[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Sponsorlu Bağlantılar

drag10

drag10

Üye
baya samsung çıkıyor sonra galaxy w cynagen mod falan orda takılı duruyor

tayren

tayren

Üye
Ok cwm sorunlu bendede olmustu yukari attigim linktekini kur8. Sayfaya verdigim link

drag10

drag10

Üye
ordakini indirdim zaten :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Wipe cache advanced vipe dalvik cache yap nounth storageden format system format data ve cache yap onemli

drag10

drag10

Üye
hepsini yaptım neden olmuyor ki acabaformat ststem cache flan sırası onemlı mıben en basta yazdıklarına göre yaptım cungu en attakınden basladım

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Onemli degil tekrar indir yada inen dosya ile mb tini karsilastir eksijlik varmi zipten cikarirken hata veriyormu vermiyorsa cwm de sorun var demektir

drag10

drag10

Üye
perki şeyden olabilirmi bu clokworkmod klasorunu hafızaya attıgımda dıger clokworkle bırleştirilsin mi diyordu bende birleştirmedim ismini değiştirip attım sorun olur mu birleştirmek gerekiyo muydu

clgnkral

clgnkral

Üye
perki şeyden olabilirmi bu clokworkmod klasorunu hafızaya attıgımda dıger clokworkle bırleştirilsin mi diyordu bende birleştirmedim ismini değiştirip attım sorun olur mu birleştirmek gerekiyo muydu
Birleştir de kardeşim herhangi bi sorun olmuyor sadece backupun tarihi önemli eğer başka bi backupun varsa hangisi olduğunu anlayamazsn

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle ondan diger cwm klasorunu sil

clgnkral

clgnkral

Üye
Eğer cwm sorunlu ise

bu bende ki cwm ama cwm kaynaklı değil birleştirmediğinden büyük ihtimal

drag10

drag10

Üye
haaaa hemen deniyorum hocam :D

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Birleştir de kardeşim herhangi bi sorun olmuyor sadece backupun tarihi önemli eğer başka bi backupun varsa hangisi olduğunu anlayamazsn
Malesef blobs dosyalari uzerine yazdigi icin hata verir ayri olmasi gerekir

drag10

drag10

Üye
silsem bile pc de bi klasöre kopyalarım boşuna gitmez yani :D

Üst Alt