hasan3472ty
Üye
Evet gerçekten öyle artık Microsoft insanları kandırmak tan bikmali . Kapalı sistem aple işi ms beceremedi.Wp forumuna bi bakın androide çok laf söylüyorlar ama kendilerine bir türlü bakmıyorlar aç biraz oku her taraf şikayet günlük kullanılan programlar bile ya eksik ya yarım çalışıyor 1520 en güçlü cihazıda olsa sistem yetersiz ve note 3 gayet güzel bir telefon
plus derken ayrı bir uygulamamı yoksa ücret falan ödeyincemi oluyor ben normal bir kullanıcıda denemiştim göndermemişti de merak ettim bunu şimdiAndroid whatsapp plus müzik te yolluyor . Ama line tango viber bunlar 4 dörtlük . Dostlar gerçekten ms sistemi baştan yazması pahalıya patladı . Wm ile çok iyi idi
yakın arkadaşınsa rica et istersen 2 günlüğüne telleri değiştirin o arada her şeyi dene zaten neyin ne olduğu anlarsın ancak şöyle söyliyeyim sistem biraz değişti olumsuz bir şeyle karşılaşırsan ilk olarak foruma yazarsan çözümü varsa hemen yardımcı oluruz yani hemen yok ben bunu istemiyorum falan demeni istememŞu an kararsız durumda kaldım. Youtube dan 8.1 izledim çok hoşuma gitti ama kullanmadan bilemem. Bende aynı siz gibi sadexe belirli uygulamalar kullanıyorum. Facebook Whatsapp ınstagram yeter. Instagram a zaten Video atan birisi değilim öyle ufak tefek özellikler önemli değil benim için fazla. Ama yorumunuz gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler
Mantıklı aslında eğer böyle imkanı varsa .plus derken ayrı bir uygulamamı yoksa ücret falan ödeyincemi oluyor ben normal bir kullanıcıda denemiştim göndermemişti de merak ettim bunu şimdi
yakın arkadaşınsa rica et istersen 2 günlüğüne telleri değiştirin o arada her şeyi dene zaten neyin ne olduğu anlarsın ancak şöyle söyliyeyim sistem biraz değişti olumsuz bir şeyle karşılaşırsan ilk olarak foruma yazarsan çözümü varsa hemen yardımcı oluruz yani hemen yok ben bunu istemiyorum falan demeni istemem
Hiç değişmedi 1-2 olması gereken şey gelmiş yine eksikler içinde yine pişman olursunArkadaş farklı şehirde anlaşırsak gelecek buraya takas için o yüzden deneme şansı yok dediğim gibi en Son 920 kullanmıştım ilk çıktığı zaman da. Pişman etmişti
İşletim sistemi olarak değil. Tasarım, ekran küçüklügü ve batarya sallanmasi gibi sorunlar pişman etmiştiHiç değişmedi 1-2 olması gereken şey gelmiş yine eksikler içinde yine pişman olursun
Ona bişey diyemem o zaman sistemden memnunsan takas yap ama satmak istersen zarar ediceksin unutma telefoncular nokia almıyor bileİşletim sistemi olarak değil. Tasarım, ekran küçüklügü ve batarya sallanmasi gibi sorunlar pişman etmişti
İşte en büyük sıkıntı orda. Merakım gereği 3 ayda bir telefon değiştiriyorum. Hep ikinci el alırım Note 3 bana 1350 ye geldi. Lumia 1100 e gelmiş olacak. Sanırım 3 ay sonra 1100e satılırOna bişey diyemem o zaman sistemden memnunsan takas yap ama satmak istersen zarar ediceksin unutma telefoncular nokia almıyor bile
Sahibindene bi bak istersen fiyatlar şu an ne alemde ayrıca alıcı bulmak zor unutmaİşte en büyük sıkıntı orda. Merakım gereği 3 ayda bir telefon değiştiriyorum. Hep ikinci el alırım Note 3 bana 1350 ye geldi. Lumia 1100 e gelmiş olacak. Sanırım 3 ay sonra 1100e satılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?