OmegA v3.1 Final (Güncelleme 07.07.2011) v50.0.001 & v40.0.003 | Nokia 5230 OFW Edit

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v3.1 Final (Güncelleme 07.07.2011) v50.0.001 & v40.0.003 | Nokia 5230 OFW Edit
Nokia'nın 5230 cep telefonları için ürettiği işletim sisteminin düzenlenmiş yeni versiyonu sizlerle buluştu! Artık telefonunuzu daha fazla seveceksiniz.



OmegA v4.0 Beta - OFW Edition Çıktı! Yeni konuya devam edin....

Not: Artık OmegA v3.1 ve önceki sürümlerine destek verilmeyecektir.


################################################



########OmegA v3.1 Final V50.0.001 Linkleri Eklendi########

Güncelleme: 07.07.2011

----OmegA v3.1 Final Çıktı!
"Yeni OmegA v3.1 Final v50 Linkleri" Başlığına Bakınız...----


Versiyon Bilgisi

Yazılım sürümü: V 40.0.003 & V 50.0.001
Yazılım sürümü tarihi: 09-12-2010
Özel Sürüm: OmegA v3.1 Final - (Standart/Gelişmiş/Performans) Versiyon
FW Yapımcı: Rambo_FT
Model: 5230

OmegA v3.1 Final Versiyon Değişiklikleri (Changelog)

Düzeltilen hatalar:

- Web tarayıcı hataları kökten çözüldü.
Artık web browser hatası yok. Hatta daha hızlı. Tüm önbellekler C sürücüsüne alındı. RAM kaybı olmadan ve önbellek E sürücüsünde olmadığından daha hızlı web sörfü yapabileceksiniz.
- Özel servisler sorunsuz çalışıyor. İkonunuda düzelttim.
- Hatalı tüm ikonlar düzeltildi.
- Tüm OmegA versiyonlarının arkaplan resimleri değiştirildi. Herbirine birbirinden farklı, yeni, manzara resimli, sensörle ev ekranını döndürdüğünüzde bozulmayan arkaplan resimleri eklendi.
- Yeni yazı tipi, yeni çıkan Emoticon gülücükleriyle uyuşmadığı için V50 orjinal yazı tipi eklendi. Artık gülücükler sorunsuz çalışıyor.

Yeni eklenen özellikler:

- Yeni, güzel, sade yazı tipi ekledim. Kesinlikle hoşunuza gidecektir. Önceki eklediğim yazı tipi bazı noktalarda değişiyordu. Bu yazı tipi telefonun tüm noktalarında geçerlidir.
- Ev ekranı sensörle dönüyor. Sorun oluşturmaması için numara çevirici ve arama ekranının dönmesi engellendi. Sensörle dönen ev ekranınıda menüler düzgün bir bir biçimde ekranın sağ tarafında hizalanıyor.

1. OmegA v3.0 Final Genel Açıklaması

Nokia 5230 cep telefonlarına yerleştirdiği Symbian işletim sistemi telefonu oldukça kullanışlı hale getirsede, bir yerden sonra yetersiz kalıyor. Bu yüzden başka türlü işletim sistemlerini kurup telefonu kararsız ve hatalı duruma getirmek istemeyenlerde, orjinal yazılımdan başka bir yazılıma terfi edemiyor. Ya da; telefonuna C6 gibi işletim sistemlerini kurupta, içerisindeki hatalardan sıkılanlar, tekrar, o eski, sıkıcı orjinal yazılıma geri dönüyor.

Orjinallik artık sıkıcı değil!

İşte, tam bu noktada bizde sizin gibi düşünüp, orjinal yazılımı düzenledik. Öyle ki, herkese hitap edecek, hataları olmayacak, orjinalliği bozmayacak ve asla keşke dedirttirmeyecek. Nokia 5230 için orjinal versiyona dönmek isteyenlerin artık tek adresi OmegA yazılımları olacak. Bu yazılımı yaparken düşüncemiz şöyleydi: "Asla orjinalliği bozulmayacak." Bunu OmegA yazılımlarını kullanırken anlayacaksınız. Orjinallik artık sıkıcı değil tam aksine zevkli hale dönüştü!

