam öyle deneyim bi sagolun yardımlarınız içinilk önce format atıp sonra wip data falan yapayım degil mi

Wipe data/factory reset
Wipe dalvik cache
Format system
Format sdcard0 default

Daha sonra restore from sdcard1'den romu kurabilirsin

oguzhan8686

Üye
wipe cache partation yapmayım mıwipe cache partation yapmayım mıformat system kısmında format cache ve format data da yapıyoruz degil mi

sir mordred

sir mordred

Üye
wipe cache partation yapmayım mıwipe cache partation yapmayım mıformat system kısmında format cache ve format data da yapıyoruz degil mi

Hayır yapmana gerek yok wipe data işleminden sonra sadece format system ve format sdcard0 yapman yeterli

oguzhan8686

Üye
wipe dalvik cache yaparken e:unknown volume for parh (sd-ext) falan yazıyor sonra dalvik cache wiped yazıyor bu sorun olur mu

oguzhan8686

Üye
teşekkürler şimdi restore işlemini başlattım olur inşallaholmadı yine samsung yazısında kaldı pufffff2 3 dakka sonra reset atıyor gene kalıyor ben başka rom deneyım :(

alieroglu04

alieroglu04

Üye
teşekkürler şimdi restore işlemini başlattım olur inşallaholmadı yine samsung yazısında kaldı pufffff2 3 dakka sonra reset atıyor gene kalıyor ben başka rom deneyım :(
kardeşim belki rom inerken hatalı inmiştir

oguzhan8686

Üye
valla mb olarak tam uyuyor kbtıana kadar hatalı indigini düşünüp tekrar indirmiştim yine aynı hatayı verdı vazgectım bu romu kurmaktan

Üst Alt