[ROM][4.4.2][CM11 Unofficial 11.03.2014] BysaliH-v1.1. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher

Sponsorlu Bağlantılar

Rom hakkindaki dusunceniz nedir.?

• Kullanılan toplam oy
    41

sir mordred

sir mordred

Üye
Onu yapinca siliyomu cihaz hafizasini siliyosa atilacak rom da silinimez mi :)

Bu işlemle cihaz hafızası(iç hafıza) silinerek kurulan romun daha temiz ve temelden yerleşmesi sağlanmış oluyor bu işlemle atılacak rom silinmez tabikide romu sd karta atmış olmak gerek örnek verirsek romu,yedeği sd karta atarsınız daha sonra ilk olarak temizlikleri yaparsınız format sdcard0'da yaparsınız ve daha sonra restore from external'dan romu,yedeği rahatlıkla kurabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: tayren
tayren

tayren

Üye
Tesekkurler bi kac kez yaptim karttan yukledim sorun olabilir diye dusumustum olmas heralde

sir mordred

sir mordred

Üye
Tesekkurler bi kac kez yaptim karttan yukledim sorun olabilir diye dusumustum olmas heralde

Olmaz merak etme zaten benim her rom yükleme işlemimde temizlik diye kastettiğim şu 4 işlem var bunlar haricinde birşey yapmıyorum(zaten yapılabilecek en derin temizlik yapılmış oluyor)
1-wipe data/factory reset
2-wipe dalvik cache
3-format system
4-format sdcard0 default

Wipe cache yada format data, format cache yapmaya gerek yok çünkü "wipe data/factory reset" yapınca zaten o işlemlerde yapılmış oluyor(cwm satırlarından okuyabilirsiniz)

tayren

tayren

Üye
Olmaz merak etme zaten benim her rom yükleme işlemimde temizlik diye kastettiğim şu 4 işlem var bunlar haricinde birşey yapmıyorum(zaten yapılabilecek en derin temizlik yapılmış oluyor)
2-wipe dalvik cache
3-format system
4-format sdcard0 default

Wipe cache yada format data, format cache yapmaya gerek yok çünkü "wipe data/factory reset" yapınca zaten o işlemlerde yapılmış oluyor(cwm satırlarından okuyabilirsiniz)
Bundan boyle sd karti da bicimlendiriyim ozaman

hasaneness

hasaneness

Üye
2-wipe dalvik cache
3-format system
4-format sdcard0 default

Yeni cwm ile wipe data menusunde ikinci bi secenek var bu tum wipelari ve format systemi yapiyor. Bize kalan sadece formatsdcard0 kaliyor.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Üç farklı versiyonu denedim hata veriyor. Wipe cache wipe dalvik cache hepsi tamam yine de yüklemiyor. Zipten çıkartmak mı gerek anlamadım. Aksi halde olmuyor.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Zipten cikarmiyacaksin cm hangi versiyonu

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Anlamadım ki bi iki kez hata verdi oldu sonra, cwm den bi hata sanırım.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sorun kalmamasina sevindim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cwm den kaynakli olabilir

tayren

tayren

Üye
Back up ise zip ile yukledin buyuk ihtimal hata aldn dolayisiyla sonra zipten cikarip bacup yaptin duzeldi galba:)

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
yazı fontunu normal yapsanız nasıl olur??

Üst Alt