[ROM][4.1.2][CM10 Final ] [ BysaliH-v1.2.] [ S4 luncher + Xperia Z1 uygulamalaarı ]

Konu Sahibi
@sir mordred Usta bu aralar kernel isine vakit ayirabilirmisin seni bekliyorum iyi bir kernel bekliyorum senden ise koyulalim bir an once arco bizi cok bekleticek gibi Sıkıntı yaratabilir deneme meni tavsiye ederim sebeke problemi yasayabilirsin

acaba tam olarak bır bılgı varmıdır bunla ılgılı normalde s3 ve dıger cıhazlarda denedım kurtarabılıyordum arıza patch ıle ama bunda ole bısey atabılecegım bı yer yok cunku telefona format attıgın zaman bıle gıtmıyor ımeı nede program dırek beyne gomulmus galıba

Konu Sahibi
Modem dosyasi senin imi gormez ve problem yasarsin diye tahmin ediyorum senin tlf ile bir pach cikmissa bile sadece o romu kullanabilirsin

tayren

Üye
Ama uygulamalar falan gidecek kim uğraşacak şimdi onunla bişey olmaz şimdilik kalsın böyle

Kardesim tek sorun o olsun appcontrol yukle ama play store da yok galba google yaz uygulama yedeklerini al ya da yedekleme pro indir yedeklerini dauma hafiza kartnda bulundur android asistan olmasi lazm gplayde yedek alabilirsin tavsiyem appcontrol hep kullandigim uygulama bluetooth ile yollama widget yedek alma var İndirip denedm sorun yok

clgnkral

Üye
Titanium backup var zaten hacı ama zahmetli iş ya üşengeç birisiyim

Bilgisayarımın gelmesini bekliyorum ama gelir gelmez hemen ubuntu kurar kernel çalışmalarıma başlarım elimden geleni yapıcam emin olabilirsin

Tepkiler: hasaneness
Teşekkür Ederim Usta Şimdiden İnşallah Olur Gerçekten Değişmesini İstiyorum Görünümün İçeriğin Herşeyin

Deneyebilirsin ama ilk önce clockworkmod recovery'nin en son sürümünü(cwm 6.0.4.5) yükle daha sonra nandroid yedek al(backup) backup ile efs klasöründe yedeklenmiş olacak(efs klasörü içinde imei vs vs. telefonsal özelliklerin depolandiği klasördür eğer bu klasör silinirse telefonun telefonsal özellikleri çalışmaz örneğin arama yapma/alma sms gönderme vb.)

clgnkral

Üye
hocam cwm nin son sürümü biraz yavaş bana mı öyle geldi

tayren

Üye
Factory reset ve cache ve restore kisimlarina agir giriyo normal bence tarama yaptigindan diye dusunuyorrum

hocam cwm nin son sürümü biraz yavaş bana mı öyle geldi

Sorun olmasında varsın yavaş olsun mesela 1 ay önce normal şekilde rom yüklüyordum bütün temizliği yaptım(wipe'lar ve formatlar) install zip'den romu flaşlarken flaşlama yarıda kaldı(recovery dondu) daha sonra telefonu açmaya çalıştığımda samsung logosunda kalıyordu telefon ama birkaç işlem,deneme ile ve bilgilerim dahilinde sorunu aştım şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

tayren

Üye
Aynen gec olsun temiz olsun

clgnkral

Üye
Tabiki hiç olmamasından iyidir

drag10

Üye
Soylediginde haklisin ama test etme sansim azliyor bu sefer kur tekrar bak kur tekrar bak olmuyor bu nedenle backup tan yayinliyorum ayrica ayarlari da yapmis oluyorum
Zipten hata vermeden sorunsuz cikardin mi
Kapanis animasyonundan kastin nedir
Evet cikardim zaten cm9 a dondum bide touchwizi kurdum ohh miss bide bu xperia kilidi cok hosuma gidiyor sony hastasiyim da biraz bidaki tel im spny olacak inş. Bu kilidi editleyebilirmiyiz sadece kilidi

visali

Üye
Gerçeten çok güzel bi room eline sağlık emeğine sağlık devamını bekliyoruz salih kardeş

tayren

Üye

Guzel resim uygulamalari tavsiyemGoogleplayden edinebilirsinz