cenewar88
Üye
Aynen yaAdamın ağzını sulandırıyosunuz ya
youtube uygulamasını sildim ve yüklemek için bulamıyorum biyerden
mobile.google.com adresine git cep telefonundan youtube cikacak karsima, selamimi soyle, yuklenir
Evet oda güzel bir seçimah ahhbende istiom ama param yok c6-01 uygun bi fiyata gelsede symbian3 keyfini onda tadalım hiç yoktan zaten oyunlarını görünce içim eridi
ah ahhbende istiom ama param yok c6-01 uygun bi fiyata gelsede symbian3 keyfini onda tadalım hiç yoktan zaten oyunlarını görünce içim eridi
aranızda n8 kullanıcılarından biri çektiği örnek bi video yu paylaşsa da gerçek video kalitesini bi görsek nokia nın yayınladığı sample video ile internette gördüğüm videolar arasında baya fark oluyo da bi gerçeğini görsek
aranızda n8 kullanıcılarından biri çektiği örnek bi video yu paylaşsa da gerçek video kalitesini bi görsek nokia nın yayınladığı sample video ile internette gördüğüm videolar arasında baya fark oluyo da bi gerçeğini görsek
CNet dün Nokia Avustralya'ya dayandırdığı haberinde Symbian'ın N8 ile N serisine veda edeceğini fakat firmanın E ve X serisi telefonlarında kullanılmaya devam edeceğini duyurmuştu. Ancak CNet'in bu haberine itiraz Eldar Murtazin'den gelmiş ve Symbian platformunun N serisinin gelecek birkaç üyesinde daha kullanılacağını iddia etmişti.
Fakat gün içersinde Reuters'ın yayınladığı haber, CNet'in iddia ettiği gibi Symbian'ın N8 ile N serisine veda edeceğini kesinleştirmişLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Konuyla ilgili ajansa konuşan Nokia'nın basın sözcüsü Doug Dawson, N serisinin gelecek üyelerinin MeeGo tabanlı olacağını açıklayarak dünden beri süren karışıklığa son verdi.
Nokia'nın yarı iletken devi Intel'le ortak geliştirdiği MeeGo platformunun ilk üyelerinin yıl sonunda gün yüzüne çıkması bekleniyor.
Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
yanlış anlama kardeşim hemen. sana demedim hava atıyosun diye. ben yaşı 15 - 20 arası baba parasıyla tel alan türkiyedeki veletler için demiştim.
mkv olayıda çok saçmaymış gerçekten abartıyolar.mkv dediğin sıkıştırılmış bir formattır ve 1 gb üstü mkv bulmak çok çok zor. genellikle 300 - 600 mb arası olur.
öteki formatlar için bişey diyemiycem
pille ilgili olarakta tüm nokialarda nedense 1 günde 1 kademe gidiyorsa geri kalan 6 kademe 5 -10 saat arası komple gidiyor.
ben de n8 hastasıyım ama belli gerçekler var. mkv ne kadar iyi sıkışttırılmış format olursa olsun. siz hiç brrip 720p bir film izlemediniz heralde. bu filmlerin boyutu 4.5 gb'tan başlar genelde. ve n8 de 720p video oynattığı için izlemek isteriz heralde bu filmleri telefonumuzda. ama 4 gb'ın üstünü desteklememesi fat32 dosya sistemi desteklemediği için, yani isterseniz harici harddiskinizi biçimlendirirken fat32 dosya sistemi seçin, içine 4 gb'tan büyük bir dosya atamayacaksınız.
telefonun ekranı 1080p değil ki. o yüzden o kadar uğraşmanıza gerek yok.
Ben 1 dakikalık bir video çektim 90 Mb yer kaplıyorGercek o kadar yuksek cozunurluklu ki benim bildigim hicbir site bu cozunurlugu desteklemiyor..
Ben 1 dakikalık bir video çektim 90 Mb yer kaplıyor
Cektigin videonun sadece resim kalitesi degil ayni zamanda ses kalitesi de cok yuksek kalitede oluyor.
Sitelere upload ederken siteler bu kaliteyi dusuruyorlar server alanlarindan tasarruf etmek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?