Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 8'in videosu ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 8'in videosu ortaya çıktı
Nokia'nın MWC 2017'de duyurması beklenen yeni amiral gemisi olduğu iddia edilen bir video geldi.

Akıllı telefon pazarında bu sene özellikle de Android cephesinde oldukça sıkı gelişmeler yaşanacak. Firmalar senenin ilk etkinliği olan CES 2017'de yeni modellerini sunmaya başladılar. Bu üreticilerden birisi de Samsung olurken, firmadan yeni suya dayanıklı Galaxy A (2017) modelleri gelmişti.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

2017'de pazarda tekrar önemli bir ismi göreceğiz. Daha önce Windows üzerinde çalışan Lumia modelleri ile akıllı telefon pazarında mücadele eden, ancak başarılı olamayan firma, yeniden aramıza dönerken, bu kez Android mobil işletim sistemini kullanmayı tercih ediyor.

Firma geçtiğimiz günlerde ilk Android akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuştu. Bu yeni cihaz Nokia 6 olarak adlandırılırken, orta seviye donanım özelikleri ile geldi.

Diğer taraftan Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 8 merakla bekleniyor. Bu yeni cihazın Şubat sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması beklenirken, cihazın videosu CES 2017'den geldi. Qualcomm'un yeni yonga setleri ile kamera karşılaştırması yapılan bir testte yer alan cihazların Nokia'nın yeni amiral gemisi modelleri olduğu ifade edilmekte.

Gelen bilgilere göre Nokia iki farklı Nokia 8 versiyonu sunacak. Bunlardan birisi Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga seti ile gelecek ve ayrıca 4GB sistem belleği içerecek. Diğer versiyon ise Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti içerirken, cihazın sistem belleği de 6GB olacak.

Üst model 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulacak. 24MP arka kamera OiS ve EiS desteği sunarken, ön tarafta da 12MP Selfie kamerası bulunacak.

Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 8'in videosu ortaya çıktı
 


Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Nokia olduğuna dair bir işaret göremedim ama düşününce Nokia olması muhtemel quallcomm yeni işlemcinin kamera performansını test etmek için Nokia ile çalışıyor olabilir
nokia kamerada rakipsiz ne de olsa
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tuşlar Niye Ekranda? Hani Ekranda Değildi
 


Üst Alt