Telefon Tavsiyesi Note 3'ü verip Lumia 1520 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar ben dedim diyebilir. Dün itibari ile lumiayi satmayı bile beklemeden kutuya kaldırdım gittim g3 aldım.
Windows beni gerçekten çıldırttı. Telefondan soğuttu.
Kamera da öyle arada ahım sahim fark yoktu.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bazı arkadaşlar ben dedim diyebilir. Dün itibari ile lumiayi satmayı bile beklemeden kutuya kaldırdım gittim g3 aldım.
Windows beni gerçekten çıldırttı. Telefondan soğuttu.
Kamera da öyle arada ahım sahim fark yoktu.

Vay bee o kadar yani. Tam olarak ne çıldırttı sizi? Ve hangi Versiyondaydınız? wp8.0 mı yoksa 8.1mi?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
8.1. Swarm uygulaması istediğim gibi değildi. Tarayıcı sevmedim. Sahininden.com ve youtube uygulaması berbat. Bilmiyorum genel anlamda sevmedim.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
8.1. Swarm uygulaması istediğim gibi değildi. Tarayıcı sevmedim. Sahininden.com ve youtube uygulaması berbat. Bilmiyorum genel anlamda sevmedim.
Swarmı kullanmadığımdan bilmiyorum. Youtube uygulaması dolu mağazada ve Androiddekinden güzelleri var aslında. Sen hangisini kullandın? Yoksa Microsoft'unkini mi? Mytube var ve çok çok iyi.
Ama yoksa genelde beğenmediysen bu tercih meselesi. Neyse hayırlı olsun o zaman g3ün.

MaxipmaN

Üye
Swarmı kullanmadığımdan bilmiyorum. Youtube uygulaması dolu mağazada ve Androiddekinden güzelleri var aslında. Sen hangisini kullandın? Yoksa Microsoft'unkini mi? Mytube var ve çok çok iyi.
Ama yoksa genelde beğenmediysen bu tercih meselesi. Neyse hayırlı olsun o zaman g3ün.
androiddeki gibi orjinal yutup uygulaması yok mu

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
androiddeki gibi orjinal yutup uygulaması yok mu

sahibi google olunca tabiiki o da sıkıntı oluyor.
Microsoft android ios ve windows phone için virtual studyo yu geliştirip paylaşırken ; google ise bencilligi tercih ediyr. Buyuk firmalatı anlamak zor...

MaxipmaN

Üye
Microsoft android ios ve windows phone için virtual studyo yu geliştirip paylaşırken ; google ise bencilligi tercih ediyr. Buyuk firmalatı anlamak zor...
satın almasını istiyodur msnin :off:para ver al uygulamayı gibi bişey bu

PriZm

PriZm

Üye
Bunun nedeni arkalarından yetişmek zorunda olan Microsoft, Google değil..

alical33

alical33

Üye
ben 1520 verim note 3 almıştım zamanında ve 1520 yi satana kadar canım çıktı satılması kolay bi telefon değil ama uzun vadede kullanırım diyorsan whatsapp facebook ve instagramda sorun yok diye biliyorum ben son kullandığımda yaklaşık 3 ay önce falan dediğim uygulamalar düzgün çalışıyordu hala da öyledir heralde

Luck Star

Luck Star

Üye
Tasarım için degisirim yoksa wp için almam

alical33

alical33

Üye
bence elindeki telefonu kullan android 5 de gelince daha iyi olur muhtelemen

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoftun Google yerine yayınladığı bir uygulama varki o da sadece m.youtube u açmaya yarıyor.
Microsoft'un Google yerine yayınladığı bir uygulama vardı ki o uygulama ile videoları indirmeye kadar istediğiniz şeyi yapabiliyordunuz ama Google ben yapmam sen de böyle yapamazsın dedi Microsoft uygulamayı sadece m.Youtube ye yönlendiren basit ve saçma bir kısayol olarak değiştirdi :) olay bu

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bunun nedeni arkalarından yetişmek zorunda olan Microsoft, Google değil..

Nedeni 100% Google'de. Önce google daha küçük platformları desteklemesine rağmen wpye hiç uygulama geliştirmeyeceklerini açıkladılar. İyi tamam mecbur değiller eyvallah. Ms bunu görüp çok güzel bir youtube uygulaması yazdı. Google bunu kısa sürede hemen kaldırttı çünkü google ın kurallarına uymuyormuş. İyi tamam dedi ms güncelleyip kurallara uydu. Google ne yaptı? Yine sildirtti ve hala neden olduğu belli değil!!
Google Wp nin gelişmesini hiç ama hiç istemiyor ve uygulama falan filan yapmıyor yapmadığı ile birlikte yaptırmıyorda.
İnanmayanlar gitsin xda ya baksınlar xap sini koymuşlar isteyen indirip yüklüyor ordan.

Bu arada Ms ve Google, Galatasaray ve Fenerbahçe gibidir. Birbirlerini sevmezler.

PriZm

PriZm

Üye
Nedenini söyleyeyim. Microsoft 2 uygulamada da videoları indirme seçeneği sunmuştu ve bu açık bir şekilde Youtube'un politikasına karşı.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Nedenini söyleyeyim. Microsoft 2 uygulamada da videoları indirme seçeneği sunmuştu ve bu açık bir şekilde Youtube'un politikasına karşı.

Araştırdım ve her yerde google in kurallarına uymadığından silindi yazıyor ve ms uygulamayı html5 bazında yeniden yapıp reklam göstermeyi desteklemesi gerekiyormuş. O video indirme olayından pek bir şey bulamadım. Ama oda bir sebep olabilir tabiki. Ama ona bakarsan google o zaman bütün kendinden olmayan uygulamaları silmesi lazım.