N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
dosyayı yanlış yere attın o zaman usta bende o problem yok:nono:
gayet stebil çalişiyor nasıl uyguladığımı aynen aktarıyorum
verdiğin pravite klasörünü olduğu gibi atmadım içine o klasösün içindeki teks dosyasının aynısının nerde olduğunu bulup önce analiz ettim daha sonra onu ordan keserek baska bir yere taşıyarak yedek aldım daha sonra senin vermiş olduğun teks dosyasını eskisini kestiğim yere yapıştırdım ordan çıktım hemen kameraya girmedim telefonu kapatıp yeniden açtım kameraya girdim gayet stebil bir şekilde çalişiyor
verdiğin teks dosyasını aynen bu şekilde yaptım x-ploreye girdim ordan praviteye girdim ordan 10202be9 'a girdim ordanda persists klasörün içine attım eskisi orda idi yenisinide oraya attım ancak öyle çalişti birde sen böyle dene bakalım:oke: gerçekten sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

kraldost

kraldost

Üye
usta fotolar 2 mb yi geçmiyordu biraz öce 4 mb yi buldum

curtaincall

curtaincall

Üye
Bunda qt sorunu hâlâ var? Sleeping screen ve magic photos uygulamarı açılmıyor. Bunlar sadece ilk iki denediğim. Son qt pakeylerini de yükledim. Yardım edebilir misiniz?

epts

epts

Üye
arkadaslar benim fotolarda 2mb geçmiyordu.. Extra zoom n8 adlı bir programla 9 mb oldu..kurtulus40 arkadasımız bunu entegre ederse iyi olur..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar benim fotolarda 2mb geçmiyordu.. Extra zoom n8 adlı bir programla 9 mb oldu..kurtulus40 arkadasımız bunu entegre ederse iyi olur..
arkadasim benim en son duzenlememle beraberinde bugun 10.32 mb resim cektim cektigim resimler endusuk gece cekiminde 6 mb gunduz 8 mb oldu ve doyayi entegre ettim ve cekimlere basladim en kisa surede sizinlede paylasimcam bazi duzenlemeler yapicam ve sadece iki Rofs2 dosyasi paylasicam biri acik menu birisi toplu dosyalar halinde bekleyin bugun aksama tamamlanir.

• Beğen
Tepkiler: dogan64
vcihan

vcihan

Üye

arkadasim benim en son duzenlememle beraberinde bugun 10.32 mb resim cektim cektigim resimler endusuk gece cekiminde 6 mb gunduz 8 mb oldu ve doyayi entegre ettim ve cekimlere basladim en kisa surede sizinlede paylasimcam bazi duzenlemeler yapicam ve sadece iki Rofs2 dosyasi paylasicam biri acik menu birisi toplu dosyalar halinde bekleyin bugun aksama tamamlanir.

hocam ne kadar teşekkür etsek azdır.
umarım bu büyüklükteki fotoları depolayacak hafıza kartını yanımızda herzaman taşırız:aha:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunda qt sorunu hâlâ var? Sleeping screen ve magic photos uygulamarı açılmıyor. Bunlar sadece ilk iki denediğim. Son qt paini de yükledim. Yardım edebilir misiniz?
arkadasim nasil yukleme yaptinki bak simdi bir video koyuyorum fmobi uygulamasi bildigin kadariyla QT programlarindan 3 dosya indirip kurulandir bizde sprun yok gayet guzel indirip kuruluyor.
[video=youtube;Cd48ulJDXoI]http://www.youtube.com/watch?v=Cd48ulJDXoI[/video]

----------Eklendi @ 13:59:20 ---------- Yazıldı @ 13:54:20 ----------

hocam ne kadar teşekkür etsek azdır.
umarım bu büyüklükteki fotoları depolayacak hafıza kartını yanımızda herzaman taşırız:aha:
valla benim sorunum degil ben 32 gb hafiza kullaniyorum onun icin hafiza derdim yok dostum.:sarıl:

epts

epts

Üye
kurtuluş kardeş cok sağolasın....ya kendine bir kaç çırak bulsana...her şeye sen koşuyon..valla anlasam yardım etmek isterdim.

