Apple ve Samsung'a android camiasında kafa
tutabilecek
bir marka varsa oda Nokia'dır. 2016'dan sonra
Nokia'nın devri başlıyor..
bence nokia androidle ilk hetapı yapmıştı çinde büyük ilgide görmüştü ve 2 şık üzerinden harekete geçer diye umuyorum yani hem android işletim sistemli telefon hemde gelişmiş yeni bir isimle symbian yazılımlı telefon çıkartabilirNokia'nın hala bi şansı var bence. Şık tasarımı olan ve sağlam bir telefonu Android ile getirse piyasa alt üst olabilir. Eskiden Nokia varken diğer markalara laf bile düşmezdi. Şimdi duruma bak.![]()
elop mıcrosoft ile anlaştıbence nokia androidle ilk hetapı yapmıştı çinde büyük ilgide görmüştü ve 2 şık üzerinden harekete geçer diye umuyorum yani hem android işletim sistemli telefon hemde gelişmiş yeni bir isimle symbian yazılımlı telefon çıkartabilir
evet hele bir bağımsız olsalar görücez inşallah gerçektende symbian belle android 5 güncellmesine bile kafa tutabilecek düzeyde ama donanım işteelop mıcrosoft ile anlaştı
nokia'nın yeni ceo sunda cok iş var.
Herşey olabilir 100%

wp Nokia için artık bitti o modeller anlaşma gereği üretildi. x serisi android yerine wp gelin işareti veriyordu.Nokia zaten androide kesin geçicek bunun sinyallerini X serisiyle verdi; fakat wp yide bırakacağını sanmıyorum.
ortak yanlış anlama ama bu yorumu yazmadan önce ekmek arası bonzai mi çektinevet hele bir bağımsız olsalar görücez inşallah gerçektende symbian belle android 5 güncellmesine bile kafa tutabilecek düzeyde ama donanım işte![]()

n9 ve bellede olan çoğu özellik şuan hiçbir telefonda yok.ortak yanlış anlama ama bu yorumu yazmadan önce ekmek arası bonzai mi çektin![]()
android 5 nerdeee nokia belle nerde
şu anki haliyle rakip olamaz ama aklımda olan birkaç düzenleme ile androidi paspasa çevirir
iosu bile dize getirir
nokia belle bazı sıkıntıları dışında güzeldi ama onun ipini çeken genç neslin android merakı oldu
Şu belleden biraz bahset nasıl hiçbir telefonda yok merak ediyorum.n9 ve bellede olan çoğu özellik şuan hiçbir telefonda yok.
blackberry meegoda kopya çekmiş bariz belli.
Bunu bekleyip görücez bunlar hep microsoftun baskısından oluyor.wp Nokia için artık bitti o modeller anlaşma gereği üretildi. x serisi android yerine wp gelin işareti veriyordu.
Google amcaya sorŞu belleden biraz bahset nasıl hiçbir telefonda yok merak ediyorum.
Bunu bekleyip görücez bunlar hep microsoftun baskısından oluyor.

Bi haltaaynen, çift tık ile uyandırma ilk n9da çıktı mesela ama şimdi lg yüzsüz gibi kendine mal ediyor hiç sevmem öyle şeylerin9 ve bellede olan çoğu özellik şuan hiçbir telefonda yok.
blackberry meegoda kopya çekmiş bariz belli.
Yok yanlış anlamadımda belle ile android çıkışa tarihlerine bakarsan demek istediğimi anlarsın bundan birkaç sene öncesi telefon denilince akla ilk nokia gelirdi o zaman bile düşük donanımda çok güzel özelliklere sahipti yani telefon yazılımında öncüydü bana göre android ve ios nokia'nın eksiklerini tamamlayarak zirveye oturdularortak yanlış anlama ama bu yorumu yazmadan önce ekmek arası bonzai mi çektin![]()
android 5 nerdeee nokia belle nerde
şu anki haliyle rakip olamaz ama aklımda olan birkaç düzenleme ile androidi paspasa çevirir
iosu bile dize getirir
nokia belle bazı sıkıntıları dışında güzeldi ama onun ipini çeken genç neslin android merakı oldu
aynen ama mağaza problemi olur geliştiricileri belle'e geri dönmeye ikna etmek gerekNokıa 1gb ramli symbian belle işletimle gelse yine satılır yine alınır.kullananlar çook iyi bilir![]()
o konuda hakkın var android 2.0ile karşılaştırırsak belle kesin galip 2.3ile ise göreceli galip uygulama eksiklikleri üzerine gidilse onu da geçerYok yanlış anlamadımda belle ile android çıkışa tarihlerine bakarsan demek istediğimi anlarsın bundan birkaç sene öncesi telefon denilince akla ilk nokia gelirdi o zaman bile düşük donanımda çok güzel özelliklere sahipti yani telefon yazılımında öncüydü bana göre android ve ios nokia'nın eksiklerini tamamlayarak zirveye oturdular