Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gecen bi cwm 6.4 kurdm dokunarak ilerliyo recovery mod da romu kurdum bi onceki cm 10 u wifi sıkınti verdi telefona stock romu kurdum odinle sonra o verdigim sitedeki cwm yi kurup tekrar romu kurdum bi sorun olmadi wifi de
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
Cm surumu hangi cwm surumu ile yedeklendiyse onu kullanmak en dogru olani
bire bir yapıyorum söylediklerinizi by salihin önceki konusunda cm9 + touchwizdeki gibi hemen flaslayıp bitse çok iyi olurdu onda rom kurar gibi kuruluyodu bunda karışık ben en sonra hani restore ediyoruzad tıklıyorum restore aborted diyo durduruldu diyor neden acaba
tayren
Üye
Bak simdi restore sd card 0 yazar orda girince rakamlar cikacaktir tarih miydi ole bise mesala 02.21.2014......gibi ona tikla tekrar soru gelcek yes diceksin
drag10
Üye
delirecem yaa telefon kafayı yicek ben cm9 + touchwize geri dönüyorum arkadaşlar en iyisi bölesi ama by salih sm9+touchwiz konundaki gibi flashlayabilseydik bunu iyi olurdu öle ayarlarsan paylaşırmısın
alieroglu04
Üye
Hocam bişey soracağım bu kilit ekranı kapanış anmasyonunu nasıl kapatabiliriz