N8-kurtulus40-RM-596_111.030.0609(turkce 01-01-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeş eline sağlık güzel olmuş şimdi bi kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim. 1. Si joikuspot 4.0 kurarken ovinotfications eski gibi bişi dio yukletmio 2.si de guncelleme gelince gorurmu yazılım guncellemede gormez ise anna ya nasıl dönebiliriz şimdiden tesekkür ederim kardeş
Gorur guncellemeeri ayni surum gelirse gelince sorunsuz yaparsiniz.
joikuspot bende kuramadim eski versiyonu kullaniyorum yeniyi kurmama sebebi heralde icinde silinen dosyalarla bir alajkasi olabilir.

haqqus

haqqus

Üye
kardeş Cfw en sorunsuz sıkıntısız Süper ötesi çalışıyor fakat bende 2 defa cihaz reset atınca gıcıklandım ve orjinal yazılıma döndüm... telefonun başına iş getirmeden. yine de eline koluna gözlerine emeğine sağlık kardeşim. emeğin yoksayılamaz... fakat telefonla cok gorusen biriyim reset atması beni bozar konu da reset sorunu dile getirilmemiş illa ben bişiyi yanlış yaptım ama olsun 2 saatline de olsa belle denemek güzeldi Orjinal sürümü bekleyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum kardeşim saygılar :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardeş Cfw en sorunsuz sıkıntısız Süper ötesi çalışıyor fakat bende 2 defa cihaz reset atınca gıcıklandım ve orjinal yazılıma döndüm... telefonun başına iş getirmeden. yine de eline koluna gözlerine emeğine sağlık kardeşim. emeğin yoksayılamaz... fakat telefonla cok gorusen biriyim reset atması beni bozar konu da reset sorunu dile getirilmemiş illa ben bişiyi yanlış yaptım ama olsun 2 saatline de olsa belle denemek güzeldi Orjinal sürümü bekleyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum kardeşim saygılar :)
eğer flash işlemini sorunsuz yapsaydın reset atmazdı kardeşim. çünkü kurluluş abinin güncellemesinde hata yok. gene de sen bilirsin

Habercii4

Habercii4

Üye
KurTuLuş bey son güncelleme finali bu hafta mı yayınlayacaksınız . 4 gözle bekliyoruz

ezkey1919

Üye
arkadaşlar n8 almanya çıkışlı
pr 1.1
yazılım sürümü 013.016

bu yazılımı direk kurabilirmiyim

haqqus

haqqus

Üye

Sorun kurtuluş abide değil bende biliyorum Bende Cfw hazırlayan bir insanım az cok bilirim bi sıkıntı var farkındayım. Neyse Ben gene de bekleyeceğim şubattan sonra çıkmazsa döneriz gene belleye

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni bir güncelleme daha gelecek yani?
Evet suan deneme asamasinda tester arkadaslar deniyor.
Sorun kurtuluş abide değil bende biliyorum Bende Cfw hazırlayan bir insanım az cok bilirim bi sıkıntı var farkındayım. Neyse Ben gene de bekleyeceğim şubattan sonra çıkmazsa döneriz gene belleye
Ne demek istedinizi anladim ve bu surumde o sorunu ortadan kaldirdim ve uzuldum geri donmenize az kaldi gelicek ve finale yakin bir cfw olucak reset sorunu sonradan ortaya cikan birsey oldu bunda yok.

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
peki kurtuluş üstad bu yeni güncellemende ne gibi farklılıklar yenilikler olacak??????

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki kurtuluş üstad bu yeni güncellemende ne gibi farklılıklar yenilikler olacak??????
tam bir performans artisi bazilari

stero ses
kayit sureleri
mesaj gonderim 2000 zom arti
SMIL Player tarafindan kullanilan ses seviyesini.
Standart maksimum kullanici veri uzunlugu
tarayici devam etme
Tarayici sinirsiz olarak E tasindi
Kamera cikis ram kazanma
IHF hoparlör+kulaklik ve hoporler ses artti
acilis kapanis goruntuleri
isik zaman asimi 3600 SN
Bluotooth gizliligi acik ayarlandi

• Beğen
Tepkiler: sayokantürk ve KeSeGeN
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
waaaaaawwwwwww süper olacak desene. peki ne zaman eklicen abi? bi de hani bu telefon şarj olurken uyarı ışığı yanıyo ya onu rengarenk bişey yani sürekli renk değiştiren bişey yapman mümkün mü?????

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye

tam bir performans artisi bazilari

stero ses
kayit sureleri
mesaj gonderim 2000 zom arti
SMIL Player tarafindan kullanilan ses seviyesini.
Standart maksimum kullanici veri uzunlugu
tarayici devam etme
Tarayici sinirsiz olarak E tasindi
Kamera cikis ram kazanma
IHF hoparlör+kulaklik ve hoporler ses artti
acilis kapanis goruntuleri
isik zaman asimi 3600 SN
Bluotooth gizliligi acik ayarlandi

Batarya performansı ile ilgili bir çalışma yok sanırım?

haqqus

haqqus

Üye
üzülme kurtuluş abi sen finali çıkar onu da gömer denerim beğenirsem kalırım ben de beklemek istemiyorum ne zaman geliyor bu yeni sürüm

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
eli kulagnda. Hepimz merakla bekliyoruz

haqqus

haqqus

Üye
valla ben gözü kararttım şimdi çıkdım yatagımdan cihazı resetledim şarzıın dolmasını bekliom basacam tekrardan kurtuluş abinin yazılımı ama bu yenisi çıksa hemen şarz dolana kadar onu basardım şimdi ben bunu basarım yarında yenisi cıkar. :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
az sabret bence bugun yada yarin cikar

aosman61

aosman61

Üye
:tşk:

haqqus

haqqus

Üye
kurtuluş abi nerdesin geceden beri bekliyorum frenkeştayna döndüm elim ayağım titriyor çıkarda yeniyi flaşlıyım telefona

• Beğen
Tepkiler: sayokantürk

Üst Alt