evet normaldir secenek yaparken bile oluyor.usta galeride bişey silerken arka fonda kararmalar oluyor bu normalmi acaba
tesekkurler sizlere layik arkadas olmaya calisiyorum.kim ne derse desin seni tek geçerim KURTULUŞ40
bizler devamli online halindeyiz.grubumuz bile var.hocam harikasın uzun süredir yoktum ben yeni geldim ve yeniliklerle karşılaştım![]()
tabi ki iyi birşey. becerebilen herkes bu modifiye yi yüklüyor. Telefona *#0000# yaparsak sürümde senin imzan çıkıyor. bu da daha fazla kalıcı olman demek.sürüm kurtuluş40 bazı arkadaşlar galerideki fotoğrafların yok olmasıyla alakalı sorundan söz ediyor. Bu özellikle nuraninin bellesinde var. Senin upload ettiğin 30.10.2011 tarihli rofs2 de böyle bi sorun var mıayrıca dediğim sürümle son upload ettiğin arasında ne gibi farklar varBi soru sordum cevap verirsen sevinirim kardeşim![]()
Bak arkadasim suan denedim resim cektim galeriyi actim baktim ve kapatipp actim tekrar galeriye baktim hala gorunuyor.yani sorun yok arkadasim.tabi ki iyi birşey. becerebilen herkes bu modifiye yi yüklüyor. Telefona *#0000# yaparsak sürümde senin imzan çıkıyor. bu da daha fazla kalıcı olman demek.sürüm kurtuluş40 bazı arkadaşlar galerideki fotoğrafların yok olmasıyla alakalı sorundan söz ediyor. Bu özellikle nuraninin bellesinde var. Senin upload ettiğin 30.10.2011 tarihli rofs2 de böyle bi sorun var mıayrıca dediğim sürümle son upload ettiğin arasında ne gibi farklar var
gercekten.isterseniz gorebileceginiz yeri anlatirim dersem yalan olur.
olmaz arkadasim sonucda biz ufak kendi capinda mod yapiyoruz.onlar bizi asar oda nokia'ya kalsin.bu bellede üst taraftan işaretçileri sürükleyip aşağı çekiyoruz ya , wifi bluetooth sessiz tercihi ve mobil veri çıkıyor. Orayı düzenleme imkanınız var mu? Seçenek ekleseniz, biz de program kısayolu atayabilsek
böyle birşey olur mu?
sorun olmaz kafana gore takil.hocam effect dosyası arasında mbm tool programı ne alakaben eski effect e döndüm sorun olmaz dimi hocam bi önceki rofs tan aldığım klasörle değiştirdim.
tuhbe unuttum onu.yükledim emeğine sağlık Teşekkürler ama belle v3.3 yazıyor neden acaba?
tuhbe unuttum onu.

dostum tesekkurler ama su kismi ayird etsek noktayla.(kurtulus40 'ın. çakmalarından) degilmi sanki farkli anlasiliyor.Son yazılımında diğerlerine fark atmış dostum seçenek çok olması ayrı bir güzellik ne demişler altının değerini sarrf bilir yine tecrübe ve ahenk bir arada olmuş kurtulus40 'ın çakmalarından forumdaki N8 kullanıcıları şiddetle kaçınmaladır iyi geceler
hemen mudahale ettim duzenledim tesekkurler uyariniz icin.Tamam bende dedim yanlış bişeymi yaptık acaba tekrar emeğine sağlık diyorum harika olmuş![]()
hayir acilis orjinal nokia ve effetcs farkli ama isteyen olursa birtanede oyle yayinlarim ama bir oncekinden kopyalayip x-plorer yardimiyla flash olmadan degstirebilirsiniz.bi önceki kullandığın versiyon ile şimdiki versiyondaki menü açılışı ile telefonu döndürdüğümüz zamandaki efeckler aynımı ?
Kurtuluş çalışman için öncelikle teşekkür ederim eline sağlık.
Ben daha yeni flash atmaya başladım telefona çoğunlukla yanlış yaptığım için çok uğraştım ancak senin yazılımını sonunda yükledim. Ama sen güncelleme yapmışsın. Sadece rofs2 dosyasını ayarlarım bozulmadan nasıl değiştiririm kısaca anlatabilirmisin ? Teşekkür ederim.