[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ayni klasorun uzerine attigi icin

tayren

tayren

Üye
Çunku ben cwm yi ordan yukledim hata almadm romlarda

tayren

tayren

Üye
Gecen bi cwm 6.4 kurdm dokunarak ilerliyo recovery mod da romu kurdum bi onceki cm 10 u wifi sıkınti verdi telefona stock romu kurdum odinle sonra o verdigim sitedeki cwm yi kurup tekrar romu kurdum bi sorun olmadi wifi de

tayren

tayren

Üye
Aynen oyle kardesim

drag10

drag10

Üye
denedim ama sonuc aynı :(

tayren

tayren

Üye
Bi yerde bise yanlis yapiyosun belki kardesim

drag10

drag10

Üye
bire bir yapıyorum söylediklerinizi by salihin önceki konusunda cm9 + touchwizdeki gibi hemen flaslayıp bitse çok iyi olurdu onda rom kurar gibi kuruluyodu bunda karışık :(ben en sonra hani restore ediyoruzad tıklıyorum restore aborted diyo durduruldu diyor neden acaba

tayren

tayren

Üye
Bak simdi restore sd card 0 yazar orda girince rakamlar cikacaktir tarih miydi ole bise mesala 02.21.2014......gibi ona tikla tekrar soru gelcek yes diceksin

drag10

drag10

Üye
delirecem yaa telefon kafayı yicek ben cm9 + touchwize geri dönüyorum arkadaşlar :D en iyisi bölesi ama by salih sm9+touchwiz konundaki gibi flashlayabilseydik bunu iyi olurdu öle ayarlarsan paylaşırmısın

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hocam bişey soracağım bu kilit ekranı kapanış anmasyonunu nasıl kapatabiliriz

alieroglu04

alieroglu04

Üye
clgnkral

clgnkral

Üye
Hocam ayarlar>ekran sekmesinin altında screen-off animation sekmesi yok maalesef başka bir çözüm yolu yok mu aceba
salih hocamın çıkardığı yeni romu kullan kardeşim o zaman kaldırabilirsin hem yeni rom daha iyi

Üst Alt