Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
forumber kardeş, seninde eline sağlık. Bilmediğim hataları ortaya çıkarmışsın. Bu hatalarının tümünün nedenini biliyorum. Maddeler halinde yazayım:
- Telefon efekti yavaşlatıyorsa, yerine daha hızlı tema efektleri koyabilirim.
- Ev ekranı teması Rehber çubuğu yapılınca ev ekranında alt kısımdaki menü üst kısıma fırlıyor. Bir türlü çözemedim. Kullanmasakta olur. Hatta ben çıkarmayı düşünüyorum.
- Bluetooth için yeni uygulama koymuştum. BTSwitch değilde, BTSwitcher
O yüzden tam çalışmıyormuş. Eskisini kullanırsam sorunsu çalışır. Bu sorunu çözdük.
- Başka hata yazmamışsın, bende almadım
forumber kardeş, sen olmasan kim bu bugları yazacaktı
Herkes kullanıp, bozuktur diye başka fwlere geçecek. İşte duyarlı olmak diye buna denir. Bu sorunları OmegA CFW Edition'u çıkardıktan sonra düzeltip, OmegA V 4.0 BETA diye çıkaracağım. Yani yepyeni bir versiyon kapıda 
- Telefon efekti yavaşlatıyorsa, yerine daha hızlı tema efektleri koyabilirim.
- Ev ekranı teması Rehber çubuğu yapılınca ev ekranında alt kısımdaki menü üst kısıma fırlıyor. Bir türlü çözemedim. Kullanmasakta olur. Hatta ben çıkarmayı düşünüyorum.
- Bluetooth için yeni uygulama koymuştum. BTSwitch değilde, BTSwitcher
O yüzden tam çalışmıyormuş. Eskisini kullanırsam sorunsu çalışır. Bu sorunu çözdük.- Başka hata yazmamışsın, bende almadım
forumber kardeş, sen olmasan kim bu bugları yazacaktı
Herkes kullanıp, bozuktur diye başka fwlere geçecek. İşte duyarlı olmak diye buna denir. Bu sorunları OmegA CFW Edition'u çıkardıktan sonra düzeltip, OmegA V 4.0 BETA diye çıkaracağım. Yani yepyeni bir versiyon kapıda 

) de . koymak istediğimde beni atıyor,+diğer fw lerde kullandığım temayı aktifleştirdiğimde telefon açılmadı...Haberin ola
. Mesela orjinal fw'de C6'daki gibi onay, ok tuşları vs. ne varsa hepsinin aşağıda olduğu yeni klavye çalıştı. Telefonun açılışı çok iyi hızlandı. Özellikle telefon şarjdayken açtığımda "tak" açılıyor. Telefon direkt USB Depolama modunda bağlanabiliyor. Yeni yazı tipi hem hafif hem de gülücüklerle uyumlu. 2 çok hafif tema ekledim. Daha uğraşıyorum....
. İnternet ikonu olayı kolay halledilir.
. Önemli değil zaten yer falan kaplamıyor hem yeni sürümü