Oyun SD'leri artık hafıza kartinda!! Directory Bind %100 Türkce

Sponsorlu Bağlantılar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
Hayır tel hafızasından bahsetmiyorum.Ben galaxy ace s5830i kullanıyorum.Daha hiç telefondan wifi ile oyun datalarını çekmedim, apk ve sd dosyalarını ilk önce PC ye İDM aracılığıyla indirip usb kablo ile hafıza kartına(malum ace 5830i nin tel. hafızası 158mb) direk atıyordum .Mesela Obb olanları SD/Android/Obb yoluna atıp sonra apk'yi kurmaya çalıştığımda ''uygulama yüklenmedi'' uyarısı çıkıyor.Bu yüzden mi çalışmıyor?

naklow88

Üye
Hayır tel hafızasından bahsetmiyorum.Ben galaxy ace s5830i kullanıyorum.Daha hiç telefondan wifi ile oyun datalarını çekmedim, apk ve sd dosyalarını ilk önce PC ye İDM aracılığıyla indirip usb kablo ile hafıza kartına(malum ace 5830i nin tel. hafızası 158mb) direk atıyordum .Mesela Obb olanları SD/Android/Obb yoluna atıp sonra apk'yi kurmaya çalıştığımda ''uygulama yüklenmedi'' uyarısı çıkıyor.Bu yüzden mi çalışmıyor?

Bazı obb oyunlar data kısmına dosya açıyor. Direk Android klasörünü map edersen sorun olmayabilir.

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
direk android klasörüne mi atıcam?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
sağol kardeş .. bide root istemese :)

cenkay900

Üye
root istiyor mu

bensukru

Üye
Ben normalde gl to sd programi kullaniyorum o program da root istiyor ona yukluyorm apk yi gl to sd den aciyorum oyunu sd dosyasini direk hafiza kartina yukluyor ve aciyor oyuna da o programdan tikliyarak giriyorum. Ama nfs most wantedi ordan yukleyemedim resmen ac diyorum yer eksik diyor indirmesi gerekirken. Sizin sauenizde nfs oyununu da bu dediginiz programlahallettim ttskler maksicep

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
türkçesinide indirelim güzel pırogram :oke:

bensukru

Üye
Bi sorum daha olacak o sekilde izin verdikten sonra cikiyorum oyuna giriyor fakat belli bi sure sonra yibe ayni islemi yapnam gerekiyor bi kere yapsak kayit felan etse olmuyormu anlamadm gitti yardim :)

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorum daha olacak o sekilde izin verdikten sonra cikiyorum oyuna giriyor fakat belli bi sure sonra yibe ayni islemi yapnam gerekiyor bi kere yapsak kayit felan etse olmuyormu anlamadm gitti yardim :)

Tercihlerden acilista aynisi kalsini sec ^_^

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Biraz Uzun ve detaylı anlatıcam sizin haricinizde kullanamayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

ben baştan anlatayım yanlış giden birşey varsa düzeltmiş olursun. oyunu yükledin diyelim yüklediğin oyun telefon hafızasına yüklenmiş olur.
yapman gereken telefon hafızasında bulunan oyun klasörünün birebir ismini hafıza kartında kendin açacağın boş bir klasöre vermek (örnek telefon hafızasında bulunan android/data klasörünün içinde ''com.ea.game.realracing2'' olacak hafıza kartındada boş klasör olarak ''com.ea.game.realracing2'' olacak şimdi yardımcı bir program vasıtasıyla (es file explorer öneririm google play storede ücretsiz var) şimdi gelelim kopyalama işine indirdiğin es file explorer programını aç telefon hafızasında bulunan android/data içindeki com.ea.game.realracing2 klasörünün içine gir ve içindeki dosyaları seçerek kopyala tuşuna tıkla sonra hafıza kartına açtığın com.ea.game.realracing2 klasörünün içine yapıştır. yapıştırdıktan sonra telefon hafızasındaki android/data içindeki com.ea.game.realracing2 klasörünün içindekileri sil böylece hafıza kartındaki klasörün içi dolu telefon hafızasındaki klasörün içi boş olacak sonra directory bind programını aç menü tuşuna bas karşına çıkan listede add new entry kısmını tıkla üstteki kısımda hafıza kartına içi dolu olan klasörü tanıt alttaki kısma telefon hafızasında bulunan boş klasörü tanıt (üstüne basılı tutarak yapabilirsin) bunların altında bulunan (transfer files from target to data) kısmı seçili olmasın şimdi en altta bulunan Add seçeneğine tıklıyoruz karşına disket işareti ve yanında yaptığın işlem geldiyse disket işaretine tıklayıp yeşil renk olmasını sağlıyoruz. tekrar menü tuşuna tıklayıp ayarlarda (preferences) içindeki en sonda bulunan bypass path verification haricindeki hepsi seçili olsun. tekrar geri çıkıyosun ve yine menü tuşuna basıp diğer kısmına gir ve backup database olan şeyi tıkla ve komple çık oyun açtığında çalışır ve birdaha silinmez.

Bunu uygula olur ^_^

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
gta yı denedim sorunsuz oldu

orhanblt

orhanblt

Üye
Peki oyunu güncellemek istediğimizde tekrar telefon hafızasına oyun dosyalarımı inecek.

aslanbjk1903

Üye
teşekkürler

agoin

agoin

Üye
Ya aaa arkadaşlar süper bir program ama bunun rosuz olani yokmu lütfen

best1905

best1905

Üye
disket kırmızı yanıyor neden olabilir delirtti bu android beni iphone 3gs alsam bundan iyiydi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Çok karışık bir olay, ama başarılı. Paylaşım için teşekkürler. :)

- - - Eklendi - - -

Çok karışık bir olay, ama başarılı. Paylaşım için teşekkürler. :)

yasindeniz

Üye
rotsuz çalışanı yok mu bunun ? teşekkürler

Üst Alt