OmegA en sonunda Final versiyonuyla sizlerle

OmegA'yı ilk düşündüğümüzde deneme amaçlı bazı versiyonları yayınladık. Bunlar yazılımın ne kadar "yapılabilir" olduğunu anlamamız içindi. Bu sayede ilk yayınlanan yazılımı oldukça geliştirebilme fırsatı bulduk. Sizler için en iyi yazılımın en iyisini yaptık. OmegA Final demek, tamamiyle bitmiş, hiçbir eksiği bulunmayan demektir. Sizler kullanırken en küçük bir hata ile karşılaşsanız dahi bunu yazılıma mal etmeyin ve karşılaştığınız hatayı hemen bildirin. Yaptığımız final versiyon her ne kadar "hatasız" olarak görülsede ufak-tefek hataları olabilir. Hiç %100 hatasız bir işletim sistemi olabilir mi? Tabii ki hayır.

2. OmegA Final Yazılımları

OmegA yazılımı, herkese hitap edebilmesi için 3. çeşitte hazırlandı. Bunlar OmegA Standart, OmegA Gelişmiş ve OmegA Performans yazılımlarıdır.

OmegA yazılımları ne anlama geliyor

- OmegA Standart: Telefonu fazla kullanmayan, olabildiğince pil gücü isteyen kullanıcılara yönelik hazırlanmıştır. Telefonun performansı, pil gücü artacak şekilde, gerekli oranda düşürülmüştür. Bu yazılımın yüklü olduğu telefon 3 günden fazla şarj süresine sahip olabilmektedir. Tabii telefonun kullanılış biçimine, pilin sağlamlığına ve telefon donanımlarının sağlamlığına göre değişir.
- OmegA Gelişmiş: Telefonu ne pil gücü için ne de işlemci gücü için kullanmak istemeyenlere, orjinal versiyonun sadece geliştirilmiş sürümünü isteyenlere yönelik hazırlanmıştır. Telefonun ne pil için performansı düşürülmüştür ne de fazladan işlemci gücü için telefon yorucu modlar uygulanmıştır. Orjinal versiyonun orjinalliğini bozmadan kullanmak isteyenlere.
- OmegA Performans: Telefonundan üst düzey performans almak isteyenlere yönelik hazırlanmıştır. Ekstra hızlandırmalar uygulanmıştır ve bu yüzden pil gücünde düşüş olmuştur. Bu yazılımda telefonun açılıştaki belleği 78.8 MB (max.) ölçülmüştür. Ortalama bellek 60-70 MB arasıdır.



OmegA Resimleri

OmegA yazılımının nasıl göründüğünü merak ediyorsanız sizler için paylaştığımız resimlerine gözatabilirsiniz:



