Karşılaştırma Nokia Lumia 1520, Lumia 930 ya da ONE M8 For Windows ; Tercihiniz hangisi olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Bir Telefon Alacak Olsanız Tercihiniz Hangisi Olur?

• Kullanılan toplam oy
    81
Invoke

Invoke

Üye
Bence 930'un tasarımı çok daha hoş. :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
dediğim gibi iyi veya kötü demek için henüz çok erken. Daha ikinci şarjı. Ama 9 saat boyunca bekleme durumunda hiç şarj yememesi şaşırttı.

Bence de zamanla şarj süresi düşecektir. Düşmezse o telefonun optimizasyonu 8.1 + Cyan ile mükemmel demektir.
Yinede kullanılmadığın o süre içinde şarjı hiç yememesi gerçekten çok şaşırtıcı. Yani hiç kullanılmasa bile telefon kendi içinde en azından bildirimleri alıyordur da 9 saat gerçekten ciddi bir başarı. :blink::hmmm

Serhan

Serhan

Üye
One m8 wp8 olanının Türkiye fiyatını sormuştum ?

...decode...

...decode...

Üye
One m8 wp8 olanının Türkiye fiyatını sormuştum ?
Henüz global satışına başlanmadı ve bununla ilgili bir duyuru yok maalesef. Global satışa çıkması bekleniyor ileriki zamanlarda, şu an için sadece Amerika'daki Verizon, AT&T ve T-Mobile operatörleri için satışta.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Henüz global satışına başlanmadı ve bununla ilgili bir duyuru yok maalesef. Global satışa çıkması bekleniyor ileriki zamanlarda, şu an için sadece Amerika'daki Verizon, AT&T ve T-Mobile operatörleri için satışta.
Ortalama m8 ile aynı fiyatta olur belki..

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bnce microsoft kendi yazılımının arkasında , çift işletim sistemi kullanan htcden daha çok durur. ayrıca 930 çok şık olmuş bundan ötürü L930 diyorum.

alical33

alical33

Üye
LG kullanan birine denk gelirsen Lg'nin kulaklığını Lumia'nda bir dene. Benim 820'ye Lg kulaklığı oldukça iyi uyum sağladı ve orjinal kulaklığımdan çok daha güzel ses verdi. Şuan Lg kulaklığı kullanıyorum ben o yüzden.
bende zaten nokia wh-920 purity kulaklık var aynu kulaklık htc de daha iyi ses veriyor beats farkı oda

Üst Alt