Anket Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia akıllı telefon piyasasına geri dönerse tercihiniz ne yönde olur?

• Windows Phone'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 32 14.6%
  • Android'li telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 83 37.9%
  • Meego'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 29 13.2%
  • Symbian'lı telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 40 18.3%
  • Nokia geri dönse de Microsoft Lumia kullanmaya devam ederim

Kullanılan: 28 12.8%
  • Kararsızım, hele bir geri dönsün bakarız

Kullanılan: 38 17.4%
  • Nokia'ya geri dönmem

Kullanılan: 27 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    219

Emre

Üye
Android olursa yaklaşmam. Meego olursa düşünülebilir. Tabi şunu da unutmamak gerek nokianın bütün fabrikaları Microsoftun yeni çıkaracağı cihazların kalitesi nasıl olur ?
Cihaz çıksın çıkmadan konuşmak doğru olmaz.

Koradam

Üye
Mego çıkmaz ama Tizen olabilir

dakamon

dakamon

Üye
Nokia teyip falan yapıyor diye küçümsemişsinz ama adamlar şu an çok ciddi bir şebek çözümleri sunan bir firma 4g 5g tarafında :) ayrıca Here servisleri de malumunuz :)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve YkPkY
byibo

byibo

Üye
sanırım 2016 son olması lazımdı nokia isim hakkı öyle bir şey duymuştum nokia kendi telefonlarını çıkartabilecekti anlaşma biticekti yanılmıyorsam :hmmm

Emre

Üye
sanırım 2016 son olması lazımdı nokia isim hakkı öyle bir şey duymuştum nokia kendi telefonlarını çıkartabilecekti anlaşma biticekti yanılmıyorsam :hmmm
evet 2016 4 Çeyrek'de anlaşma bitiyor :cool

• Beğen
Tepkiler: byibo
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Android lollipoplu bi 5800 çıkarsa hiç affetmem alırım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: murooo55, Enpatsu Shakugan, byibo ve 2 diğerleri
byibo

byibo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: preatorian ve RetaXter
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Androide geçerse dönerim (symbiancıyım çaktırmayın :D )

• Beğen

zbahadir

Üye
Nokia tekrar mobile dönmez en azından 5-10 yıl içinde. Ama cihazları başka bir firmaya yaptırarak dönebilirler o zamanda o cihazlar Nokia kalitesinde olmaz. İşletim sistemi olarak ne olursa olsun ama Nokia olsun kullanmam için yeterli.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ayrılan Meego ekibiyle sailfish işletim sistemini getirirlerse alınabilir. Onun haricinde tam haz Windows 10 ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Emre

Üye
Nokia tekrar mobile dönmez en azından 5-10 yıl içinde. Ama cihazları başka bir firmaya yaptırarak dönebilirler o zamanda o cihazlar Nokia kalitesinde olmaz. İşletim sistemi olarak ne olursa olsun ama Nokia olsun kullanmam için yeterli.
Apple ve Samsung'a android camiasında kafa
tutabilecek
bir marka varsa oda Nokia'dır. 2016'dan sonra
Nokia'nın devri başlıyor..

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

ihsan.snmz

Üye
Tuşlu telefonları için alınır. Dokunmatik telefonu herkes kullanamıyor zaten hali de ortada çok sağlam değil ama tuşlu nokialar kalas gibi çivi çak :D

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Nokia Windows Phone çıkarırsa alırım :)

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al
Peocawe

Peocawe

Üye
Nokia'nın hala bi şansı var bence. Şık tasarımı olan ve sağlam bir telefonu Android ile getirse piyasa alt üst olabilir. Eskiden Nokia varken diğer markalara laf bile düşmezdi. Şimdi duruma bak. :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

MaxipmaN

Üye
s400 chipset, arm11 işlemcinin günümüzdeki temsilcisi gibi birşey

Murat Alper

Murat Alper

Üye
nokia windows phonelu çıkardığı zaman nokia için aldı yok windowsmuş yok microsoftmuş onun için almadı adı nokia aldığı için aldı onun kalitesi ve güvenilirliği için aldı windows çıkartmasa bile zaten nokia alacaklardı bunu hazmedemeyen microsoft ise nokiayı aldı şimdi onlarca kişi bunu türkiye için geçerli saymıyorum ama avrupa abd ülkelerde onlarca nokianın seveni bekliyor android çıkarsa windows phonenun yüzüne bile bakmazlar androidli telefon çıkartsa nokia. windows phone alırmıyım bilmiyorum ama windows phone'u microsoft çıkardı diye almadım nokia olduğu için aldım yoksa yüzüne bile bakmazdım nokia telefon çıkartırsa eğer sony gibi diğer firmalara kafa tutmak istiyorsa donanımı yüksek kaliteli yapmalıdır :)

• Beğen
Tepkiler: byibo, maydinmaydin, lazye ve 1 kişi daha
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
nokia windows phonelu çıkardığı zaman nokia için aldı yok windowsmuş yok microsoftmuş onun için almadı adı nokia aldığı için aldı onun kalitesi ve güvenilirliği için aldı windows çıkartmasa bile zaten nokia alacaklardı bunu hazmedemeyen microsoft ise nokiayı aldı şimdi onlarca kişi bunu türkiye için geçerli saymıyorum ama avrupa abd ülkelerde onlarca nokianın seveni bekliyor android çıkarsa windows phonenun yüzüne bile bakmazlar androidli telefon çıkartsa nokia. windows phone alırmıyım bilmiyorum ama windows phone'u microsoft çıkardı diye almadım nokia olduğu için aldım yoksa yüzüne bile bakmazdım nokia telefon çıkartırsa eğer sony gibi diğer firmalara kafa tutmak istiyorsa donanımı yüksek kaliteli yapmalıdır :)
Hiçbir WP kullanıcısının cesaret edemeyip ya da kendine yediremeyip yapamadığı açıklamayı yaptığın için tebrik ediyorum seni cidden. Sırf Nokia diye Microsoft piyonu bi markayı alıp forumlarda WP/Nokia çok güçlü tüm sistemleri geçicek şimdi emeklio falan filan bidahaki güncelleme ile dehşet olcak şimdi onlar düşünsün falan filan diye diye(W10'a kadar dayandı bu güncellemeler bitürlü emeklemeyi geçemedi sistem ama yıllar geçti) anca kendilerini avuttular. WP hiçbir şekilde Nokia kimyasını yansıtabilecek potansiyelde bir sistem değil. Microsoft yazılı telefonlar iyice artınca piyasada Nokia tekrar geri dönüşünü Android ya da Symbian'la yapınca Microsoft bile inanamıycak kendindeki düşüşe ki Nokia gerçekten eski fan kitlesinin iyi bir bölümünü geri kazanıcaktır, WP'nun şu 3-4 yıl içinde liderliği geçtim ikinci bile olması imkansız ama üçüncü olabilir tabiki.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Murat Alper
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bu sabah 100 tane maxicep.com/forum açtım :ehe
ben c601de %4lük wifi bağlantısıyla operadan 38sayfa açmış fast tubedan da 10-15 video indirmiştim ama bağlantı kesilince telefon reset atmıştı
rekor denemesi yapmadım boş kalırsam yaparım

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
biltek

biltek

Üye
ben halen nokia lıyım.
geri dönsede dönmese de

• Beğen

Üst Alt