Emre
Üye
Cihaz çıksın çıkmadan konuşmak doğru olmaz.Android olursa yaklaşmam. Meego olursa düşünülebilir. Tabi şunu da unutmamak gerek nokianın bütün fabrikaları Microsoftun yeni çıkaracağı cihazların kalitesi nasıl olur ?
Cihaz çıksın çıkmadan konuşmak doğru olmaz.Android olursa yaklaşmam. Meego olursa düşünülebilir. Tabi şunu da unutmamak gerek nokianın bütün fabrikaları Microsoftun yeni çıkaracağı cihazların kalitesi nasıl olur ?
bu sabah 100 tane maxicep.com/forum açtımhele o opera mini yok mu arka arkaya 38sayfa açtığımı bilirim (hoş artık wpde de var ama aynısı değil) hey gidi günler hey

evet 2016 4 Çeyrek'de anlaşma bitiyorsanırım 2016 son olması lazımdı nokia isim hakkı öyle bir şey duymuştum nokia kendi telefonlarını çıkartabilecekti anlaşma biticekti yanılmıyorsam![]()

bu habere inanki microsoft'un güncelleme vs haberlerinden daha çok sevindim ben lumia alırken nokia olduğu için almıştımevet 2016 4 Çeyrek'de anlaşma bitiyor![]()
Apple ve Samsung'a android camiasında kafaNokia tekrar mobile dönmez en azından 5-10 yıl içinde. Ama cihazları başka bir firmaya yaptırarak dönebilirler o zamanda o cihazlar Nokia kalitesinde olmaz. İşletim sistemi olarak ne olursa olsun ama Nokia olsun kullanmam için yeterli.

Hiçbir WP kullanıcısının cesaret edemeyip ya da kendine yediremeyip yapamadığı açıklamayı yaptığın için tebrik ediyorum seni cidden. Sırf Nokia diye Microsoft piyonu bi markayı alıp forumlarda WP/Nokia çok güçlü tüm sistemleri geçicek şimdi emeklio falan filan bidahaki güncelleme ile dehşet olcak şimdi onlar düşünsün falan filan diye diye(W10'a kadar dayandı bu güncellemeler bitürlü emeklemeyi geçemedi sistem ama yıllar geçti) anca kendilerini avuttular. WP hiçbir şekilde Nokia kimyasını yansıtabilecek potansiyelde bir sistem değil. Microsoft yazılı telefonlar iyice artınca piyasada Nokia tekrar geri dönüşünü Android ya da Symbian'la yapınca Microsoft bile inanamıycak kendindeki düşüşe ki Nokia gerçekten eski fan kitlesinin iyi bir bölümünü geri kazanıcaktır, WP'nun şu 3-4 yıl içinde liderliği geçtim ikinci bile olması imkansız ama üçüncü olabilir tabiki.nokia windows phonelu çıkardığı zaman nokia için aldı yok windowsmuş yok microsoftmuş onun için almadı adı nokia aldığı için aldı onun kalitesi ve güvenilirliği için aldı windows çıkartmasa bile zaten nokia alacaklardı bunu hazmedemeyen microsoft ise nokiayı aldı şimdi onlarca kişi bunu türkiye için geçerli saymıyorum ama avrupa abd ülkelerde onlarca nokianın seveni bekliyor android çıkarsa windows phonenun yüzüne bile bakmazlar androidli telefon çıkartsa nokia. windows phone alırmıyım bilmiyorum ama windows phone'u microsoft çıkardı diye almadım nokia olduğu için aldım yoksa yüzüne bile bakmazdım nokia telefon çıkartırsa eğer sony gibi diğer firmalara kafa tutmak istiyorsa donanımı yüksek kaliteli yapmalıdır![]()
ben c601de %4lük wifi bağlantısıyla operadan 38sayfa açmış fast tubedan da 10-15 video indirmiştim ama bağlantı kesilince telefon reset atmıştıbu sabah 100 tane maxicep.com/forum açtım![]()