Özellikler hakkında geniş bilgi

1. Yeni genel temalar: Her sürümün kendine ait teması, ayrıca PARS temaları.
2. Yeni ev ekranı temaları: Parmak kullanımı ve Tam sayfa (toplam 11 kısayola sahip)
3. Geliştirilmiş kamera: Sessiz video/resim çekimi, kalitesi geliştirilmiş fotoğraf çekimi.
4. Geliştirilmiş bluetooth: Bluetooth ile alınan dosyalar E:\Received klasörüne gider. Böylece telefon hafızasından büyük dosyaları bile sorunsuz alabilirsiniz. Telefonun ev ekranındaki Bluetooth simgesine veya numara çeviricideki 0 (sıfır) a basarak hızlıca bluetooth'u açıp-kapatabilirsiniz. Bluetooth varsayılan ismi OmegA 5230.
5. Geliştirilmiş ses kaydı: Ses kaydı Yüksek formatta (MP4 formatında) ve 10 saat boyunca kesintisiz yapılabiliyor. Ayrıca ses kaydını dinlerken ses seviyesi son seviye olacak şekilde ayarlandı.
6. Geliştirilmiş sensörler: Sensör ile ekran dönüş hızı arttırıldı. Sensör ayarlarına yeni özellikler eklendi.
7. Geliştirilmiş arama özellikleri: Arama sırasında ve sonrasında özet gösterimi açık. Arama ses yükseklikleri son seviyede.
8. Geliştirilmiş yazılım güncelleme: Sizden habersiz internete girip yazılım güncelleyen sistem pasifleştirildi. Artık size sormadan yazılım güncellemiyor. Ayrıca yazılım güncellemelerinden kaynaklanan disk alanı kaybı yaşanmıyor.
9. Geliştirilmiş internet tarayıcısı: Birşeyler indirirken telefon kapanıp-açılırsa, yarıda kalan indirmelerinize devam edebilirsiniz. Web tarayıcısı önbellekleri artık hafıza kartında oluşturuyor. Böylece "Disk alanı az bazı uygulamaları silin" uyarısı tarihe gömüldü.
10. RomPatcher Plus v3: Sistemi yamalarıyla modifiye eden programın en güncel versiyonu.
11. Windows 7 önyükleme ekranı: Telefonunuz Windows 7 imiş gibi açılıyor.
12. Geliştirilmiş tema efektleri: Nokia C7 tema efektleri eklendi.
13. Geliştirilmiş menü: Menünün kapladığı alan genişletildi. Baz istasyonu ve pil ikonunun yerleri değiştirildi. Biraz daha büyük menü simgeleri elde edildi. Yeni menü simgeleri eklendi. Yeni menü düzeni sağlandı.
14. Gereksiz telefon dillerin kaldırılması: Telefonun Z sürücüsünde gereksiz yere yer kaplayan, ekstra modlamaya imkan vermeyen diller kaldırıldı (Fransızca, Almanca, İtalyanca).
15. Geliştirilmiş medya çubuğu: Medya çubuğundaki siyah-beyaz simgeler artık renkli. Ayrıca medya çubuğundaki Çevirimiçi Paylaşım yerine Accel. Switch v1.0 uygulaması eklendi. Bu uygulama sensör ayarlarını hızlıca kapatıp-açmanızı sağlar. Özellikle sensör kapalıyken sensör gerektiren uygulamalarda çok işe yarıyor.
16. Yeni yazı tipi: Telefonu fazla yormayan daha kaliteli, orjinal yazı tipinide bozmayan yazı tipi eklendi.
17. Tam hackli sistem: Artık istediğiniz uygulamayı telefon ile uyumlu olsun-olmasın, sertifikalı ve imzalı olsun-olmasın yükleyebilirsiniz.
18. Geliştirilmiş Müzik Çalar: Müzik çalar artık sadece hafıza kartınızdaki Music klasörünü görüyor. Bu sayede zil tonları ile müzikler birbirinden ayırlmış oluyor. Unutmayın; müziklerinizi hafıza kartınızdaki Music klasörüne (öyle bir klasör yoksa siz oluşturun) atın.
19. Geliştirilmiş başlangıç ekranı: Telefona format atıldığında, fabrika ayarları geri yüklendiğinde veya telefon pili çıkarıldıktan sonra telefonun ilk açılışında sorulan Ülke, bölge, tarih, saat soruları pasifleştirildi. Telefonunuz bundan böyle direkt açılacaktır. Herhangi bir işlem gerektirmemektedir.
