Anket Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia akıllı telefon piyasasına geri dönerse tercihiniz ne yönde olur?

• Windows Phone'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 32 14.6%
  • Android'li telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 83 37.9%
  • Meego'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 29 13.2%
  • Symbian'lı telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 40 18.3%
  • Nokia geri dönse de Microsoft Lumia kullanmaya devam ederim

Kullanılan: 28 12.8%
  • Kararsızım, hele bir geri dönsün bakarız

Kullanılan: 38 17.4%
  • Nokia'ya geri dönmem

Kullanılan: 27 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    219
nofear3458

nofear3458

Üye
Ben şahsen microsoft markalı bir cihaz almayı düşünmüyorum.şuan kullandığım cihazı Windows Phone diye değil Nokia olduğu için aldım.kaldıki nokia'yı hile ile alınmış bir şirketle zaten işim olmaz.nokia cihaz çıkarırsa tabiki nokia kullanıcaz.yalnız o eski Nokia ruhu olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: preatorian, DeV/AsA, maydinmaydin ve 1 kişi daha

byibo

byibo

Üye
Apple ve Samsung'a android camiasında kafa
tutabilecek
bir marka varsa oda Nokia'dır. 2016'dan sonra
Nokia'nın devri başlıyor..
Nokia'nın hala bi şansı var bence. Şık tasarımı olan ve sağlam bir telefonu Android ile getirse piyasa alt üst olabilir. Eskiden Nokia varken diğer markalara laf bile düşmezdi. Şimdi duruma bak. :)
bence nokia androidle ilk hetapı yapmıştı çinde büyük ilgide görmüştü ve 2 şık üzerinden harekete geçer diye umuyorum yani hem android işletim sistemli telefon hemde gelişmiş yeni bir isimle symbian yazılımlı telefon çıkartabilir

Emre

Üye
bence nokia androidle ilk hetapı yapmıştı çinde büyük ilgide görmüştü ve 2 şık üzerinden harekete geçer diye umuyorum yani hem android işletim sistemli telefon hemde gelişmiş yeni bir isimle symbian yazılımlı telefon çıkartabilir
elop mıcrosoft ile anlaştı
nokia'nın yeni ceo sunda cok iş var.
Herşey olabilir 100%

• Beğen
Tepkiler: byibo
byibo

byibo

Üye
elop mıcrosoft ile anlaştı
nokia'nın yeni ceo sunda cok iş var.
Herşey olabilir 100%
evet hele bir bağımsız olsalar görücez inşallah gerçektende symbian belle android 5 güncellmesine bile kafa tutabilecek düzeyde ama donanım işte :$

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Nokia zaten androide kesin geçicek bunun sinyallerini X serisiyle verdi; fakat wp yide bırakacağını sanmıyorum.

nofear3458

nofear3458

Üye
Herşey zaten nokia'nın başına bu donanım cimriliğinin yüzünden gelmedimi :/

• Beğen

Emre

Üye
Nokia zaten androide kesin geçicek bunun sinyallerini X serisiyle verdi; fakat wp yide bırakacağını sanmıyorum.
wp Nokia için artık bitti o modeller anlaşma gereği üretildi. x serisi android yerine wp gelin işareti veriyordu.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
evet hele bir bağımsız olsalar görücez inşallah gerçektende symbian belle android 5 güncellmesine bile kafa tutabilecek düzeyde ama donanım işte :$
ortak yanlış anlama ama bu yorumu yazmadan önce ekmek arası bonzai mi çektin :)
android 5 nerdeee nokia belle nerde
şu anki haliyle rakip olamaz ama aklımda olan birkaç düzenleme ile androidi paspasa çevirir :)
iosu bile dize getirir
nokia belle bazı sıkıntıları dışında güzeldi ama onun ipini çeken genç neslin android merakı oldu

Emre

Üye
şu anki haliyle rakip olamaz ama aklımda olan birkaç düzenleme ile androidi paspasa çevirir :)
iosu bile dize getirir
nokia belle bazı sıkıntıları dışında güzeldi ama onun ipini çeken genç neslin android merakı oldu
n9 ve bellede olan çoğu özellik şuan hiçbir telefonda yok.
blackberry meegoda kopya çekmiş bariz belli.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

Emre

Üye
Şu belleden biraz bahset nasıl hiçbir telefonda yok merak ediyorum.

