[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

T.serdar

Üye
Son surumu kuranlardan gorus alabilirmiyiz

atli60

Üye
EVET CWM DE RESTORE DEDİKTEN SONRA MD5 MİSSMATCH YAZIP KALIYOR

T.serdar

Üye
Hocam dosyayi tekrar indirip denerseniz belki duzelir ben oyle bir sorunla karsilasmadim zipli olarak 375-385 mb olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam

ahmet zahid

Üye
yahu yazıktır emeklerinize ne gerek var bu kadar içindekilerin hızını artır, sürümü yükselt bir şeyler, bir şeyler bu kadar vakit harcayacağınıza telefonun yazılımını baştan sonra üretin yatırımcılara gidin yeni markalar üretin, para eder insanlara daha faydalı olabilecek şeyler ile uğraşın. Ben şahsen rom kernel ne demek bilmeden bu w yu 1.5 senedir kullanıyorum ve faydalarını okuduğum kadarıyla da 50 tane yazılı fayda bana bir tam fayda gibi gelmiyor. Sizin işiniz yokmu yahu gidin birşeyler öğrenin yeni yazılımlar donanımlar ağ sitemleri vs öğrenin, üretin, fotoğrafın tamamını görün. Bana gerçekten çok faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyleri yazın ben anlayamıyorum acıyın şu ömrünüze toprağın altında ömrünü nerede ve neden harcadın denilince nasıl cevap vereceksiniz? Çok kısa sürede mi bu romları vs neyse üretiyorsunuz?

T.serdar

Üye
CWM 6.4.5 KULLANIYORUM ORADA YAPTI HATAYI.İLK SÜRÜMDE YOKTU.
ABİ HEM EXPLORER İLE HEMDE CHROME DA İNDİRDİM AYNI HATAYI ALDIM
Hocam acaba cmw yi flashlamı yüklediniz? Bendede ayni hata vardi odin ile yükleyince hata almayı kestim :)

T.serdar

Üye
CWM 6.4.5 KULLANIYORUM ORADA YAPTI HATAYI.İLK SÜRÜMDE YOKTU.
ABİ HEM EXPLORER İLE HEMDE CHROME DA İNDİRDİM AYNI HATAYI ALDIM
İlk sürümle bu dosyayı yükleyemezsiniz hocam cm11 (4.4.2) sürümleri cmw 6.0.4.5 gerektirir

sir mordred

sir mordred

Üye
yahu yazıktır emeklerinize ne gerek var bu kadar içindekilerin hızını artır, sürümü yükselt bir şeyler, bir şeyler bu kadar vakit harcayacağınıza telefonun yazılımını baştan sonra üretin yatırımcılara gidin yeni markalar üretin, para eder insanlara daha faydalı olabilecek şeyler ile uğraşın. Ben şahsen rom kernel ne demek bilmeden bu w yu 1.5 senedir kullanıyorum ve faydalarını okuduğum kadarıyla da 50 tane yazılı fayda bana bir tam fayda gibi gelmiyor. Sizin işiniz yokmu yahu gidin birşeyler öğrenin yeni yazılımlar donanımlar ağ sitemleri vs öğrenin, üretin, fotoğrafın tamamını görün. Bana gerçekten çok faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyleri yazın ben anlayamıyorum acıyın şu ömrünüze toprağın altında ömrünü nerede ve neden harcadın denilince nasıl cevap vereceksiniz? Çok kısa sürede mi bu romları vs neyse üretiyorsunuz?

İnsanların telefonlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak gereksiz bir iş mi sence?

hasaneness

hasaneness

Üye
Cwm kurup gönderme anlarlar

Senin için en doğru yol şu
-odinden cwm kur
-cwm'yi aç ve derin temizlik yap(wipe data,format system,format sdcard0 falan)
-daha sonra advanced menüsünden reboot to download mode'a tıklayarak download modu aç
-daha sonra odini bağla ve stock romu kur
-tüm sorunların inşallah düzelmiş olacaktır
eyvallah saolasın dediklerini uyguladım oldu :D garanti kabul eder artık :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

oguzhan8686

Üye
abi şimdi romu yükleyecem ama telefonda başka bi rom var cwmde eski sürümü nasıl yapayım bide rehberdeki kişilerin gitmesini istemiyorum onu nasıl yapıcam

sir mordred

sir mordred

Üye
abi şimdi romu yükleyecem ama telefonda başka bi rom var cwmde eski sürümü nasıl yapayım bide rehberdeki kişilerin gitmesini istemiyorum onu nasıl yapıcam

Rehberini google ile yedeklersen hiçbir şekilde rehberini kaybetmezsin rom kurduktan sonra google hesabını girdiğinde rehberinin hepsi otomatikman gelir :) diğer sorununa gelirsek cm11 tabanlı romları sorunsuz kurmak için cwm6.0.4.5 kullanımı şart bu yüzden cwm sürümünü güncelle daha sonra yükle

oguzhan8686

Üye
teşekkürler gerekli olan odin programını özele ya da buraya link atabilir misin
bide googleda yedekleme nerde bulamadım bi türlü :D

sir mordred

sir mordred

Üye
teşekkürler gerekli olan odin programını özele ya da buraya link atabilir misin

Nasıl yapman gerektiği dosyaların download linkleri hepsini blog sitemden ulaşabilirsin

oguzhan8686

Üye
odini buldum yükelemene gerek yok. ama yedeklemeyi bulamadım

sir mordred

sir mordred

Üye
odini buldum yükelemene gerek yok. ama yedeklemeyi bulamadım

Odinle yedek alınmazki yedek cwm ile alınır. Odin ile cwm kurulur sadece. Eğer cwm'yi kurduysan cwm'i açıp "backup and restore" menüsünden yedek alabilirsin

oguzhan8686

Üye
google hesabına yedeklemeyi soruyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
google hesabına yedeklemeyi soruyorum

Ben stock'dan cm romlarına geçişte yapmıştım yine aynı yerdenmi emin değilim rehbere gir daha sonra menü butonuna bas orda içe dışa aktar seçeneklerinde olması lazım

oguzhan8686

Üye
sim karttan içe aktar ya da depolama birimine aktar var hangisini seçicem

sir mordred

sir mordred

Üye
sim karttan içe aktar ya da depolama birimine aktar var hangisini seçicem

O seçenekler değil ama depolama birimine aktar seçeneğini şimdilik kullanabilirsin(bu seçeneği kulkanarak tüm rehberin yedeklenip .vcf uzantılı bir dosya olarak sd kartına çıkartılmış olur)

Üst Alt