[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

T.serdar

Üye
Çok az geliştiricimiz var, hiç bi çıkarı olmadan Galaxy w gibi tarihi eserlerimize yeni lezzetler katıyorlar. İsteseler hiç dokunmazlar yani, şu telefonla yurt dışına çıksan kapıdan geçemezsin tarihi eser kaçakçılığından enselerler. O yüzden azcık kıymet bilelim a dostlar, eleştirinin dili önemlidir. :)
Haklisin sahip cikalim gelistiricilerimize helal olsun ugrasiyolar :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Ne bildirmemi bekliyodun ortada bir emek var ve o emeğe çamur atan biri var.
"Kardes amacin rom yapip post kasmaksa yapma o romun orijinali iyidir. Biraz daha cok emek harcarsan daha guzeli olur" iyi oku camur mu bak

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tayren
sir mordred

sir mordred

Üye
sa ekide var bak ve devamida

Bak kardeşim sen o mesajınla o adama dolaylı olarak "sen unbelievable romu almışsın üstüne az bişey eklemişsin amacın rom konusu açıp post kasmaktır" demişsin yada demeye çalışmıssın ki her ikiside aynı kapıya çıkıyor daha neyin savunmasını yapıyorsun

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Bak kardeşim sen o mesajınla o adama dolaylı olarak "sen unbelievable romu almışsın üstüne az bişey eklemişsin amacın rom konusu açıp post kasmaktır" demişsin yada demeye çalışmıssın ki her ikiside aynı kapıya çıkıyor daha neyin savunmasını yapıyorsun
"sen unbelievable romu almışsın üstüne az bişey eklemişsin amacın rom konusu açıp post kasmaksa yapma"

sir mordred

sir mordred

Üye
Bir insan neden post kasarki aklıma sadece şu olay geliyor belirli bir post sayısından sonra rütbe atlıyorsun ama maxicep'te bu rütbe olayını aklına takan tek arkadaş galiba :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Bir insan neden post kasarki aklıma sadece şu olay geliyor belirli bir post sayısından sonra rütbe atlıyorsun ama maxicep'te bu rütbe olayını aklına takan tek arkadaş galiba :D
Kardes haklisin tek takan benim diyip geciyorum tamam ?

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Salih Kardeş Ve Sir Mordred Usta Özelden Attığım Mesaja Bir Bakarmısınız Zahmet Olmazsa Bu Romu Deniycem Gerçekten Çok Güzel Gözüküyor...

sir mordred

sir mordred

Üye
  • Beğen
Tepkiler: K.Serdar12
tayren

tayren

Üye
Yalan yok kardesim emek verilen ne olursa olsun saygi gosterilmeli lakin az yada cok farketmez tartismayi kapatalim

• Beğen
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Yalan yok kardesim emek verilen ne olursa olsun saygi gosterilmeli lakin az yada cok farketmez tartismayi kapatalim
Kesinlikle Tayren İsimli Üyeye Katılıyorum Emeğin Azı Çoğu Olmaz Emek Emektir Emeğe Saygı Gerekir Sonuçta Bu Romlar Bizim İçin Yapılıyor Uğraşılıyor Bunlar Kendi Kendine Oluşan Bir Şey Değil. En Ufak Noktası Virgülü Bile Fazla Olduğu Sürece Bu Bir Artıdır Bizim İçin Emeğe Saygısızlık Yapıcaksan Ne Romu Kullan Nede Yorum Yap... Yapmanada Gerek Yok Gerçi... Bu Adam Sonuçta Senin Kullanıp Kullanmamana Üzülecek Değil Merak Etme.

T.serdar

Üye
  • Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar herkese tsk ederim butun mesajlari okudum ve aciklama yapma geregi duydum once herkese cok tsk ederim guzel yorumlari icin herkesin sunu bilmesini isterimki ben bir rom gelistirici degilim daha acik soylim ben arco degilim sadece kendi bildiklerimi paylasma firsati buldum az yada cok emek verdim bazi arkadaslarimi kirmamak icin elimden geldigince biseyler yapmaya calistim iyi yada kotu begenen de olabilir begenmeyende paylastigim romlardaki resimlere bakarsaniz gece dortlere kadar ugrastim sadece emegime saygi gosterilmesini beklerim istedem duzenledigim romlar sadece bende de kalabilirdi bu bencillik olurdu paylasmak istedim ben her zamankirici olmayan her turlu elestiriye acigim konuyu cok uzatmadan herkesr tsk ederim

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, hasaneness, melodileriyakar ve 2 diğerleri

T.serdar

Üye
Arkadaslar herkese tsk ederim butun mesajlari okudum ve aciklama yapma geregi duydum once herkese cok tsk ederim guzel yorumlari icin herkesin sunu bilmesini isterimki ben bir rom gelistirici degilim daha acik soylim ben arco degilim sadece kendi bildiklerimi paylasma firsati buldum az yada cok emek verdim bazi arkadaslarimi kirmamak icin elimden geldigince biseyler yapmaya calistim iyi yada kotu begenen de olabilir begenmeyende paylastigim romlardaki resimlere bakarsaniz gece dortlere kadar ugrastim sadece emegime saygi gosterilmesini beklerim istedem duzenledigim romlar sadece bende de kalabilirdi bu bencillik olurdu paylasmak istedim ben her zamankirici olmayan her turlu elestiriye acigim konuyu cok uzatmadan herkesr tsk ederim
Bizde tesekkur ederiz ugrasip cabaladigin icin saygim sonsuz

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

Üst Alt