curtaincall

curtaincall

Üye
nokia sleeping screen uygulaması açılmıyor ama bu uygulama sizde açılıyor mu ?
ben qt ,qtcomponents ,qtwebkit ,qtmobility tüm paketler yükledim ,hem de son 4.08 sürümü
ama mesela sleeping screen çalışmıyor, deneyen var mı ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia sleeping screen uygulaması açılmıyor ama bu uygulama sizde açılıyor mu ?
ben qt ,qtcomponents ,qtwebkit ,qtmobility tüm paketler yükledim ,hem de son 4.08 sürümü
ama mesela sleeping screen çalışmıyor, deneyen var mı ?
arkadasim hic bir sey yuklemene gerek yok eger benim cfw'lerden birini yuklediysen nokia sleep screen icinde son surum gomulu yani kurulu geliyor qt parcalarida aynen benim seyrettigin video yeni flash dan cikmis halidir.sen hard format cek ve tekrardan flash yap ve direk ayarlardan ekran koruyucuya gir sleep screen aktif et hic bir sey kurma.ama istersen bugun aksama bekle yeni camera duzenlemesiyle beraberinde cfw yayinliycam hic bir yerde bulamiycan camera once 2 mb gecmiyen resim boyutu simdi 10 mb oldu inan nokiada bile yok.:aha::aha::aha::d:

curtaincall

curtaincall

Üye

arkadasim hic bir sey yuklemene gerek yok eger benim cfw'lerden birini yuklediysen nokia sleep screen icinde son surum gomulu yani kurulu geliyor qt parcalarida aynen benim seyrettigin video yeni flash dan cikmis halidir.sen hard format cek ve tekrardan flash yap ve direk ayarlardan ekran koruyucuya gir sleep screen aktif et hic bir sey kurma.ama istersen bugun aksama bekle yeni camera duzenlemesiyle beraberinde cfw yayinliycam hic bir yerde bulamiycan camera once 2 mb gecmiyen resim boyutu simdi 10 mb oldu inan nokiada bile yok.:aha::aha::aha::d:

tamam öyle yapayım teşekkür ederim ,kurulumu herşeyi güzel yaptım
dediğinizi indirdim ilk , sonra 30-10-2011: tarigli rofs2 yi indirdim
cfw den kastınız bunlar değil mi ? doğru yapmış mıyım ? refurbish yaptım sorunsuz yükledim
ama içinde sleeping screen yoktu ,ondan ben kurmaya kalkıştım,

dogan64

Üye
kurtulus40 hocam akşamı sabırsızlıkla bekliyorum BAŞARILAR.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tamam öyle yapayım teşekkür ederim ,kurulumu herşeyi güzel yaptım
dediğinizi indirdim ilk , sonra 30-10-2011: tarigli rofs2 yi indirdim
cfw den kastınız bunlar değil mi ? doğru yapmış mıyım ? refurbish yaptım sorunsuz yükledim
ama içinde sleeping screen yoktu ,ondan ben kurmaya kalkıştım,

demek isstedigim rofs3,core,uda dursun bugun aksam rofs2 yayinliycam oazaman atarsin flash yeni camera duzenlemesiyle beraberinde yani birdaha ugrasma flash isiyle diye bekle diyorum.:good:

curtaincall

curtaincall

Üye
harika bir emek var , ama ricam
sleeping screen uygulaması açılsın istiyorum ,

sizin cfw den kastınız ,bir sürü sürüm var ben 30. 10 2011 olanı indirdim

birinci sayfayı tekrar düzenleyebilir misiniz ?
1.... şunu şunu
2 ....şunu

indirin gibilerinden,yanlış yapmak istemiyorum, gerekenleri indireyim

bir de swype programını entegre edebilir misiniz ? bu kadar ,teşekkürler

----------Eklendi @ 15:06:38 ---------- Yazıldı @ 15:05:38 ----------

tamam şimdi anladım , o ilk üçü duruyor ,rofs2 yi bekliyorum peki

----------Eklendi @ 15:08:19 ---------- Yazıldı @ 15:06:38 ----------

bu kamera güncellemesinde boyutun fazla olmasının ne önemi var ? kalite daha mı yüksek ?
nokia nın 2 mb yi aşmaması onun fotoğraflarının aynı kalitede olup sıkıştırılmış olmasını ifade etmiyor mu ?

Üst Alt