[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

oguzhan8686

Üye
tamam onu ahllettim şimdi cwm yi kurmaya başlaaycam inşallah olur teşekkür ederim ilgin için

T.serdar

Üye
Arkadaslar cm11 icin transparan statusbar linki atabilicek olan varmi?

oguzhan8686

Üye
arkadaşlar odin telefonu görmüyor sarı renktekı yer gelmıyor beyaz yerde kalıyor napmam lazımarkadasşlar bi sorun öıktı odinde select bölümünde .tar uzantılı dosya istiyor ama senın linkteki zipin içindeki img dosyası napıcam burdatamam beyler yaptım cwm yı sımdı roma geçiyorum roma. romu kurarken install zipi secip mi wipe dalvik falan yapcaz install demeden önce mıbi yardım edin be olmadı işte ....

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar odin telefonu görmüyor sarı renktekı yer gelmıyor beyaz yerde kalıyor napmam lazımarkadasşlar bi sorun öıktı odinde select bölümünde .tar uzantılı dosya istiyor ama senın linkteki zipin içindeki img dosyası napıcam burdatamam beyler yaptım cwm yı sımdı roma geçiyorum roma. romu kurarken install zipi secip mi wipe dalvik falan yapcaz install demeden önce mıbi yardım edin be olmadı işte ....

Hangi romu yüklüyorsun(burdaki rom ise restore'dan yükleyeceksin saf cm10.1 yada cm11 gibi ise install zip from'dan seçip yapacaksın

oguzhan8686

Üye
burdakılerı yaptım cwm son surumu yukledım dıgerlerını hepsını yaptım en son senın dosyayı dırek sd karta attım son adım restorede secıyorum dosya bulunamadı falan dıyoryatıgım işlemde indirdigim 300 küsür mbı hafıza karta attım direk dedıklerını hepsını yaptım son adım restorede sd cardı secıyorum cant find falan yazıyoro dosyayı dırek degılde ıcınde 3 4 klasor var onlardan bırını mı atacaktımbu arada benımde adım oguzhan :D ygs ye girdim :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
burdakılerı yaptım cwm son surumu yukledım dıgerlerını hepsını yaptım en son senın dosyayı dırek sd karta attım son adım restorede secıyorum dosya bulunamadı falan dıyoryatıgım işlemde indirdigim 300 küsür mbı hafıza karta attım direk dedıklerını hepsını yaptım son adım restorede sd cardı secıyorum cant find falan yazıyoro dosyayı dırek degılde ıcınde 3 4 klasor var onlardan bırını mı atacaktım

Ben hiç yedek(backup) rom yüklemedim o yüzden nasıl yapılması gerektiği hakkında bi fikrim yok maalesef yardımım burda bitiyor ama bilen arkadaşlar yardım edecektir
burdakılerı yaptım cwm son surumu yukledım dıgerlerını hepsını yaptım en son senın dosyayı dırek sd karta attım son adım restorede secıyorum dosya bulunamadı falan dıyoryatıgım işlemde indirdigim 300 küsür mbı hafıza karta attım direk dedıklerını hepsını yaptım son adım restorede sd cardı secıyorum cant find falan yazıyoro dosyayı dırek degılde ıcınde 3 4 klasor var onlardan bırını mı atacaktımbu arada benımde adım oguzhan :D ygs ye girdim :D

Ygs nasıldı adaş ? :)

oguzhan8686

Üye
bu romda direk ınstall zipten secsem olmaz mıbide bu dosyada diger romlarda zipin içinde direk dosya vardı bunda 2 3 klasor cıkıyor ondan dolamı mı acabasosyalde cografya ve felsefe zorladı diğerlerini parçaladım :Dgözünüzü yiyim su adımları biri söylesin restore yerınde cant find yazdı attıgıma emınım dosyayı ne yapacam orda ?arkadasım bak ben backup yaptım nolur nolmaz diye telefonun hafızasına dedigin işlemleri yapıyorum dalviktir sudur budur en son restore diyince cant find yazıyor benım karta attım ondada cant find diyor ama benım aldıgım backup dosyasını görüyor bunun nedenı ney ?

themotto

themotto

Üye
kardeş bak şimdi. indirdiğin zipi aç ( bu romu indirmedim o yüzden bilmiyorum ama anlattıklarımı uygulayınca olması gereken şeyleri görürsün muhtemelen) zip içinde clockworkmod , yada backup adlı bir dosya olması lazım. Onu ( zip olarak değil klasör olarak ) hafıza kartının ana dizinine atacaksın. Yani klasörü backup yapacaksın. Ona da şöyle karar ver. klasörü açınca içinde direk backup dosyaları olmalı, başka dosya olmayacak. ( uzun zamandır back up rom denemedim hatırladığım kadarıyla böyleydi :) )sen kendi aldığın backup klasör gibi ama indirdiğin backup zip ondan onu görmüyor seninkini görüyor

clgnkral

clgnkral

Üye
Arkadaşım indirdiğin zipi çıkart hafızanın ana dizinine (1.70 gblık alana) at sonra işlemleri sırasıyla yap yüklenecektir.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım indirdiğin zipi çıkart hafızanın ana dizinine (1.70 gblık alana) at sonra işlemleri sırasıyla yap yüklenecektir.
Konu basinda yaziyor nasil kurulacagi bilgilendirme icin tsklr @clgnkral

atli60

Üye
Hocam cwm 6.0.4.5 gereklidir :)
çözdüm galiba hata yine bende .şöyleki cwm 6.0.4.5 odinle kurdum yine olmadı. meğersem tarih ile isimlendirilen klasörün ismini karışmasın diye değiştirmiştim ondan oluyormuş eski orijinal ismini verince düzeldi.
GÜZEL BİR ÇALIŞMA TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

T.serdar

Üye
Hurtsjy 1.3 deneyen oldumu ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hurtsky bence her zaman bir adim onde

WMuharremW

Üye
Ya kardeslerim ben aradim bulamadim su cm11 hurtsky 1.3 ün linkini verebilir misiniz?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Saol hocam mumkunse khan 1.7 ile karsilastirma yapabilirsen antutudan cok makbule gecer :)
Su anda cm11 in son versiyonu ve hurtsky 1.3 kernel kullaniyorum saf cm antutu puani 6650 bence mukemmel

T.serdar

Üye
Su anda cm11 in son versiyonu ve hurtsky 1.3 kernel kullaniyorum saf cm antutu puani 6650 bence mukemmel
Khan kernelde ne kadardi hocam ve internet gezintisi nasil? Bide senin ronda antutu 7400 civari fln ne ekledin hocam

Üst Alt