Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaNokia Lumia 1520, Lumia 930 ya da ONE M8 For Windows ; Tercihiniz hangisi olur?
Bence de zamanla şarj süresi düşecektir. Düşmezse o telefonun optimizasyonu 8.1 + Cyan ile mükemmel demektir.
Yinede kullanılmadığın o süre içinde şarjı hiç yememesi gerçekten çok şaşırtıcı. Yani hiç kullanılmasa bile telefon kendi içinde en azından bildirimleri alıyordur da 9 saat gerçekten ciddi bir başarı.
Henüz global satışına başlanmadı ve bununla ilgili bir duyuru yok maalesef. Global satışa çıkması bekleniyor ileriki zamanlarda, şu an için sadece Amerika'daki Verizon, AT&T ve T-Mobile operatörleri için satışta.
Henüz global satışına başlanmadı ve bununla ilgili bir duyuru yok maalesef. Global satışa çıkması bekleniyor ileriki zamanlarda, şu an için sadece Amerika'daki Verizon, AT&T ve T-Mobile operatörleri için satışta.
LG kullanan birine denk gelirsen Lg'nin kulaklığını Lumia'nda bir dene. Benim 820'ye Lg kulaklığı oldukça iyi uyum sağladı ve orjinal kulaklığımdan çok daha güzel ses verdi. Şuan Lg kulaklığı kullanıyorum ben o yüzden.