Bunu bekleyip görücez bunlar hep microsoftun baskısından oluyor.
Google amcaya sor :)
Cami avlusuna bırakılıp kaçılan N9, :D Bi halta
yaramayan Stephen elopun çıkarmak için
çıkarttığı ashalar, X serisi bunlar hep nokianın
sabıkalı ve yetim bıraktığı telefonlar.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Silinen Üye 1145465
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
n9 ve bellede olan çoğu özellik şuan hiçbir telefonda yok.
blackberry meegoda kopya çekmiş bariz belli.
aynen, çift tık ile uyandırma ilk n9da çıktı mesela ama şimdi lg yüzsüz gibi kendine mal ediyor hiç sevmem öyle şeyleri
yine n9 35-40 uygulamayı aynı anda çalıştırırken sıfır kasma yapıyor çıksın bir babayiğit rakipte boyunun ölçüsünü alalım

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, turancen ve RetaXter
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yetişmesi için hızlı olması lazım hızlı koşan atın bokuda malum kaybedenler kulubu nokıa :D

byibo

byibo

Üye
iosu bile dize getirir
Yok yanlış anlamadımda belle ile android çıkışa tarihlerine bakarsan demek istediğimi anlarsın bundan birkaç sene öncesi telefon denilince akla ilk nokia gelirdi o zaman bile düşük donanımda çok güzel özelliklere sahipti yani telefon yazılımında öncüydü bana göre android ve ios nokia'nın eksiklerini tamamlayarak zirveye oturdular

mrzstyl

mrzstyl

Üye
android işletim sistemi ve hoş bi tasarımlı yeni telefon çıkarsa bide güzel bi reklam yapsa tutturur ya #nokiacandır

xmustx

xmustx

Üye
Nokıa 1gb ramli symbian belle işletimle gelse yine satılır yine alınır.kullananlar çook iyi bilir ;)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Nokıa 1gb ramli symbian belle işletimle gelse yine satılır yine alınır.kullananlar çook iyi bilir ;)
aynen ama mağaza problemi olur geliştiricileri belle'e geri dönmeye ikna etmek gerek
Yok yanlış anlamadımda belle ile android çıkışa tarihlerine bakarsan demek istediğimi anlarsın bundan birkaç sene öncesi telefon denilince akla ilk nokia gelirdi o zaman bile düşük donanımda çok güzel özelliklere sahipti yani telefon yazılımında öncüydü bana göre android ve ios nokia'nın eksiklerini tamamlayarak zirveye oturdular
o konuda hakkın var android 2.0ile karşılaştırırsak belle kesin galip 2.3ile ise göreceli galip uygulama eksiklikleri üzerine gidilse onu da geçer

• Beğen
nofear3458

nofear3458

Üye
N1 tabletten yola çıkarsak Nokia ilk etapta android'le giriş yapar gibime geliyo.ancak Nokia farkını ortaya koyması için kendi sistemini geliştirmeli.hatırlayan varmı bilmiyorum symbian formunda paylaşılmıştı nokia air tanıtım videosu vardı orda symbian meego karışımı bi konsept arayüz vardı çok hoşuma gitmişti.symbian değilde meegoyu geliştirse güzel olur.tabi eğer telefon üretecekse daha önce yaptığı stratejik hataları yapmaması gerekiyor.benim kendi fikrim zamanında Windows Phone ile değilde meego'yla devam etseydi bu durumlara düşmezdi.

Son düzenleme:
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia keşke bunun gibi değil de daha gerçekçi hayallerin peşinden koşsaydı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Tabiki iPhone olucak

• Beğen
Tepkiler: yunus486

Üst Alt