20. Geliştirilmiş Tercihler profilleri: Genel ve Sessiz profilleri daha uygun hale getirildi. Genel profilindeki varsayılan zil sesi ve mesaj sesi değiştirildi, dokunmatik ekran titreşimi kapatıldı. Sessiz profilindeki titreşimli uyarı açıldı. Telefonunuzu hızlıca sessiz moduna almak için # tuşunu kullandığınızda, telefonunuz diğer telefonlar gibi Titreşim moduna girmiş olacaktır.
21. Geliştirilmiş tuş kilidi: Tuş kilidi titreşimleri kaldırıldı. Pil tasarrufu için çok önemli.
22. Yeni yazılımlar: AutoInstaller Türkçe, Resim Çiz (Paint Pad), Google Haritalar (Google Maps), UC Browser, Movie Editor, Resco Photo Viewer, Nokia Photo Browser, Kill Me, PhoNetInfo, Light Signal Plus, Swtich Off, Batch Uninstall, Free Unrar, Nokia Energy Pro., Işık Kontrolü (light Ctrl), Ramblo Pro, Auto Installer, BTSwitcher. Bu programlar sonradan kurulan türden değiller. Telefona entegreli ve kurulu gelen programlardır.
23. Geliştilmiş güç düğmesi işlevi: Telefonun güç düğmesine bastığınızda çıkan listeye "Yeniden Başlat" komutu eklendi. Artık telefonunuzu istediğiniz zaman yeniden başlatabilirsiniz.
24. Geliştirilmiş klavye: Küçük QWERTY Klavye eklendi.
25. Geliştirilmiş sözlük: Sözlüğün içerisine Türkçe yaması eklendi.
26. Geliştirilmiş kaydırma (scrolling): Liste uzunluğunu dikkate alan, kısa listelerde kaymayan, uzun listelerde ise fazladan kaymayarak seçimi kolaylaştıran kaydırma özelliği eklendi. Artık kaydırmalar başınıza dert olamayacaklar.
27. Yeni açılış-kapanış ekranları (NOKIA): Telefon açılırken hem fazla pil tüketen hem de sıkıcı olan NOKIA yazısı yerine daha hoşunuza gidecek ekranlar eklendi. Bu ekranların resimlerini buradan vermiyoruz. Sürpriz olsun, yükleyin öyle görün! Lütfen bu sürprizi bozmamaya, ekranları paylaşmamaya gayret edin.
28. Geliştirilmiş Rehber: Telefonu fazladan yoran, tamamen gereksiz OVI Rehber özelliği tamamen kaldırıldı.
29. Geliştirilmiş Mesajlar: Mesajlara Türkçe Sohbetler uygulaması eklendi. Artık baloncuk şeklinde sohbetleşebileceksiniz!
30. Wifi & Wlan düzeltmesi: Nokia 5230 için tamamen gereksiz yere telefonu yoran Wifi & Wlan özellikleri kaldırıldı.
31. İşlemci güçlendirme: Normalde telefon işlemcinin %50'sini kullanır. OmegA Performans yazılımında işlemci kullanımı %90'a çıkarılmıştır. İşlemci önbelleğide 2 katına çıkarıldı. Böylece telefonunuz daha güçlü bir şekilde uygulamaları çalıştırır. Ayrıca ekran yenileme hızı (FPS) 22'den 30'a çıkarıldı. 3 boyutlu oyunlarda daha fazla FPS için render kalitesi 2. seviyeye düşürüldü.
32. Gereksiz işlemlerin kaldırılması: Telefonun açılışından itibaren çalışan ve çoğu zaman arkaplanda çalışması gerekmeyen yığınla programların bu işlevleri pasifleştirildi. Bu sayede daha fazla bellek ve pil gücü elde edildi.
33. Kameranın arkaplanda açık kalması: Kamera kullanıldıktan sonra çıkıldığında normal olarak arkaplanda açık kalır. Kamera çalışmaz fakat daha hızlı olarak tekrar açılır. Bu özellik pili ve belleği olumsuz etkilediğinden kaldırıldı.
34. Geliştirilmiş önbellek: Önbellek tüm sürücülerde etkinleştirildi. Sistem önbelleği C sürücüsünde bırakıldı ve boyutu arttırıldı. Daha büyük uygulamaları daha hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.
35. Geliştirilmiş pil kullanımı: Arkaplanda çalışan uygulamalar iyice azaltıldı. İşlemci kullanımı %30'a çekildi. Genel sistem hızlandırmaları kapatıldı. Böylece telefon yorulması iyice azaltıldı.
36. Geliştirilmiş tuş ışıkları: Telefonunuzun tuş kilitleri kapalıyken mesaj, çağrı vs. aldığınızda tuş ışıkları yanmıyor. Böylece fazladan pil tüketimi engellenmiş oluyor.

