[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Konu Sahibi
Upload ediliyor

Tepkiler: hasaneness
    Konu Sahibi
Rja ederm umarim begenirler hizli sarj mukemmel ses kalitesi guzel kamera daha net neyse bakacaz

Bu arada gostermis oldugun emek ve gayret icin tesekkurler kardesim saolasin
Ben tsk ederim tek amacim paylasmak

Tepkiler: tayren
    Konu Sahibi
@hasaneness kardesim senden test sonucunu bekliyorum

tayren

Üye
Salih kardesim rom super herhangibi sorun yok kamera da ki hata duzelmis galeri daha iiyi olmus boyle tesekkurler Musait bi zamanda yayinla istersen )

drag10

Üye
beyler bu xperia kilit ekranını sadece nasıl editleriz

Wolf389

Üye
Arkadaşlar buna ben hone7xup+turboboost kernel yükledim şarj birazdaha hızlı gidiyor bide swap expander programından 1 gb ram yaptım ama pek faydası olmadı gibi yardım

Arkadaşlar buna ben hone7xup+turboboost kernel yükledim şarj birazdaha hızlı gidiyor bide swap expander programından 1 gb ram yaptım ama pek faydası olmadı gibi yardım
Oyle programlar cihazi hardbrick yapabiliyor dikkatli olmani oneririm

Wolf389

Üye
Oyle programlar cihazi hardbrick yapabiliyor dikkatli olmani oneririm
şimdi touchwi3 romu denedim gerçekten harika sıfır kasma orta tuşa basınca ekran geç gelmi felan hepsi gitmiş harika olmuş ama bysalih in yaptığı romda görsel açıdan çok iyi hangisini önerirsin

Salih Abi v3 ü ne zaman yayinlicaksin?

şimdi touchwi3 romu denedim gerçekten harika sıfır kasma orta tuşa basınca ekran geç gelmi felan hepsi gitmiş harika olmuş ama bysalih in yaptığı romda görsel açıdan çok iyi hangisini önerirsin

CM 10.1 4.2.2 V3 öneririm ben şahsen Enes kankim de onu önerir zaten.. Kurulumundan vs hepsini anlatmış Salih abim zaten..

Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][4.2.2][CM10.1Build3] BysaliH-v1.2.Şarj+Perf+S4 launc,[yeni vers.][08.03.2014] - MaxiCep