[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

BeatsBox

BeatsBox

Üye
dlna nasıl kulanılır

Antinomi

Üye
Herkese merhaba. 4.4.2 i yükledim eline sağlık. Bir iki kere donma bir kerede kendi kendine yeniden başlatma yaptı onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. CM nin senin elin değmemiş olanını yüklemiştim onda kamera çalışmamıştı. Bunda tıkır tıkır çalışıyor. Hafıza kartı ile dahili belleği yer değiştiremedim sadece. Bu konuda nasıl bir önerin olur. Yardımcı olursan sevinirim. Dip Not: Tam Türkçeleştirme ne zaman biter tarih verme şansın var mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
dlna nasıl kulanılır

Cyanogenmod aynı 3g görüntülü görüşmeyi desteklemediği gibi dlna'yıda desteklemez eğer dlna kullanılmak isteniyorsa stock roma dônülmesi lazım
Tüm arkadaşların bilgisine...
Herkese merhaba. 4.4.2 i yükledim eline sağlık. Bir iki kere donma bir kerede kendi kendine yeniden başlatma yaptı onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. CM nin senin elin değmemiş olanını yüklemiştim onda kamera çalışmamıştı. Bunda tıkır tıkır çalışıyor. Hafıza kartı ile dahili belleği yer değiştiremedim sadece. Bu konuda nasıl bir önerin olur. Yardımcı olursan sevinirim. Dip Not: Tam Türkçeleştirme ne zaman biter tarih verme şansın var mı?

Saf cm11'de kamera çalışması gerektiği gibi hatasız çalışıyor sorun yok yani(sende nasıl bir sorun vardı ki?)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod aynı 3g görüntülü görüşmeyi desteklemediği gibi dlna'yıda desteklemez eğer dlna kullanılmak isteniyorsa stock roma dônülmesi lazım
Tüm arkadaşların bilgisine...

Saf cm11'de kamera çalışması gerektiği gibi hatasız çalışıyor sorun yok yani(sende nasıl bir sorun vardı ki?)
Katiliyorum herseyden once temiz yukleme sart

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Unbelievableden bi kac bise degistirmissin o kadar. Kardes amacin rom yapip post kasmaksa yapma o romun orijinali iyidir. Biraz daha cok emek harcarsan daha guzeli olur

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Tmm

sir mordred

sir mordred

Üye
Unbelievableden bi kac bise degistirmissin o kadar. Kardes amacin rom yapip post kasmaksa yapma o romun orijinali iyidir. Biraz daha cok emek harcarsan daha guzeli olur

@Bysalih41 arkadaşımızın neden öyle bir amacı olsun ki?(rom yapıp post kasmak gibi) belki sen böyle düşündüğün için senin için fesattır kim bilir ayrıca olayın arkaplanını bilmeden yorum yapmayalım lütfen(bazı kullanıcılar s4 özellikli ve birkaç ek özellik olan bir rom istediler Salih arkadaşımızda yaptı bu kadar basit) son olarak unbelievable romda arco'nun cm romlarından editlenmiş bir rom o halde dediğin gibi orjinal daha iyiyse arconun cm romları daha iyi demektir.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar ve tayren
tayren

tayren

Üye
Ayrica emek verip kullanici icin daha kullanisli hale getiriyor ve romdaki bi cok hatalari duzeltiyor emege saygi basarilar dilerm daima
@Bysalih41 kardesim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: T.serdar
themotto

themotto

Üye
Açıkcası bende sir mordred e katılıyorum. Kusura bakm ama yorumun çok gereksiz olmuş kardeşim. Belki sende ters bir günündeydin ama yinede kalkıp bu arkadaşın çalışmasına çamur atman yada küçük görmen hoş değil. insanlar birşeyler istiyor ve bysalih arkadaşımız da elinden geldiğince insanları mutlu etmeye çalışıyor. Sanki bana post kasıp da altın madalya mı kazanacak. Yani post kasmanın ne getirisi olacak da böyle birşey için sabah akşam millete istediği özellikte şeyler yapmaya çalışsın.

Ayrıca bu forumun zaten yetkili görevlileri var. Öyle forum kurallarına aykırı bir iş olsa eminim farkederlerdi :) Niyetim kimseye laf etmek değil yanlış anlaşılmasın. Sadece çok gereksiz bir müdahale olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, tayren ve T.serdar
burak_909

burak_909

Üye
araya girmek gibi olmasın ama burda yapılan rom'ları görünce gurur duyuyorum bizimkiler adına ve ilham alıyorum. Post kasacağınıda hiç sanmıyorum arkadaşımın, bu tür muameleye sokup adamın hakkını yiyip, kendisini bu işten soğutmayalım.. Daha iyisini yapabilen varsa buyursun onunlada gurur duyalım, ilham alalım :)

• Beğen
Tepkiler: themotto, melodileriyakar, hasaneness ve 1 kişi daha
alattinctn

alattinctn

Üye
ya kardeşim herkes sana tepki göstermiş ama bende bişey diyeyim ya bi bak bakayım bizim gariban telefon için kaç kişi oturup rom editliyor su aralar bi gördüğüm salih arkadışımız ki oda saolsun baya vakit ayırıyor belli 3 tane romu aynı anda götürüyor.sen diyorsun ki post kasıyor adam valla olsun post kassın adam bunu emeğinin hakkı ile yapıyor.he sen daha iyisini yaparım diyorsun varsın olsun seninde postun olsun.

• Beğen
Tepkiler: themotto, hasaneness ve T.serdar
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Çok az geliştiricimiz var, hiç bi çıkarı olmadan Galaxy w gibi tarihi eserlerimize yeni lezzetler katıyorlar. İsteseler hiç dokunmazlar yani, şu telefonla yurt dışına çıksan kapıdan geçemezsin tarihi eser kaçakçılığından enselerler. O yüzden azcık kıymet bilelim a dostlar, eleştirinin dili önemlidir. :)

• Beğen
Tepkiler: ConnorKenway ve sir mordred

Üst Alt