3. Kurulum

1. Aşama: İndirin!

Gerekli dosyaları indirmeniz gerekmektedir. İndirdikten sonra kuruluma başlayabiliriz.

İndirilecekler:







#1 OmegA v40.0.003 Yazılımları:

Herkesin indirmesi gereken dosya



Hangi OmegA yazılımını istiyorsanız onu indirin

veya

veya



###################Yeni OmegA v3.1 Final v50 Linkleri#######################

#2 OmegA v50.0.003 Yazılımları:

Herkesin indirmesi gereken dosya



Nokia 5230 v50.0.001 yüklediyseniz aşağıdaki linklerden birini indirin


veya

veya



2. Aşama: Yükleyin!

Tüm dosyaları indirdiysek yükleme aşamasına geçelim.

İlk olarak .Net Framework 2.0'ı kuralım. Kurulum tamamlandıktan sonra Nokia PC Suite'i kuralım. PC Suit kurulumu bittiğinde bizden telefonumuzu bağlamamızı isteyecek. Gerekli talimatları yerine getirdikten sonra telefonumuzu PC Suite programına tanıtmış olacağız. Bu sayede sürücü sorunu yaşanmayacaktır.

Nokia PC Suite'e telefonumuzu başarıyla tanıttıysak devam edebiliriz. Şimdi JAF programını yükleyelim. JAFv1.98.62.zip içindeki JAFSetup_1.98.62.exe ye tıklayarak kurulumu başlatalım. “You have different version for Nokia Cable Driver…..” şeklinde bir soru sorarsa "EVET" diyoruz. Ayrıca sürücü yüklediği için kurulum uzun sürebilir. Sürücü yüklemelerinde uyarı pencereleri çıkarsa Windows 7 ve Vista kullanıcıları için "Yinede yükle" ya da XP kullanıcıları için "Devam Et" butonlarına tıklayarak kurulumu bitirelim.

JAFv1.98.62.zip içindeki "jaf_nok4models.ini" ve "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe" dosyalarını JAF'ın kurulduğu dizine (C:\Program Files\ODEON\JAF) atıyoruz. Çıkan sorulara "Evet" diyoruz.



Son olarak "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe" dosyasına sağ tıklayıp Gönder >> Masaüstü (kısayol oluştur) a tıklıyoruz.

Windows 7 kullanıcıları "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe" dosyasına terkar sağ tıklayıp Özellikler'e girdikten sonra Uyumluluk sekmesinden Windows Vista'yı seçip pencereyi "Tamam" a basarak kapatsınlar.

İndirdiğiniz OmegA Core.zip ve OmegA (Standart/Gelişmiş/Performans).zip (üçü değil, üçünden biri) dosyalarını bir klasöre çıkartıyoruz. Toplam 8 adet dosyamız oluyor. Eksik ya da fazla olmamalı. Bu dosyaları kopyalayıp C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 (öyle bir konum yoksa, klasörleri kendiniz oluşturun) içerisine yapıştırıyoruz.

Şimdi masaüstünde kısayolu bulunan OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe'yi çalıştıralım. Çıkan pencerede hiçbirşeye dokunmadan Go'ya tıklayalım.



Ardından çıkan küçük bir pencerenin önündeki hatayı “Evet” diyerek geçin. Önünüze JAF ana penceresi gelecek. Buradan BB5 sekmesine aşağıdaki resimde görüldüğü gibi geçiyoruz.



“Flash settings:” kısmındaki (sırasıyla) Manual Flash, Dead USB, Normal Mode‘yi işaretliyoruz. CRT 308‘in önündeki işareti kaldırıyoruz. Son olarak Use INI‘ye tıklıyoruz.



Program bir süreliğine donuyor ve önünüze küçük bir pencere çıkıyor. Bu pencereden RM-588 Nokia 5230 Cable 5800‘a çift tıklıyoruz.



