hakan-
Üye
Kamera ayarlarinin dogru oldugundan emin misin? Dogru isik ve netlik ayari yapilmissa mikroskop gibi cekiyor bazen
babamda da bi tane sony ericson var çok parlak güzel çekiyo 3.2 mp bide ama n8 le kapışcak kadar iyi bende şok oldum ama n8 pixel olarak daha fazla daha geniş alanı çekebiliyo ama o telefonda nokta kadar bişeyi zoomlayınca çektikten sonra çok güzel gösterebiliyo bende anlamadımKardeş Unuttum Xenon Flash Olduğunu Unuttum Ama Kameranın Acil Düzelmesi Lazım Bende Omnia2 Vardı 5MP Di Dehşet Çekiyordu.
babamda da bi tane sony ericson var çok parlak güzel çekiyo 3.2 mp bide ama n8 le kapışcak kadar iyi bende şok oldum ama n8 pixel olarak daha fazla daha geniş alanı çekebiliyo ama o telefonda nokta kadar bişeyi zoomlayınca çektikten sonra çok güzel gösterebiliyo bende anlamadım
Ayarları Akşam Gece Moduna Alıyom Yine Kötü Çekiyor Ama Karanlık Ortamda Çektinmi Güzel Çekiyor Onun Ayarı Varsa Sölermisin. Netlik:Yüksek Görüntü Kalitesi:Baskı 12M-Büyük Ayarlarda Böle.
Haklısın . Bide girip kapatmak bide wlan varlığını göstermeyi kapatmak falan filan .Kesinlikle ev ekranına WLan bağlantısı için küçük simge kısayol şekli gelmeli. Bence büyük eksiklik C6 da vardı ve çok işimi görüyodu zira WLan ile işim bittiğinde kapatmak için bide ayarlar bağlantı wlan yok bidaha ayarlar ordan wlan varlığını gösterme bi ton uğraştırıyo
Ve düzeltilmesini istediğim bişey daha var . Telefonda hiçbirşey açık değil iken menü tuşuna basılı tuttuğumuzda açık uygulama yok yazar . Kapatıp menüye girdiğimizde doğal olarak açık uygulamalarda menü ' yü gösterir . Kapatıp menüden çıkış yaptığımızda ise tekrar baktığımızda menü ' nün hala orda olduğunu görürürüz . Çıkış mı yapmıyor menüden yada açık uygulamalar görüntüleyicisinde sorun mu var bilemiyorum .
Mozilla, greasemonkey ve beyond yüklensin travian oynarken zorlanıyorum
gerçi bi nokia'yı bağlamaz ama
Bu bütün Symbian'lı Nokia telefonlarında öyledir ki. Taskman hep ev ekranı ve menüyü gösterir. Bunun bir hata olduğunu düşünmüyorum, hata olsaydı nokia yıllardır böyle olan bu durumu değiştirirdi. Ayrıca, diğer açık uygulamalar gibi telefonu kasmaz ve şarj yemez menü
Arkadaşlar buraya yazılanlar nokia ya gönderiliyormu ?
daha önce 6120c symbian s60 v3 os9.2 tel kullanıodum şu an c7 var bende n8 le aynı sistem 6120c de menüye basılınca gözüken telefon yazısını taskman dı galba, bi programla kapatayım dedim kapattım ama telefon da kapandı
merhaba arkadaşlar.
n8 'i almak istiyorum. sizin kadar telefon özelliklerinden anlamam. hatalarınında pek farkına varacağımı sanmıyorum. araştırdığım kadarıyla telefonun kendini kapatmak gibi bir sorunu var. burada da yapılan tüm yorumları okudum. bilginize ve çok iyi takipçiliğinize güvenerek şuandaki durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz. o kadar para veripte elimde kalmasını istemiyorum. 1 gün kullanıpta telefonu kapanan insanları gördüm. telefon çok hoşuma gitti. inatçı ve ısrarcıyım almak istiyorum. yapılan güncellemerle bu sorun ortan kalktımı ? tavsiyenizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?