N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

dogan64

Üye

valla sen hangisini istedigini soylemen yeterli ben koymuycaktim cunku renkli yerlerde hata olabilir biraz dusurup versem olmazmi.illaki istiyorsan sen bilirsin.aslinda gecici olarak paylastigim dosyayi C atip kullansan denemis olursun hem.

hocam hiç acelesi yok beklerim başarılar dilerim.

epts

epts

Üye
kurtuluş kardeş iki şey rica edecem...birincisi 1. Sayfada ekran görüntüsündeki mavili klavye. İkincisi font meselesi..font zomer kullanıyorum oda kısıtlamalı..şimdiden teşekkür .

----------Eklendi @ 00:31:22 ---------- Yazıldı @ 00:05:02 ----------

kurtulus ifont bi türlü silinmiyor..resetten sonra tam takım hazır bekliyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeş iki şey rica edecem...birincisi 1. Sayfada ekran görüntüsündeki mavili klavye. İkincisi font meselesi..font zomer kullanıyorum oda kısıtlamalı..şimdiden teşekkür .

----------Eklendi @ 00:31:22 ---------- Yazıldı @ 00:05:02 ----------

kurtulus ifont bi türlü silinmiyor..resetten sonra tam takım hazır bekliyor.
arkadasim mavi noktali klavye icindeki theme kullandigim icin oluyor sende ikinci theme sec olur.
Font zomer dosyasina fonts atarsan programdan secebilirsin yani kisitli degil sen ureticeksin.

ifints her resetten sonra gelir.onun icin silmeden dosyayi salt okunur yap.

epts

epts

Üye
font zomer lite 3.0 deniyor.. Oviden indirdim...diger font zomerler bellede çalışmıyor.. Bide x ploer kulanıyorum. Salt okunur nasıl yapacagım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
font zomer lite 3.0 deniyor.. Oviden indirdim...diger font zomerler bellede çalışmıyor.. Bide x ploer kulanıyorum. Salt okunur nasıl yapacagım
ifonts uzerine gelince menu/dosya/ozellikler yapicaksin.

epts

epts

Üye
yani bilgisayardan yapmam lazım..dosya yöneticilerinden olmaz mı? Dil ingilizce oldugu için pek anlamıyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
epts

epts

Üye
ya kurtuluş kardeş bu benim için süper bir bilgi oldu.. Şimdi font deneyeceğim

----------Eklendi @ 07:27:43 ---------- Yazıldı @ 06:35:52 ----------

ama bi türlü silinmiyor... Salt okunur ve daha biçok şey yaptım olmadı..tekrar oluşyyor..

curtaincall

curtaincall

Üye
Böyle giderse herkesin telefon bilgisinde kurtulus40 yazacak :D

OzGuRKnowN

Üye
çOK MU Oluyorum bilmem ama bu ekran titreşimini artırmanın ßir yolu yokmu kardeşim :S

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım yine estirmişsin son yaptığın rofs2 yükledim cihaz dahada bir güzel olmuş cihazı daha bir sevmeye başladım:oke: birde şu resim olayı dcım klösürü yerine images e kaydetme şansımız varmı bunuda yaparsan dahada iyi olur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
kurtulus40 hocam Ovi777'nin CFW'lerini kullanırken ekran tuş kilidini açarken telefon titriyordu.

Delight'ta ve senin CFW'lerde bu özellik devre dışı bırakılmış.

Etkinleştirmenin yolu nedir?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çOK MU Oluyorum bilmem ama bu ekran titreşimini artırmanın ßir yolu yokmu kardeşim :S
Tamam ardasim bukadarda firca atilmazki canim.:sarıl:
soruna gelince profil secenekleri icinden 3. seviye yapabilirsin daha fazlada olmaz zaten beraberinde seslide yapabilirsin.

----------Eklendi @ 13:26:09 ---------- Yazıldı @ 13:25:02 ----------

kurtulus40 hocam Ovi777'nin CFW'lerini kullanırken ekran tuş kilidini açarken telefon titriyordu.

bakarim ama suan cikmam gerekli.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye

Ercan kardeş İvo'nun dokunmatik titreşimiyle bunun dokunmatik titreşimi arasında fark varmı banamı öyle geliyor ya :)

Kurtuluş teşekkür ederim ama illaki artırmanın bir yolu vardır 10202be9'da illa vardır bir dosyası sanırım 494lü bir dosyaydı kafayı yordum ama en sonun titreşimi komple kapadım :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ercan kardeş İvo'nun dokunmatik titreşimiyle bunun dokunmatik titreşimi arasında fark varmı banamı öyle geliyor ya :)

