Heroata
Üye
Kardeş bu olay oyunları tamamen hafıza kartına kurmamıza yarıyor deilmi ? mesela gta 3 ' ün önce apk sını atıp kuruyorum daha sonra sd dosyalarını telefonun ıcındekı android datanın içine deilde bu işlemden sonra artık sd dosyaları hafıza kartına atıp oynayabilcez ha ? dogrumu anladım...

titanium backup kurdum ve yedekleme yaptım directory bind ile yüklediğim bütün oyunları karma karışık etti yani harici sd karttaki oyunları görmedi. telefona format attım oyunları tekrar yükleme yaptım ama sorun devam etti. en sonunda telefon ile birlikte harici sd kartada format atınca düzeldi. anlayacağınız titanıum backup kullanan arkadaşlar bu programı kullanamayabilirler.
eyvallah kardeş sağolasın.
Yapamayan varmi
Bir çok oyunu denedim... Ama oyuna girerken sürekli "Directory Bind durduruldu" hatası alıyorum, ama oyun açılıyor... Telefonu kapatıp açınca yeniden dizin düzenlemem gerekiyor... Save olayı da yok anladığım kadarıyla... Çünkü "Wild Blood" oyunu ve "Modern Combat 4" te normalde "save"lenen yerlerde "save"lenmiyor...ben galaxy ace s5830i de yapamadım![]()

Bende de modern combat 4 de iki tarafada kopyalıyor gibi directory bind ile çok ağır çalışıyor. Onu pasif edip dahiliden biraz daha hızlı gibi ama orada da baya yükleniyor. Oyun çok mu kasıntı acaba?

Program tam randımanlı değil... Güncellenirse sorunların halledileceğini düşünüyorum...Bir çok oyunu denedim... Ama oyuna girerken sürekli "Directory Bind durduruldu" hatası alıyorum, ama oyun açılıyor... Telefonu kapatıp açınca yeniden dizin düzenlemem gerekiyor... Save olayı da yok anladığım kadarıyla... Çünkü "Wild Blood" oyunu ve "Modern Combat 4" te normalde "save"lenen yerlerde "save"lenmiyor...
- - - Eklendi - - -
Galaxy ace için çok gerekli değil aslında... Uygulama (apk) hafızası düşük, "data"lı oyunların bir çoğunu da çalıştırmıyor... Çalıştırdıkları da pek stabil değil... PES 2012 çalışıyor ama...
- - - Eklendi - - -
Oyun sağlam bir donanım istiyor, buna rağmen aralarda takılmalar var... Internal hafızaya sanal dosyalar yüklüyor... Yani telefon hafızasında yer kaplıyor görünen dosyalar yer kaplamıyor aslında...![]()
Hmm +1 fakat acilista aynisi kalsin diyince save oluo .d spidermanda yapiom .d

Obb ve datasi olan oyunlar hakkmda bilgim yok. Bilen anlatablr uygulamaya da yazarm guncelleme vakti de geldi artk XD
bu konuyu anlamadım ya oyunu wifi ile indirdinmi sd dosyası zaten hafıza kartına inmiyor mu.Başka türlü de hem apk hem de sd dosyasını birlikte paylaşan siteler de var.Biri bana kısaca açıklarmı?