Tekrar önceki BB5 sekmesine dönüyoruz ve son kontrollerimizi yapıyoruz. MCU, PPM, CNT ve APE Variant‘ın önündeki simgelerin parlaması gereklidir. Eğer parlamıyorsa hata yaptığınız bir yer olabilir. İşlemi baştan tekrarlayın ve iyice kontrol edin.



FLAŞLAMA ÖNCESİ MUTLAKA HAFIZA KARTINIZDAN AŞAĞIDAKİ DOSYALARI SİLDİĞİNİZDEN EMİN OLUN:

- system
- sys
- resource
- private
- data


Daha temiz bir flash için, hafıza kartınızdan, sizin için gerekli olan dosyaların yedeğini aldıktan sonra, hafıza kartını biçimlendirip, yedeği geri hafıza kartına attıktan sonra, flashlama yaparsanız çok daha başarılı bir yazılım elde edersiniz.

Sıra flashlama işleminde. Telefonunuzu kapatıp bilgisayara USB (CA-101) kablosuyla bağlayın. Bilgisayarın telefonunuzu görmemesi gerekiyor. Şimdi FLASH a basarak işlemi başlatın. Çıkan uyarı penceresinden Evet‘e tıklayın.



Bu işlem başladığında program kilitlenir ve “Stats and Results” kısmından size bilgiler vermeye başlar. FLASH a bastıktan sonra “Stats and Results” kısmından bize telefonumuzun açma-kapama düğmesine basmamızı söyler. Bu bilgi aşağıdaki gibidir:

İlk defa yapıyorsanız sürücü yüklendiğinden program telefonunuzu görmeyebilir ve “Searching for phone…Not found!!!” hatası alabilirsiniz. Birkaç kez daha, FLASH’a tıklayıp telefonun açma-kapama düğmesine basarsak işlem başlayacaktır. İşlemin başladığını “Searching for phone…Found” yazısından anlayabilirsiniz. Bu yazı çıktıktan sonra hiçbirşeye karışmadan telefonun tam anlamıyla flashlanmasını bekliyoruz. Telefon kapanıp-açılarak flash işlemini tamamlayacaktır.

İşlem bittiğinde “Done!” yazısını göreceğiz. Bu yazıyı gördükten sonra telefonun kablosunu çıkarabilirsiniz. Çünkü yazılım telefona başarıyla flashlanmıştır. Diğer flashlama işleminide bu şekilde yapabilirsiniz.

Yazılımın yüklenip-yüklenmediğini telefonun ekranına gelen yeni giriş ekranından anlayabilirsiniz. Eğer yine NOKIA yazısı ile açılıyorsa telefona yazılımı yükleyememişiz demektir. Kuruluma tekrar başlamadan önce RM-588 klasöründe herhangi bir dosya olmadığından emin olmalısınız. OmegA dosyalarını bu klasöre attıktan sonra FLASH butonuna basma kısmından devam edebilirsiniz.

###############BİTTİ###############

Kurulum, yükleme ve flashlama bitti. Umarım başarıyla yazılımı kurmuşsunuzdur. Görüş, istek ve önerileriniz bizim için değerlidir. Ayrıca yazılımla ilgili en küçük bir sorunu daha bildirirseniz bu sizin yararınızadır. Sonuçta asıl yorulanlar bizleriz. Konuya olan ilgiyle paralel olarak yepyeni yazılımlar çıkartılabilir. Emeğe saygı çerçevesinde esenle ve iyi günlerde yazılımı kullanın.