Kurtuluş teşekkür ederim ama illaki artırmanın bir yolu vardır 10202be9'da illa vardır bir dosyası sanırım 494lü bir dosyaydı kafayı yordum ama en sonun titreşimi komple kapadım :D
bakicam ama dedin gibi 494 den fazla tam nunmarasini yazarsan ayar yaparim.
inanin bir tek o degil okadar dosya varki neyi nasil yapicam konusunda iki bilgisayarda aciyorum tum dosyalari yinede yer kalmiyor ekranda kafam karisiyor bende birakiyorum 2 saat'de kendime geliyorum tekrar devam ediyorum.ama onuda halletmeye calisicam.hatta dukunmatik seslerini degistiriyim dedim yaptigim butun calisma bosa gitti simdi tekrar sil bastan girecem icine arada onada goz atarim.ekran dokunmatik seslerini degistirebilirsem ne guzel olur ama bulmustum geri tekrardan ariycam her doyayi aklimda tutmaya calisiyorum oda olmuyor bazen kafam reset atiyor hersey sifirlaniyor yani fabrika ayarlarina donuyor iste ozaman mahvoluyorum.

----------Eklendi @ 16:29:37 ---------- Yazıldı @ 16:04:52 ----------

evet arkadaslar qt uygulamalarin sorunun olmadigi telefon dilindeki tum turkce hatalarin giderildigi bir belle isteyen varsa bugun aksama orjinal bellenin yanindan bile gecemeycegi bir guncelleme yapicam.iki secenekli yukleme dosyasi olucak biri menude klasorlu toplu digeri klasorsuz acik bir surum gelicek.3 ekran secenegi widgetlerle suslu,ekran duvar kagitlari,orjinal nokia acilisi,buyuk kucuk analog saat secenegi camera cekimi sikistirmasi artirilmis kaliteli bir cekim olanagi sunuyor.

az kaldi duzenleme yapilip sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: dogan64 ve OzGuRKnowN

dogan64

Üye

bakicam ama dedin gibi 494 den fazla tam nunmarasini yazarsan ayar yaparim.
inanin bir tek o degil okadar dosya varki neyi nasil yapicam konusunda iki bilgisayarda aciyorum tum dosyalari yinede yer kalmiyor ekranda kafam karisiyor bende birakiyorum 2 saat'de kendime geliyorum tekrar devam ediyorum.ama onuda halletmeye calisicam.hatta dukunmatik seslerini degistiriyim dedim yaptigim butun calisma bosa gitti simdi tekrar sil bastan girecem icine arada onada goz atarim.ekran dokunmatik seslerini degistirebilirsem ne guzel olur ama bulmustum geri tekrardan ariycam her doyayi aklimda tutmaya calisiyorum oda olmuyor bazen kafam reset atiyor hersey sifirlaniyor yani fabrika ayarlarina donuyor iste ozaman mahvoluyorum.

----------Eklendi @ 16:29:37 ---------- Yazıldı @ 16:04:52 ----------

evet arkadaslar qt uygulamalarin sorunun olmadigi telefon dilindeki tum turkce hatalarin giderildigi bir belle isteyen varsa bugun aksama orjinal bellenin yanindan bile gecemeycegi bir guncelleme yapicam.iki secenekli yukleme dosyasi olucak biri menude klasorlu toplu digeri klasorsuz acik bir surum gelicek.3 ekran secenegi widgetlerle suslu,ekran duvar kagitlari,orjinal nokia acilisi,buyuk kucuk analog saat secenegi camera cekimi sikistirmasi artirilmis kaliteli bir cekim olanagi sunuyor.

az kaldi duzenleme yapilip sunulacak.

bekliyorum hocam teşekkürler

meletim

meletim

Üye
ustam bişey sorcam bende yüklü olan belleyle daha da doğrusu başka bir arkadaş da değişik bir belleyle aynı sorunu yaşamış .. hdmı girişiyle tvye bağladığım zaman videoları izleyemiyorum senin bu yeni yayınlayacağını yüklesem aynı sorun varmı bilgilendirsen çok iyi olur !!

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ustam bişey sorcam bende yüklü olan belleyle daha da doğrusu başka bir arkadaş da değişik bir belleyle aynı sorunu yaşamış .. hdmı girişiyle tvye bağladığım zaman videoları izleyemiyorum senin bu yeni yayınlayacağını yüklesem aynı sorun varmı bilgilendirsen çok iyi olur !!
arkadasim ben hdmi kullanmadim icin bilemiycem ama buyuk ekran programi varya onunla deneyin big diye bir program.ben n95 den kalma tv baglantisini kullaniyorum onun icin simdilik hic sorun yok.ama arastiricam.

Üst Alt