benim bu sozlerimi yanlis anlayan Betoner arkadasimizdan ozur diliyorum ben genel olarak konustum ama bana darildini dile getirmesinden uzuntu duydugumu belirtiyor ozur diliyorum yanlis anlasildigim icin
evet RM-596 klasorune aticaksiniz ama bir far var ilk once flasinizi update olarak atiyorsunuz bundan sonraki flash'larinizda rubshin yapicaksiniz.
Kırgınlık, üzüntü geldi, geçti bile. Kimsenin kalbini kırmamaya ne kadar özen göstediğinizi bildiğim için bu olayı unutalım. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı bende sizlerden özür dilerim.
kurtulus abi diger surumlerde ses yukseltilmesi ve berrakliktan bahsediliyo. Bu konuda bisey yapmayi dusunuyo musun?
Bi de abi bu acilista nokia yazio ve 2el cikiyo ya o kisma video eklemek mumkun mu acaba? Mesela kendim bi video ceksem onu koysam?
Orjinal anna nın üstüne burdaki 8 dosyayı indirip flash attım telefon açıldı fakat kilit kodunu ayarlamadınız lütfen ayarlayınız diyor yeni kilit kodunu giriyorum sonra doğrulamamı istiyor aynı şifreleri girmeme rağmen kod hatası diyor nasıl düzeltecem acaba.. Acil yardım edebilir misiniz...
telefona hard format atınca kilit kodu sorunu düzliyor bu bütün 609 sürümlerinde olan kronik bi sorun daha çözebilen yok sadece hard format sonrası düzeliyor
Orjinal anna nın üstüne burdaki 8 dosyayı indirip flash attım telefon açıldı fakat kilit kodunu ayarlamadınız lütfen ayarlayınız diyor yeni kilit kodunu giriyorum sonra doğrulamamı istiyor aynı girmeme rağmen kod hatası diyor nasıl düzeltecem acaba.. Acil yardım edebilir misiniz...
kurtulus abi diger surumlerde ses yukseltilmesi ve berrakliktan bahsediliyo. Bu konuda bisey yapmayi dusunuyo musun?
Bi de abi bu acilista nokia yazio ve 2el cikiyo ya o kisma video eklemek mumkun mu acaba? Mesela kendim bi video ceksem onu koysam?
Öncelikle ses artırma olayını sanırım bahsi geçen cfwde test ettiğimde biraz artmış bulunuyordu ama berraklaştırmada bir değişiklik farkedemedim.
Başlangıçda video olayına gelince ustamız gif olabilir demiş. Yardımcı olmak için şöyle bir yöntem denenirmi bilmem ama movie to gif diye arama sitelerinde yada burada bulup videonu gife çevirebilirsin. Hiç denemediğim için başlangıca atacağın gif boyut olarak ne kadar olur, telefonu ne kadar kasar onu bilmiyorum.
Linkteki dosyada 2 adet gif var. Birinin boyutu çok yüksek onunla sakın deneme. Ben hiçbirini denemedim. Kendi videolarını gife çevireceksen aspect ratio oranlarını telefonun çözünürlüğü gibi değişkenler önemli rol oynadığını bilmelisin.
iyi akşamlar. downgrade yi indirdim onu yüklemeyi de öğrendim şimdi
napcm yardım edermisnz lütfen. 609sürümünü kurmak istiyorum actığın konuda linkler çok karışık geldi. Hangi ilklerden neleri indrmem gerekli
kurtuluş kardeş eline sağlık güzel olmuş şimdi bi kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim. 1. Si joikuspot 4.0 kurarken ovinotfications eski gibi bişi dio yukletmio 2.si de guncelleme gelince gorurmu yazılım guncellemede gormez ise anna ya nasıl dönebiliriz şimdiden tesekkür ederim kardeş