dogan64
Üye
gercekten c attin oylemi ozaman bende deneyim iyimi diyorsun?
hocam bizde artıralım şu kamera kalitesini dosyayı paylasırsanız sevindirirsiniz teşekkürler.
gercekten c attin oylemi ozaman bende deneyim iyimi diyorsun?
evet gerçekten on numara bir mod herkese tavsiye ederimgercekten c attin oylemi ozaman bende deneyim iyimi diyorsun?
evet gerçekten on numara bir mod herkese tavsiye ederim
Ya arkadasim lutfen daha deneme asamasinda sen telefonu kapati actinmi camera acilmiyor.evet gerçekten on numara bir mod herkese tavsiye ederim

gerçekten sorunsuz bir şekilde kullanıyorumC/private/10202be9 icine attim ama acilmadi.dosyayı yanlış yere attın o zaman usta bende o problem yok![]()
arkadasim su an itibariyle 6.23 mb ulasti yetermi.istersen biraz daha zorlayim.usta fotolar 2 mb yi geçmiyordu biraz öce 4 mb yi buldum
arkadasim benim en son duzenlememle beraberinde bugun 10.32 mb resim cektim cektigim resimler endusuk gece cekiminde 6 mb gunduz 8 mb oldu ve doyayi entegre ettim ve cekimlere basladim en kisa surede sizinlede paylasimcam bazi duzenlemeler yapicam ve sadece iki Rofs2 dosyasi paylasicam biri acik menu birisi toplu dosyalar halinde bekleyin bugun aksama tamamlanir.arkadaslar benim fotolarda 2mb geçmiyordu.. Extra zoom n8 adlı bir programla 9 mb oldu..kurtulus40 arkadasımız bunu entegre ederse iyi olur..
arkadasim benim en son duzenlememle beraberinde bugun 10.32 mb resim cektim cektigim resimler endusuk gece cekiminde 6 mb gunduz 8 mb oldu ve doyayi entegre ettim ve cekimlere basladim en kisa surede sizinlede paylasimcam bazi duzenlemeler yapicam ve sadece iki Rofs2 dosyasi paylasicam biri acik menu birisi toplu dosyalar halinde bekleyin bugun aksama tamamlanir.

arkadasim nasil yukleme yaptinki bak simdi bir video koyuyorum fmobi uygulamasi bildigin kadariyla QT programlarindan 3 dosya indirip kurulandir bizde sprun yok gayet guzel indirip kuruluyor.Bunda qt sorunu hâlâ var? Sleeping screen ve magic photos uygulamarı açılmıyor. Bunlar sadece ilk iki denediğim. Son qt paini de yükledim. Yardım edebilir misiniz?
valla benim sorunum degil ben 32 gb hafiza kullaniyorum onun icin hafiza derdim yok dostum.hocam ne kadar teşekkür etsek azdır.
umarım bu büyüklükteki fotoları depolayacak hafıza kartını yanımızda herzaman taşırız![]()

arkadasim hic bir sey yuklemene gerek yok eger benim cfw'lerden birini yuklediysen nokia sleep screen icinde son surum gomulu yani kurulu geliyor qt parcalarida aynen benim seyrettigin video yeni flash dan cikmis halidir.sen hard format cek ve tekrardan flash yap ve direk ayarlardan ekran koruyucuya gir sleep screen aktif et hic bir sey kurma.ama istersen bugun aksama bekle yeni camera duzenlemesiyle beraberinde cfw yayinliycam hic bir yerde bulamiycan camera once 2 mb gecmiyen resim boyutu simdi 10 mb oldu inan nokiada bile yok.nokia sleeping screen uygulaması açılmıyor ama bu uygulama sizde açılıyor mu ?
ben qt ,qtcomponents ,qtwebkit ,qtmobility tüm paketler yükledim ,hem de son 4.08 sürümü
ama mesela sleeping screen çalışmıyor, deneyen var mı ?

arkadasim hic bir sey yuklemene gerek yok eger benim cfw'lerden birini yuklediysen nokia sleep screen icinde son surum gomulu yani kurulu geliyor qt parcalarida aynen benim seyrettigin video yeni flash dan cikmis halidir.sen hard format cek ve tekrardan flash yap ve direk ayarlardan ekran koruyucuya gir sleep screen aktif et hic bir sey kurma.ama istersen bugun aksama bekle yeni camera duzenlemesiyle beraberinde cfw yayinliycam hic bir yerde bulamiycan camera once 2 mb gecmiyen resim boyutu simdi 10 mb oldu inan nokiada bile yok.
tamam öyle yapayım teşekkür ederim ,kurulumu herşeyi güzel yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdediğinizi indirdim ilk , sonra 30-10-2011: tarigli rofs2 yi indirdim
cfw den kastınız bunlar değil mi ? doğru yapmış mıyım ? refurbish yaptım sorunsuz yükledim
ama içinde sleeping screen yoktu ,ondan ben kurmaya kalkıştım,
demek isstedigim rofs3,core,uda dursun bugun aksam rofs2 yayinliycam oazaman atarsin flash yeni camera duzenlemesiyle beraberinde yani birdaha ugrasma flash isiyle diye bekle diyorum.
arkadasim hic bir sey yuklemene gerek yok eger benim cfw'lerden birini yuklediysen nokia sleep screen icinde son surum gomulu yani kurulu geliyor qt parcalarida aynen benim seyrettigin video yeni flash dan cikmis halidir.sen hard format cek ve tekrardan flash yap ve direk ayarlardan ekran koruyucuya gir sleep screen aktif et hic bir sey kurma.ama istersen bugun aksama bekle yeni camera duzenlemesiyle beraberinde cfw yayinliycam hic bir yerde bulamiycan camera once 2 mb gecmiyen resim boyutu simdi 10 mb oldu inan nokiada bile yok.
tamam öyle yapayım teşekkür ederim ,kurulumu herşeyi güzel yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdediğinizi indirdim ilk , sonra 30-10-2011: tarigli rofs2 yi indirdim
cfw den kastınız bunlar değil mi ? doğru yapmış mıyım ? refurbish yaptım sorunsuz yükledim
ama içinde sleeping screen yoktu ,ondan ben kurmaya kalkıştım,
![]()