bakicam ama dedin gibi 494 den fazla tam nunmarasini yazarsan ayar yaparim.
inanin bir tek o degil okadar dosya varki neyi nasil yapicam konusunda iki bilgisayarda aciyorum tum dosyalari yinede yer kalmiyor ekranda kafam karisiyor bende birakiyorum 2 saat'de kendime geliyorum tekrar devam ediyorum.ama onuda halletmeye calisicam.hatta dukunmatik seslerini degistiriyim dedim yaptigim butun calisma bosa gitti simdi tekrar sil bastan girecem icine arada onada goz atarim.ekran dokunmatik seslerini degistirebilirsem ne guzel olur ama bulmustum geri tekrardan ariycam her doyayi aklimda tutmaya calisiyorum oda olmuyor bazen kafam reset atiyor hersey sifirlaniyor yani fabrika ayarlarina donuyor iste ozaman mahvoluyorum.
----------Eklendi @ 16:29:37 ---------- Yazıldı @ 16:04:52 ----------
evet arkadaslar qt uygulamalarin sorunun olmadigi telefon dilindeki tum turkce hatalarin giderildigi bir belle isteyen varsa bugun aksama orjinal bellenin yanindan bile gecemeycegi bir guncelleme yapicam.iki secenekli yukleme dosyasi olucak biri menude klasorlu toplu digeri klasorsuz acik bir surum gelicek.3 ekran secenegi widgetlerle suslu,ekran duvar kagitlari,orjinal nokia acilisi,buyuk kucuk analog saat secenegi camera cekimi sikistirmasi artirilmis kaliteli bir cekim olanagi sunuyor.
az kaldi duzenleme yapilip sunulacak.