[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Saolun hocam bu gece indirebilirsem indiririm daha erken koyabilirseniz cok daha iyi olur telefon hazirda bekliyor :)
Yeni surum birazdan upload edicem arkadaslar farkli bir kpnu acmayacagim bu konu uzerinde olacak aksam bi aksilik olmadsa eklerim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
@T.serdar yayinlamadan once sana link versem test edermisin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ozele linki attim

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

T.serdar

Üye
Salih hocam bana dosyayi verdi indirdim fakat cwm den nasil kurucam bunu clockworkmod seklinde dosya nasil kurabilirim

T.serdar

Üye
Salih kardesim romunu test ettim menu gecisleri guzel s4 tarzi yapmissin cok hos olmus bot animasyonu janjanli oyun fln oynuyamadim yada internetine bakamadim.Cunku telefonu dahili hafiza yapip yeniden baslattigimda telefon acilmadi bot ekraninda kaldi 1-2 dakka bende kendi romuma dondum simdi sende oyle bir sorun varmiydi?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bende yoktu kardesim

T.serdar

Üye
Salih hocam romun ustune birsey kurmak gerekiyormu yoksa hersey icindemi?

T.serdar

Üye
Hocam denedim biraz once romu hafiza degistirirken yine bot ekraninda kaldi iki defa denedim olmuyor hocam surekli bot ekraninda kaliyor eski roma dondum tekrardan bu soruna bir cozum bulmamiz lazim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Hocam denedim biraz once romu hafiza degistirirken yine bot ekraninda kaldi iki defa denedim olmuyor hocam surekli bot ekraninda kaliyor eski roma dondum tekrardan bu soruna bir cozum bulmamiz lazim
Tmm kardesim sagol bakarim yarin

T.serdar

Üye
Tmm kardesim sagol bakarim yarin
Ne demek hocam bide benim kendi tercihim tabi bu ayarlar menusunde yada baska biyerde asagi dogru kayarken yazilar oynuyorya onlari kapatma imkani varmi hocam

Üst Alt