Oyun SD'leri artık hafıza kartinda!! Directory Bind %100 Türkce

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
NBA2K13'de yemedi... "Hedef Veri Dosyalarını Aktarın" seçeneği etkinken işe yarıyor... O da zaten normal prosedürü yerine getiriyor... Başka oyunları deneyecem... Bir de sürekli eklemek mi gerekiyor "directory" kısmını... "DirectoryBind" durduruldu hatası da alıyorum sürekli... TurkBey rom kullanıyorum ve doğal olarak telefonum "root"lu... Yani sorun olmaması lazım... Başka oyunları deneyeyim artık... Sıradaki oyun "Modern Combat 4"... Bakalım bunda olacak mı?..

- - - Eklendi - - -

Bir şey daha... Az evvel "Modern Combat 4" denedim... Dosyaları yine kopyaladı ve öyle çalıştı... Yalnız uygulama yöneticisine girdiğimde yine 1.7gb boş alan yazıyordu sanki bu hafızayı kullanmamıştı... Oyunu kaldırıp dosyaları sildim yine 1.7gb yazıyor... İlginç... İşe yaradı mı anlamadım... :bilmm

Oyun açildiysa olmsutur

Bi uygulamayi gunncellym

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama güncellendi

osmanayman

osmanayman

Üye
Teşükkürler deneyecem yeni sürümü... Olmazsa externalsd2internalsd scriptini kullanacam... :oke:

osmanayman

osmanayman

Üye
Şimdi denedim... Hem GTA Vice City hem de Modern Combat 4 ü denedim sorun yok ikisi de sorunsuz... Tekrardan teşekkürler... :oke:

trkralli

Üye
root izni alınamadı

Dn@

Dn@

Üye
hocam bunu tam olarak anlatabilrmisinz 1. seçenekte ne yapıyoruz 2. sçenekte ne yapıyoruz ben yapmaya çalıştım ama yeşil ışıkta yandı sonrası nı yapamadım .

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
hocam bunu tam olarak anlatabilrmisinz 1. seçenekte ne yapıyoruz 2. sçenekte ne yapıyoruz ben yapmaya çalıştım ama yeşil ışıkta yandı sonrası nı yapamadım .

Tmm yesil olduysa oyunu acablrsnz :)

Dn@

Dn@

Üye
peki gerçek dosyasını silsem oyunda hata olur mu?

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
peki gerçek dosyasını silsem oyunda hata olur mu?

Bak. Anlatyim. Bu program, oyunun datalarini telefonun sdcardinda sanmasni sagliyor.

Oncelikle oyun datasini indir hafiza kartina at yani oyunu telefonun kendi hafizasndan hafiza kartina taşı. (ama ayni adi olan klasor hafiza kartnda kalsn.) Ornegin oyun data klasorunun adi com.sims.freeplay. bos klasor boyle olck telefon hafzasnda sdcard/android/data/com.sims.freeplay , dolu klasor hafizakartinda bole olck. External_sd/com.sims.freeplay bole tantcksn programa.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Mesaji duzenldm

06 girdap 66

Üye
ekleyenlerin eline bilegine saglık herşey için teşekkürler

Dn@

Dn@