NOT: FLASHLAMADAN ÖNCE HAFIZA KARTINIZDAN SİSTEM DOSYALARINI MUTLAKA SİLİN. EĞER FLASHLADIKTAN SONRA SİLDİYSENİZ, TEKRAR FLASHLAMA YAPIN.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buraxlive, Round-Saturn, Mertolozzi ve 2 diğerleri


ModderFurkan

Üye
eline sağlık güzel yazılım..kapsamlı bi çalışma olmuş
 

forumber

Üye
tebrikler Rambocum,güzel çalışma:oke:Yükleyemiyorum biliyorsun...Artık rahat bir nefes al :pro: Darısı V50 ye :bye2:
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir sonraki versiyon için çalışmalara henüz başlamadım. v50'yi bekliyorum. Çıktığı gibi inşallah yayına koyacağım fazla bekletmeden :naughty:.
 

forumber

Üye
Bir sonraki versiyon için çalışmalara henüz başlamadım. v50'yi bekliyorum. Çıktığı gibi inşallah yayına koyacağım fazla bekletmeden :naughty:.
aynen bende fow üzerinden bir edit yapmayı düşünüyorum...Ama ilk önce seninkini denerim :evet:
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi denerim falan diyosun ama bir kere denedin mi vazgeçebilmen zor (h)

----------Eklendi @ 17:05:21 ---------- Yazıldı @ 15:06:01 ----------

OmegA dosyalarının linkleri eklendi.
 

forumber

Üye
Şimdi denerim falan diyosun ama bir kere denedin mi vazgeçebilmen zor (h)

----------Eklendi @ 17:05:21 ---------- Yazıldı @ 15:06:01 ----------

OmegA dosyalarının linkleri eklendi.

bakarız :ehe ayrıca WLAN temizlendi fln demişsin nasıl oldu o?Zaten 5230 ofw sinde Wlan ayarları yokki?:angry:
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia bu önce dokunmatik yapmayı bilmiyor dedirttiriyor sonra da yazılımlarında birçok gereksiz dosya, ayar vs... Biz yok biliyoruz, ama aslında var :P: Bunu Nokia'lığına vermek lazım yoksa "Nasıl olur?" derdim :d: Wlan ayarlarını silerken var olduğunu gördüm :aha:
 

forumber

Üye
Nokia bu önce dokunmatik yapmayı bilmiyor dedirttiriyor sonra da yazılımlarında birçok gereksiz dosya, ayar vs... Biz yok biliyoruz, ama aslında var :P: Bunu Nokia'lığına vermek lazım yoksa "Nasıl olur?" derdim :d: Wlan ayarlarını silerken var olduğunu gördüm :aha:

hahaha bak sen şu nokia ya :d::ehe:kop::box:aha::P:(h)
 

forumber

Üye
Rambo sen core dosyasını editledinmi?yoksa orjinalmi?
 
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eline sağlık :)
 

ModderFurkan

Üye
sanırım hala c6 rüzgarı bitmedi :off:
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6 rüzgarı tam aksine yeniden başladı :)
 
sawyer32

sawyer32

Üye
rambo senin cfw yi mi deneyeyim yoksa v50 için cfw yapmanı mı :hmmm
her türlü senin cfw :ehe :rock:
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo senin cfw yi mi deneyeyim yoksa v50 için cfw yapmanı mı :hmmm
her türlü senin cfw :ehe :rock:

Böyle destek vermene sevindim sağol. v50 ye henüz başlamadım bugün başlayacağım. Eğer elinde v40 varsa önce bunu dene memnun kalmazsan boşuna v50 yi beklememiş olursun :)
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
v50 sürümleri hazır. Sadece upload etmek kaldı. En kısa sürede upload edilecektir.
 

forumber

Üye
v50 gelsin denerim,sonra kendi fw me geçerim (malum o kadar uğraştık)
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dene, ilk formatta açılışına bayılacaksın orası kesin :) Yalnız benim yazılımın v50 sürümünde bazı küçük hatalar var. Mesela Adobe Reader'in ikonu yok yerine saçma bir ikon var :ah (sistem default diye adlandırılan ikon). Onun dışında düzgün çalışıyor Ayrıca birkaç işe yaramaz ikonda var menü düzeninde. Onlara bir el atmam lazım. Ama önce v50'yi yayınlamam gerekiyor. Malum bekleyenler var. Sırf 2 tane ikon yüzünden v50 uploadını geciktirmek bence mantıksız. Hataların iyice çoğalması lazım ki nokta atışı ile az editle çok yol alabileyim :oke:
 


Üst Alt